Askerdeki sevgilime nasıl destek olabilirim ?

bademgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
152
1
26
Ankara
merhabalar..yine askerdeki sevgilimle ilgili sorunlarımı paylaşacağım..Sürekli tartışıyoruz hep alttan alıyorum yanında olmaya çalışıyorum istediklerini yapıyorum ama yanımda değilsin beni anlamıyosun diyo.Moralim bozuk keyfim yok diyo nasıl yardımcı olablirm dyorum güzelce konuşmaya çalışıyorm ama konuşmuyo noldu diyorum anlamıyosun ruhsal olarak kötüyüm diyo moralini düzeltmemi istiyo neler yapabilirm ne konuşabilirim konuşcak konu da bulamıyorum artık..yardımcı olur musunuz ona nasıl davranmam gerekir ?

347. dönemde gittiyse 347. dönemde sevgilisi nişanlısı eşi askere gidenler konusunda paylaşırsan yardımcı olurlar. veya hangi dönemse o dönemin konusuna yazabilirsin. seninle aynı dertten muzdarip olanlarla paylaşmış olursun

Onun erkeksi ozelliklerinin farkinda oldugunu hissettir ve ne kadar degerli oldugunun . Seni kiskanmasini bile sevdigini filan soyle . Ondan biraz cekindigini bile soylesen olur :) saygi duyuyorsun manasinda

Bak bnm askerim 92/4 daha yeniyiz ama ne olursa olsun bn hep neşeli neşeli konuşurum o kızsada azarlasada seviyorum özledim demez kıznca bende der gecer ona ragmen defalarca söylerim sonra düzeliriz :)) Bence ekstra bişy yapmana gerek yok

Back
X