bayağı korkuttun ama sende. vur dedik öldürdün kız :)
sen duanı eksık etme arkadasım onlara oralarda bir güç geliyor ki sorma. dua et hepp..
canımm yaa askerlik dedin mi aklıma hep o geliyorr sanırımm benimde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayağı korkuttun ama sende. vur dedik öldürdün kız :)
sen duanı eksık etme arkadasım onlara oralarda bir güç geliyor ki sorma. dua et hepp..
Hakkari de yapıcakk öyle miiiiiiiiiiiiiii yaa şimdi bir ilişkinin gidişatına karışmak istemiyorum amaaa hakkarideki askeri beklemekkk yerine ölümlerden ölüm beğenmek daha mı iyi kalıyor ne sankii görüşemiyceksiniz kolay kolayy diğerlerii çarşılarda internette birbirlerini görürlen siz gelecek bir telefona hasret beklemekten kafayı yemenin eşiğine gelebilirsiniz :)) üzgünümm acı ama gerçekkk vveee öldüüü diye ağlamak artık elinden hiçbirşey gelmediğini sanmak çok zor herşey şaka gibi geliyorr vay anasınıııı gözünümü korkuttum nee :)) ama yaşadıklarımm
ayyy bekleyen için mi zor askerlik yapan için mi bilemedim şimdi :) :S yazık ama onlarında elinde olsa ararlar hani bizide ihmal etmezler di mi :S
o kadar çok bunaldım ki ilk önce hangisini anlatacağımı bilmiyorum. önce konunun başlangıcından bahsetsem iyi olacak sanırım. sevgilim 2 ay önce askere gitti ama askerlik öncesi dönemde çok sorunlar yaşadık. okulu bıraktığı için babasıyla çalışmaya başladı ve biz sadece ayda bir görüşür olduk. hatta telefonda bile konuşamıyor gittiği için arayamıyorduk. sabah babasıyla beraber işe gittiği için konuşamıyor, öğlen çalıştığı için akşamda yorgun olduğu için konuşamıyorduk. 3 yıldır beraberiz ama 2. yılımızdan sonra 6 ay kadar ara verdik öncesinde. onunda hayatında birileri oldu benimde. bunlardan kaynaklı olarak sevgilimin bu umursamaz tavırlarını işine bağlayamıyordum. aldattığını benden soğuduğunu düşündüm. ve tekrar ayrılmaya karar verdik askere gitmeden bir gün önce. asker uğurlamasında nasıl olduysa tekrar barıştık ve ben onu artık uğurluyordum. geniş ailesi terminaldeydi herkes bize bakıyordu. çünkü bana öyle bir sarılmıştı ki tüm güvenim yeniden inşa edildi. şimdi askerde her şey çok iyi. hiç kavgamız gürültümüz yok. askere gittiği için sevgilim telefonunu arkadaşına bırakmıştı dün onu arkadaşından aldım ve telefonu kurcalarken ikimizin eski mesajlarını gördüm. bana o kadar kötü davranmış ki nasıl sabrettim diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. ve dünden beri ya askerlik dönüşü tekrar aynı olursa diye sürekli bir stres altındayım. o askere gittiğinden beri okulumu kendimi hep ihmal ettim bir kere bile arkadaşlarımla dışarı kahve içmeye çıkmadım ya yaptığım bu fedakarlıkların sonucu umduğum gibi olmazsa? geçen bu zamanlarım boşunaysa? o kadar saf temiz hayaller kurarak onu bekliyorum peki ya o ?
haklısın sanırım ben de aşk mesajları atmadım yani :) ama ben de dayanamadım barıştığımızdan beri ki toplam bu da 6 ay, 2ay askerliği şu an, 4 ay boyunca sadece 4 kere görüşmüşzdür bunun dırdırını yapmam doğal değil mi? adamı aradığımda teli mesgule atıyordu. gece aradığımda ise uykum var uyucam kapatalım diyordu.Olayları anlatırken hep karşı tarafın yaptıkları yazılıyor nedense ve yorumlarda tek pencereden yapılabiliyor malesef
O size iğrenç sözler yazıp tartışırken sende aşk sözcükleri yazmıyordun herhalde onun yazdıklarına benzer yazıyodun illaki
Sonuçta ilişki karşılıklı yaşandı beraber mutlu oldunuz beraber tartıştınız yeri geldi beraber iğrençleştiniz
Güvenmiyorum demişsin 6 ay ayrı kaldığınızda o da sende başkalarıyla birlikte olmuşsunuz
Belki o da sana güvenmiyordur.
