offffff sevgilim askerde telefonla yakalandı malesef mahkemeye verdiler az kalmıstı sivilede.böle bir durumla karsılasan oldumu napcam ben imdi aglamaktan başka bişey gelmiyor elimden şimdi hapiste hırsızlarla,tecavüzcülerle v.b insanlarlamı yatcak dayak var dior kimisi
ayrıca hapisi askeriyenin içinde yatar
normal hapishanede değil
hırsız tecavüzcü ne alaka askeriyede rahat ola.s
Sevgilinin askerlik ayptığı yer ve komutanları ile ilgili bir durum bu. Defalarca cep telefonu ile ilgili emirler verildi, tebiğ edildi, hem askerler hem personele, Artık güvenlik sebebi ile çok sıkı kontrol ediliyor. Rütbelipersonel dahi cep telefonu ile yakalanırsa Emra İtaatsizlikte Israr suçunda suç dosyası düzenlenerek Askeri Mahkemeye göderiliyor. Genellkle 20-25 gün oda hapsi cezası verilip Askeri cezaevinde infaz ediliyor. Terhisi yakın ise genellikle derahl infaz isteniyor, yani askerliği bitmeden askri cezaevinde yatırılarak cezası yerine getrirliyor. Mahkeden aldığı oda hapsi günü kadar askerliği uzuyor ve maalesef siciline sabıka kaydı oalrak işleniyor. Çok geçmiş olsun.offffff sevgilim askerde telefonla yakalandı malesef mahkemeye verdiler az kalmıstı sivilede.böle bir durumla karsılasan oldumu napcam ben imdi aglamaktan başka bişey gelmiyor elimden şimdi hapiste hırsızlarla,tecavüzcülerle v.b insanlarlamı yatcak dayak var dior kimisi
teşekkürler herkese askeri hapishanelerde degil bildigimiz hapishanelerde yatılıyor.siciline işlemiyor askeri siciline işliyor.kesin gitmiş kagıt yatacak ama sivilde yetişmiyor cünkü dickolarda yatmıyor öle bişeyde mahkemeye gönderilmiyor.artık yattımı görcez başka caremiz yoküzülsemde bu sonuç degişmiyecek malesef.bazıları eleştirmiş yasak kullanmasaymıs gibi sadece bunu diene diorum ki sen her yasaga uyuyormusun.hayattımızda her yerde yasaklar vardır.ama hangi birine uyuyoruz ?ben sevgilimle ders almak için açmadım bu konuyu sadece aynı şeyi yasayıp bana akıl verecek bir yorumistedim cogu öle allah razı olsun aradaki sivriler cıkmasa daha iyi olur.
teşekkürler herkese askeri hapishanelerde degil bildigimiz hapishanelerde yatılıyor.siciline işlemiyor askeri siciline işliyor.kesin gitmiş kagıt yatacak ama sivilde yetişmiyor cünkü dickolarda yatmıyor öle bişeyde mahkemeye gönderilmiyor.artık yattımı görcez başka caremiz yoküzülsemde bu sonuç degişmiyecek malesef.bazıları eleştirmiş yasak kullanmasaymıs gibi sadece bunu diene diorum ki sen her yasaga uyuyormusun.hayattımızda her yerde yasaklar vardır.ama hangi birine uyuyoruz ?ben sevgilimle ders almak için açmadım bu konuyu sadece aynı şeyi yasayıp bana akıl verecek bir yorumistedim cogu öle allah razı olsun aradaki sivriler cıkmasa daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?