ASKERDE KENDİNİ VURMAKLA TEHTİD EDİYOR

Sakın görüşme gelirse gelsin Sak'ın .ne demek yatıp kalkmak başkasıyla sonra pişkinlikle tehditler..defolsun gitsin bundan koca olmaz.bile bile yakma kendini.

Bir zamanlar biriside benim icin vurucam kendimi diyordu. Bende vur dedim vurmassan ben gelip vurucam. Sonra bakti ben yemedim gitti. Vuracak adam dile getirmez. Bu ne ergen tavirlar ya öff bi bitmediler.

Yahu ne asker psikolojisiymis, böyle ciddi bi psikolojik rahatsızlığı varsa sadece kendine değil cevresindekilere de zarar, ellerine tüfek alıyorlar neticede. Ben olsam komutanina sikayet ederdim, intihar edeceğini söylüyor derdim. Ha sanmıyorum gerçek olduğunu bence blöf yapiyor ama yine de riske atmaya değmez.

Bir tek ben mi acaba vurursa vursun düşüncesindeyim. Yani beni aldatan adam isterse intihar etsin bana ne. Hiç vicdan da yapmam. Neden ona katlanmak zorunda kalayim. Seçimini yapmış sonuçta en başında. Onunla uğraşamam yani ne vicdan yapicam ya oho..

Bir tek ben mi acaba vurursa vursun düşüncesindeyim. Yani beni aldatan adam isterse intihar etsin bana ne. Hiç vicdan da yapmam. Neden ona katlanmak zorunda kalayim. Seçimini yapmış sonuçta en başında. Onunla uğraşamam yani ne vicdan yapicam ya oho..
bende aynı kafadayım valla. çok mu acımasızım diyorum bazen kendime. kendini düşünmeyen insanı neden ben düşüneyim değil mi ama

Back
X