askerde telefonla yakalanmak

cilgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
44
0
86
37
İstanbul
offffff sevgilim askerde telefonla yakalandı malesef mahkemeye verdiler az kalmıstı sivilede.böle bir durumla karsılasan oldumu napcam ben imdi aglamaktan başka bişey gelmiyor elimden şimdi hapiste hırsızlarla,tecavüzcülerle v.b insanlarlamı yatcak dayak var dior kimisi
 
Benim eşimde askerlik döneminde iki kere telefonla yakalandı göz korkutmak amaçlı mahkeme falan dediler ama sonucunda hiçbirşey olmadı hatta ceza olarak askerliğine 30 gün eklenecek dediler o bile olmadı zamanında terhis oldu sanırım göz korkutmak için yapıyorlardır üzülme bu arada mahkemeye çıkarsa da askeri mahkeme olur orada da katil yada tecavüzcü olmaz :)
 
bilmiyorum ya inş korkutmak için denmiştirya bugun arastırma yaptım neler yazıyor neler dayak yiyenlermi filan cok korkuyorum inş gözünü korkutmak için demişlerdir inşş
 
üzüldüm canım ya
benim aşkımın olduğu yerde de yakalananlar 25 gün ceza alıyolarmış. ceza derken askerlikleri uzuyo. ama öyle mahkeme falan çok fazla değil mi yaa.. kullanmayan kaç kişi kii?
 
Abartmışlar canım yaa, sevgilin nerde asker, doğuda bu konuda çok rahatlar...
Kardeşim sabah komutana veriyormuş akşam alıyormuş...
 
benim sevgilimde yakalanmıştı telefonu alınmıştı elinden eğer bir daha yakalansaydı mahkemeye verılecegını solemısler

bi arkadası 2.defa yakalatmış mahkemeye verıcez demişler ama vermemişler
 
benimkide yakalattı..3 kere yattı paşa paşa-tatlicadiarzu-çokta rahattı,merak etme korkulucak bişey yoka.s
 

Askerlikte özel durumlar olmadıkça telefon kullanmak yasaktır.
Eğer yakalandıysa paşa paşa cezasını çekecektir yada gözünü kortukmak amacıyla söylenmiştir
Kurallara uyacaklar aynen bu kadar işte
Sende çok üzülme bu konuda ceza bile almayabilir ama ders çıkarsın bundan
 
kesin olarak verilmiş doguda asker malesef hiçte rahat degil artık basa gelen çekilir yatacak tek umutum rahatlıkla yatıp cıkması elimden başka bişey gelmiyor. en sinir oldugum şey ise katiller,hırsızlar dısarıda dolasıyorlar af cıkıyor onlara ama bir telefonla yakalandı die herkesi degil cezaysa herkeze uygulansın kimini mahkemeye veriyorlar hapis yatıyor.yanlış anlasılmasın asla kimsenin yatmasını istemem ama kural ceza dedigimiz şey türkiyede çok farklı işliyor hele adalet yokki zenginler ölmez zenginlerde böle sıkıntılarda yok bizim gibi garipler üzülsün dursun
 
ama sivilde yatcak sivilde öle olmuyormus hiçbir fikrimiz yok ikimizinde kulaktan duyma int okuma artık kaçış yok yatacak dualarım onun yanında az kaldı die sevinirken buda gelcekmiş başımıza hayırlısı herseyin diyecek başka birşey yok fikirlerini paylaşan yorum yapan bütün herkeze teşekkür ederim.
 
Sevgilinin askerlik ayptığı yer ve komutanları ile ilgili bir durum bu. Defalarca cep telefonu ile ilgili emirler verildi, tebiğ edildi, hem askerler hem personele, Artık güvenlik sebebi ile çok sıkı kontrol ediliyor. Rütbelipersonel dahi cep telefonu ile yakalanırsa Emra İtaatsizlikte Israr suçunda suç dosyası düzenlenerek Askeri Mahkemeye göderiliyor. Genellkle 20-25 gün oda hapsi cezası verilip Askeri cezaevinde infaz ediliyor. Terhisi yakın ise genellikle derahl infaz isteniyor, yani askerliği bitmeden askri cezaevinde yatırılarak cezası yerine getrirliyor. Mahkeden aldığı oda hapsi günü kadar askerliği uzuyor ve maalesef siciline sabıka kaydı oalrak işleniyor. Çok geçmiş olsun.
 
..................
 
Son düzenleme:
......................................
 
Son düzenleme:
teşekkürler herkese askeri hapishanelerde degil bildigimiz hapishanelerde yatılıyor.siciline işlemiyor askeri siciline işliyor.kesin gitmiş kagıt yatacak ama sivilde yetişmiyor cünkü dickolarda yatmıyor öle bişeyde mahkemeye gönderilmiyor.artık yattımı görcez başka caremiz yoküzülsemde bu sonuç degişmiyecek malesef.bazıları eleştirmiş yasak kullanmasaymıs gibi sadece bunu diene diorum ki sen her yasaga uyuyormusun.hayattımızda her yerde yasaklar vardır.ama hangi birine uyuyoruz ?ben sevgilimle ders almak için açmadım bu konuyu sadece aynı şeyi yasayıp bana akıl verecek bir yorumistedim cogu öle allah razı olsun aradaki sivriler cıkmasa daha iyi olur.
 

Güzelim hem soruyorsun hemde beğenmediğin cevapları tersliyorsun. Sana yardımcı olmak için yazmıştım. Ayrıca bu konuyu sevgilinden daha ii bildiğime de eminim. Sevgilin asker, ben ise 10 yıldır askeriyede mahkemede zabıt katibi olarak görev yapmaktayım. 10 kere de askeri hakimlere teftiş verdim, emin ol neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Allah gönlüne göre versin. Sivilde işe başvuruken sevgilin sabıka kaydı almaya gittiğinde işlenip işlenmediğini görürsünüz.
 
edanaz ben o yazımı senin için yazmamıstım.ben int okudum öle duydum sevgilim bilmiyor bişey tabiki ne olcagını bilemem ama sivil siciline telefonla yakalandı die işleyeceksede işlensin umrumda olmaz katil degil hırsız degil
 

bu sözlerin bana ise bende seni bıraz olsun rahatlatmaya çalışmak istedım suç işledım sanırım kusura bakma
 
arkadasım size degil sadece bir kişi telefon kullanmak yasak sevgilin ders cıkarır demiş lafım onaydı.çünkü benim içim yanarken bana ders cıkarsın derse bu bana dokunur.başka kimsenin yorumuna ben bişey demedm dememde herkezden allah razı olsun bunu diende kötü niyetle dememiştir biliyorum ama çok zor bir durum 15 ay ne sıkıntılar yaşadık bitti derken bunun başımıza gelmesi.yanlış anlaşılmak istemem
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…