Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sonucta yabancı biri tanımıyorum sevgilim olan kisi kardeşinin üstüne bile yemin etti neye inancagimi bilemez haldeyim bu aralar hastalandım 1 haftadır hastanedeydim ilaçlardan kafamı toparlayamaz oldumYapman gereken şey sence de belli değil mi? Bu nasıl seviyesizlik
Kız biraz küfürlü konuşan msjlar atmış tanımadığım bir insan tabiki birlikte olmadım. Evlenmek istermi öyle olsa erkek millettiSen bunlarin agzina verecek kadar ileriye gittin mi bu adamla? Kimse bos bosuna laf cikarmaz. Ama bi taraftanda adam askerde su anda yasadigi ve orada yasayacagi psikolojiyi goz onunde bulundurursan ya tamamen ayrilin yada bi sure icinde onu idare etmeye bak. Simdi ne denilir bilemedim. Kiz arkadasinin dediklerinin asli astari varmi?
Beni kaybetmekten korkuyor telaş yaptı bide sürekli msj atıyordu birden kesti ne düşünmem gerekir canım kafam allak bullak olduBariz telaşlanmış her mesaj sonunda bitanem bitanem demesinden belli.
En doğrusunu yapmışsın
Kız ben yokken buna durmadan yazıyordu yüz vermedi gözlerimle gördüm ama görüştü sonrasında kızin içinde ukte kalmış birde mesaj sonunda sen meleksin bu onun konuşması değil yazmış bana yani baştan benim olduğumu biliyordu benceİşin doğrusunu bilemeyiz tanımadığımız için.
Fakat mesajlar ciddi derecede mide bulandırıcı.
Erkek arkadaşının asla günahını almak istemem, ama o kızla ne bağı var ki hala? O kız da doğru mu söylüyor yalan mı onu da bilemeyiz. Fakat işin içinde mide bulandırıcı şeyler olduğu kesin.
Ayrıldım zaten annene gösteririm ses kaydını beni rahatsız edersen yazdimNe iğrenç muhabbetler ya.
Bitanem bitanem başka savunması yok çocuğun.
Şutla gitsin.
Kız ben yokken buna durmadan yazıyordu yüz vermedi gözlerimle gördüm ama görüştü sonrasında kızin içinde ukte kalmış birde mesaj sonunda sen meleksin bu onun konuşması değil yazmış bana yani baştan benim olduğumu biliyordu bence
İnstagram herkese acik sifre bendeydi 7 -8 aydir kimseden kız hiç msj atmazdi . Kiza gelirsek canim valla Sevgilimin nefret ettigi butun islerini bozan düşmanı gibi gördüğü bir oğlan var kizda onu seviyor bunu biliyordu sevgilim kiz o oglani kıskandırmak için kullanmış sevgilimi msjlarda oyle yaziyordu o da onu sinir etmek için evet demişti görüşmüşler 7 aydır rahatsız etmiyordu ben onun özel hesabı karismazdim engelleyin egosunu tatmin etmek istemedim canimBu kızın derdi nedir bu kadar peki erkek arkadaşınla? seninle olduğunu da biliyor. Erkek arkadaşın kendisine mesaj atmasına nasıl müsaade ediyor ki? Bana birisi böyle bulaşacak her yerden engellerim bu kadar basit. Mümkünü yok bana ulaşamazlardı. Bence erkek arkadaşının çoktan bunu yapması gerekirdi, ilk bunu sorgulaman gerekiyor.
Birde erkek arkadaşımin telefonu asker teli sosyal medya kullanamıyor hep ben giriyodum tek instagram kullanıyor zatenBu kızın derdi nedir bu kadar peki erkek arkadaşınla? seninle olduğunu da biliyor. Erkek arkadaşın kendisine mesaj atmasına nasıl müsaade ediyor ki? Bana birisi böyle bulaşacak her yerden engellerim bu kadar basit. Mümkünü yok bana ulaşamazlardı. Bence erkek arkadaşının çoktan bunu yapması gerekirdi, ilk bunu sorgulaman gerekiyor.
Sizce yalanmı söylüyor kiz ?? Günah almakda istemedimİşin doğrusunu bilemeyiz tanımadığımız için.
Fakat mesajlar ciddi derecede mide bulandırıcı.
Erkek arkadaşının asla günahını almak istemem, ama o kızla ne bağı var ki hala? O kız da doğru mu söylüyor yalan mı onu da bilemeyiz. Fakat işin içinde mide bulandırıcı şeyler olduğu kesin.
Biz ayriyken olmuş ya da kız benim okuduğumu biliyor fitne fesat sokmaya çalışıyor erkek arkadasimda tek kelime etmedi ona inanmadigim içinBu nasil bi iletisim allasen
Bunlara.nasil prim veriyor veriyirki bu konusmalar donuyor hicmi.migden.bulanmadi simdi senin askerms adam olsun.once ..
Sizce yalanmı söylüyor kiz ?? Günah almakda istemedim
Kızin eski hesabı engelli zaten yeni hesap açıp yazmış usenmemis eskiden ayrıldığımız dönem konuşmuş kız biz barıştıktan sonra msj atmadi belkide fesatlik olsun diye beni kiskirtmak için. Canım nasıl öğrenebilriim işin doğrusunu kimse birsey demiyor ki akıl veren yok herkes mide bulandiricilar yazmış bende biliyorum ama ne yapmalıyım onu soruyorumBu nasil bi iletisim allasen
Bunlara.nasil prim veriyor veriyirki bu konusmalar donuyor hicmi.migden.bulanmadi simdi senin askerms adam olsun.once ..
Biz ayriyken olmuş ya da kız benim okuduğumu biliyor fitne fesat sokmaya çalışıyor erkek arkadasimda tek kelime etmedi ona inanmadigim için