canım bende asker yareniyim :) ilk gittiği zamanlar bizdede sorun oldu şuan çok iyiyiz HAMD OLSUN askerliğin vermiş olduğu bunalımdan olabilir çok fazla üzerine gitme bırak zamana . . tabi başka sebepler varsa bilemiycem
Sanırım sana yardımcı olabilirim :)
Yani şöyle bir durum var canım, eğer ağır, küfür gibi kelimeler kullanmıyorsa biraz onu anlamaya çalış.
Benimde erkek arkadaşım askerde şu anda, 8 ay geçirdik çok şükür 4 kaldı.
Bizimde çok sorunumuz oluyor, fakat ters konuşmasıyla ilgili olarak şöyle bi anımızı anlatabilirim. Onun açından bakman için.
Bir gün aradığında kavga etmeye başladık, her defasında aşkım,sevgilimle başlayıp, telefonu kapatmalarla bitti ve en sonunda çok zoruma gidiyor artık dedi. Komutan onca kişi içinde en ufak sebeplerden küfrediyor, bağırıp çağırıyor. Gururuma yediremiyorum demişti. Askerlik zor, bizim için olandan daha fazla zor, biz burda hasretle uğraşırken onların bunundanında daha çok sebepleri oluyor, sen sakinliğini koru, ve ne oldu bitanem diyerek tekrar tekrar sor, paylaş benimle de. :)
cevap : canım allah kavustursun ilk aylar çok iyidik ole bole değil korkardı bana bişey olucak diye kızardı yapmıyorum diye . doğrudur bunalıyo ama o bunaldıkca daha ben bunalıyorum sırnak/silopi' de yapıyo askerliğini fazlada üstüne gitmiyorum ki benim ona vaat edip ısrarladıgım konular sıkı gıyınmesi usutmemesi yemeklerini yemesi operasyona gidiyorlar dikkat etmesi bu takım seyler komutanlarıyla arada bi kavga ettigini soyler kufur ettigini komutanların bende uzuluyorum benimde elimden hiç bişey gelmiyoki kim yedirebilirki o orda kendini yıpratıyo ben burda evden dısarı dahi çıkmıyorum kapadım eve kendimi camdan ibaret için hayat ya kırılıyorum bana bişey dediginde kardeşine prensesim bebegim vs kelimelerini der bana demez her kız kırılır baska sebebler o benim guvenimi sarstı bende onun guvenını sarstım yapıcagımı biliyodu aynısını ole 68 günü kaldı hayırlı tezkeler inşşalah