Sevgilimle hediye konusu

Şunu begendım dıye fotograf atmakla şunu begendım alır mısın demek arasındakı fark ne 😂 ıkınızın de nıyetı bellı. Görgülü olun bıraz
Ya bacım git sonraki mesajlarımı oku gece gece okuduğunu anlamayanlara mı denk geldim nedir ya

M Mine06Mine hadi alıntıladığın mesaj sana yanlış geldi eleştirdin ''komik'' emojisi bıraktığın mesajda ne gibi bir sıkıntı var benimle paylaşır mısın mine hanımcığım?

Şunu begendım dıye fotograf atmakla şunu begendım alır mısın
Yahu o sıra mesajda kendi ilişkimden örnek vermişimdir belki. Ben bir şey beğendiğim zaman sevgilimle de paylaşırım hatta beraber kombin seçtiğimiz de olur ama bunun alt mesajı ''bana bunu al'' demek değil. Zaten aynı mesajda belirtmişim ''yapacağı varsa yapar'' diye. Yani hediye almayı seven biriyse zaten senin zevkini bilir beğendiklerini bilir ve sürpriz yapmak amacıyla alabilir diyorum.

Ya bacım git sonraki mesajlarımı oku gece gece okuduğunu anlamayanlara mı denk geldim nedir ya
Okudum tekrar. Gayet dogru anlamısım. Calısın ekonomık ozgurlugunuzu kazanın ya da ananızın, babanızın verdıgı harçlıklardan koşeye atıp alın ne alacaksanız.

Nıyetı olan zaten alır, sızler nıye gozune sokmaya calısıyorsunuz?

Bır tanıdıgım vardı. Kız sevgılısıyle avm de bulusurdı. Bahaneyle küserdi. Sevgılısı de kendını affettırmek ıcın hedıye alırdı. Karsılıgını da asla vermezdı. En son swaroski den 20 bin liralık bir ürün aldırttı. 1 ay sonra da ayrıldı. Geri İade falan da yapmadı cocuga. Takıyor hala kız 😂 Anlamıyorum bazı hemcınslerımı. Hedıye, cıcek dıye yırtınıyorlar.

Okudum tekrar. Gayet dogru anlamısım. Calısın ekonomık ozgurlugunuzu kazanın ya da ananızın, babanızın verdıgı harçlıklardan koşeye atıp alın ne alacaksanız.

Nıyetı olan zaten alır, sızler nıye gozune sokmaya calısıyorsunuz?

Bır tanıdıgım vardı. Kız sevgılısıyle avm de bulusurdı. Bahaneyle küserdi. Sevgılısı de kendını affettırmek ıcın hedıye alırdı. Karsılıgını da asla vermezdı. En son swaroski den 20 bin liralık bir ürün aldırttı. 1 ay sonra da ayrıldı. Geri İade falan da yapmadı cocuga. Takıyor hala kız 😂 Anlamıyorum bazı hemcınslerımı. Hedıye, cıcek dıye yırtınıyorlar.
İlk alıntıladığınız mesajda örnek vermek istediğim durumu yanlış ifade etmiş olabilirim yukarıda mesaj yazdım o yüzden tekrar dile getirmeyeceğim. Bende sizinle hemfikirim bu konuda. ''niyeti olan alır- yapan zaten kendisi yapar sen istemeden''

İlk alıntıladığınız mesajda örnek vermek istediğim durumu yanlış ifade etmiş olabilirim yukarıda mesaj yazdım o yüzden tekrar dile getirmeyeceğim. Bende sizinle hemfikirim bu konuda. ''niyeti olan alır- yapan zaten kendisi yapar sen istemeden''
Amann boşver erkekleri ve konuyu kapatıp uyuyalım

Merhaba arkadaslar iliskimle ilgili bi sorun var ama sorun bende mi acaba bilmiyorum
Ben iliskilerde bana hediyeler alınmasını sımartılmayı seven biriyim hesap ödemek vs hoslandıgım seyler degil acıkcası güclü erkeklerden hoslanıyorum yani 50/50 iliskiler tarzım degil bu yüzden hayatıma almadıgım cok kisi oldu.
Suanki sevgilim iyi yani elimi cebime attırmaz banq kadın gibi hissedirir kıskanır sahip cıkar korur
Gecen bi hediye istedim ondan bi küpe cok begenmistim o da bana
Sen degistin ilk baslarda böyle degildin ben sana sürekli hediye almak zorundamıyım dedi ben de buna cok bozuldum
Dedimki alamam desen durumum yok desen buna tamam derim ama üslübun söyleyis seklin bana degersiz hissetttirdi
Bana deseydi ki haftaua tatile gidicez zaten bu yaz 3 kez tatile gittik cok sey istiyosun askim nasıl yetiseyim dese haklısın askim abartıyorum derdim mesela onu da anlayabiliyorum
Ama sen degistin ben zorundamıyım falan demesi yük gibi hissettirdi ben istedigimi alabilecek durumdayım zaten onun alması hosuma gidiyor biri sordugunda sevgilim aldı demek güzel geliyor iyi hissediyorum
Yani böyle hissetmekte haksızmıyım sizce ve ilerdede bisey istedigim zaman gitgide cimrilesir beni degersizlestirir mi?
Tamam kadın yemeği ödemez elini sürekli cüzdana atmaz erkekten bekler diyoruz ama bu değil bunun için nişanlı ,evlilik yoluna girmiş birbirine güven oluşmuş durumda normal görürüm ben.... daha ortada bir şey yokken takılıyorken ne münasebet ,bu nasıl kafa?? siz kadınlığı erkeğin size aldığı hediyelerle mi hissediyorsunuz??? iğrenç gerçekten kadına yakışmayacak tavırlar çok ayıp utanıp yerin dibine girerdim ben.....