Sevgi saygı ilgi güven gibi soyut kavramlar istenmez kazanılır.
İlişkinin gidişatı ilgisi samimiyetiniz bellidir bi bakıştan bile anlar bunu segilerinle hissedersin
Duygusal bi ilişkininde ne olacağının hesabını yapamaz denklemini kuramazsın yaşamak lazım..
koyu olarak belirttiğim kısımları okuduktan sonra zaten bu ilişkinizin yürümeyeceğini düşündüm.6 aylık bir ayrılık yaşamışsınız ve hemen başka sevgilileriniz olmuş.aranızdaki gerçek bir sevgi olsaydı bu kadar kısa sürede (sevdiğimi unutmak için 6 ay bana göre kısa bir zaman) başka insanları bulmazdınız.zaten sevgilinizle geçirdiğiniz zamanları da boşa geçen zamanlar olarak nitelendirebiliyorsunuz o yüzden bence okulunuza yoğunlaşın ve önceliği okula verin.
Çocuk askerde tatilde değil
Telefonu açar açmaz var uykum var kapatalımmı diyo yoksa
Nasılsın napıyosun özledim vs 10 dk süren muhabbetten sonra mı diyo :)))))
Hep kendi tarafından anlatma kız sende...
Çocuk askerde tatilde değil
Telefonu açar açmaz var uykum var kapatalımmı diyo yoksa
Nasılsın napıyosun özledim vs 10 dk süren muhabbetten sonra mı diyo :)))))
Hep kendi tarafından anlatma kız sende...
çok fedakarlık istiyor tatlım ya gece çavuşu olmuştu benimki ben uyuyorum o ayakta o uyuyor ben ayakta haliyle o geceleri fırsat bulduğunda bende uykumdan kısıp onunla konuşuyordum![]()
bende beklemiştim dogu görevi ve askerliğini sevgilimin tamı tamına 3 sene ve 3 senede sadece 4 defa görüştük ve ben o var diye hiç bi zaman kısıtlamadım kendimi ve geçen sene ayrıldık suan bi sevgilim var yanıbaşımdao yüzden sölemeye çalıştıgım ben veya başkası seni etkileyemez ve hayatın ne getireceğini bilemeyiz ama suan cok mutluyum
![]()
sen beni ağlatacaksın artık amahakkari de askerlik nasıl? gerçekten çatışmalara falan giriyorlar mı orda?
sen beni ağlatacaksın artık amahakkari de askerlik nasıl? gerçekten çatışmalara falan giriyorlar mı orda?
haklısın canım umarım daha mutlu olursunuz :) ben en iyisi onun telefonundaki mesajları da sileyim ki okuyup bunalıma girmeyeyim![]()
şöyleee diyimm sanaa 24 şehit olayı olmuştu haniii yanıbaşşlarından geçmiş itlerrr farketmeseler onlarada ateş açıyorlarmış karşılık verince direk geçimşler onlarııı ama herşeyi görmüşlerrr tabii karakolun içerisine kadar el bombaları ata ata girmişlerr bunları abartmıyorum inan ki sorduğuna pişman olucaksın gibi hissediyorum :)) ama Allah koruyor canım alın yazısı birde olucağın önüne geçemiyoruz birdee son 10 gün kala askerlikten çekiliyorlar tugaya gitmişti böyle kalabalıkk olan yeree karakoldan oraya gelmesine son 4 gün kala baskın olmuştu ve silahları alındığı için donup kalan bir askerin silahını alıp mevziye çatışmaya gitmişşşş bla bla bla... askerlik zor zanaatt :))
heee birde şimdi diyceksinizzz vur dedik öldürdün bu kadarda kötü anlatılmaz diye ama insann herşeye kendini hazırlamalı hep güzel şeyler duyarak kendini avutabilir ama gerçeklerden kaçamazsın o yüzdenn kendini herzorluğuna alıştır sonraa sen üzülürsünnn birden yıkılırsın çünkü![]()
canım içini ferah tut askerlik adam eder derler. İnşallah herşey gönlünce olur