Sen degistin ilk baslarda böyle degildin ben sana sürekli hediye almak zorundamıyım dedi
HAKLI toksik birisin evlerden ırak. Ne o 5 yaşında kız gibi onu al bunu al. Zmaan zaman alır içinden gelir de zaman zaman da sen alırsın. Aman bulmuşsun bir süzme akıllanmiş zoruna gitti neyse başka süzme bulur parazit gibi takılırsın bana ne 😄

Ne sandınız kadın düşmanları, hepinizin foyasını ortaya çıkarcam.

Ben artık karşı tarafa geçtim. Dişil bir gadın olarak kocama bilenzik linki atıcam şimdi.

Yoo benim ki baya lüks şeyler almak istiyor kim fakirmiş yaf. Benim böyle taleplerim yok. Hiç öyle kadınlardan olamadım. Değerli hissettiriyorsa kabul edicem. Konu sahibine göre onlar mutluymuş bir tek.
Bir arkadaşıma da kız ilk buluşmada soğuk baklava aldırmış 1 kg😄😄 hala söyleniyor erkekler yedirdikleri şeyleri ayrılınca kakarlar.

Evlenirken mehir isteyenler su kadar gram altınım olsun diyenlerden bunları duyunca cok ciddiye alamıyorum
Mehir bir hak evleniyor ya hani kocası ya hani kocası olmuş anlatabildim mi? Almayan onu da almaz, sen bekarken at koştur herşeyi iste kadın evlenirken mi istemicek? Altın da istemesin olduu.. Senin sorunun bunu hayat formun yapman sevgiyi değeri buna göre şekillendirmen. Bakış açın..

Merhaba arkadaslar iliskimle ilgili bi sorun var ama sorun bende mi acaba bilmiyorum
Ben iliskilerde bana hediyeler alınmasını sımartılmayı seven biriyim hesap ödemek vs hoslandıgım seyler degil acıkcası güclü erkeklerden hoslanıyorum yani 50/50 iliskiler tarzım degil bu yüzden hayatıma almadıgım cok kisi oldu.
Suanki sevgilim iyi yani elimi cebime attırmaz banq kadın gibi hissedirir kıskanır sahip cıkar korur
Sen degistin ilk baslarda böyle degildin ben sana sürekli hediye almak zorundamıyım dedi ben de buna cok bozuldum
Dedimki alamam desen durumum yok desen buna tamam derim ama üslübun söyleyis seklin bana degersiz hissetttirdi
Bana deseydi ki haftaua tatile gidicez zaten bu yaz 3 kez tatile gittik cok sey istiyosun askim nasıl yetiseyim dese haklısın askim abartıyorum derdim mesela onu da anlayabiliyorum
Ama sen degistin ben zorundamıyım falan demesi yük gibi hissettirdi ben istedigimi alabilecek durumdayım zaten onun alması hosuma gidiyor biri sordugunda sevgilim aldı demek güzel geliyor iyi hissediyorum
Yani böyle hissetmekte haksızmıyım sizce ve ilerdede bisey istedigim zaman gitgide cimrilesir beni degersizlestirir mi?
öff ağır konuşmuş ama kusura bakmayın sizde kaşım kaşım kaşınmışsınız

Insan sevgilisinden jest amaçlı hediye bekleyebilir tabi. Degerli hissetmek istemek, şımartılmak istemek gayet doğal.

Fakat her beğendiğin şeyi, kendi gelirin olduğu halde, onun almasını beklemek hangi seviye görgüsüzlük, çıkarcılıktır?
Bir de çok normal bir şeymiş gibi, tatlı tatlı anlatmışsınız pes!

Adamı resmen sponsor yapmışsın kendine. İstediğin şeyler de küçük değil, tatil, kolye vs. Gerçi onun da yapası varmış yapmış. Bu maddi olanakların karşılığını özgürlüğünüzle ödersiniz ama haberiniz olsun.

Bu sana ilk ağır konuşması değil ki

Daha önceki küfürlerini yutmuş affetmişsin keşke o zaman bu ilişkiyi bitirseydin

Her şey karisliklidir. Yaptığınız şey erkek algisina göre doğru değil, erkekler düz düşünür ve düz düşünmeyi geçtim bana göre de yanlış. Simartilmayi sevmeniz karşıdaki kisiyi sömürmek anlamina gelmez hanimefendi. O bir aliyorsa sonrasinda sizin iki üç belki beş yapmaniz gerekir

Back
X