Merhabalar..Sürekli benzer konular açıyorum ama inanın kendmi çok kötü çaresiz hissediyorum bi de yaşımdan dolayı ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum bazen..Askerdeki sevgilim beni çok yoruyor dayanamaz oldum artık..aramız 1 hafta iyi oluyo sonra bi anda sinirleniyo kızıyo..Eski açtığım konulardan biliyorsunuzdur belki, benden telefonumu istemişti ben göndermedim gönderemem ailemden dolayı aileme ne derim nasıl anlatırım..bu konuyu kapatmıştık özür dilerim senden yapamycağın şeyler istemiycem artık demişti.2 gün önce yine aynı konuyu açtı bunu yapmadığın sürece hep önümüze çıkıcak aklıma gelicek dedi neden istiyosun telefonu biliyosun gönderemiyceğimi yapma dedim tek çözüm bu dedi neden gönderince nolcak dedim mutlu etmiş olcaksın bu konuyu kapatcaz dedi ama bunun bizi mutlu etmiyceğini biliyorum aileme ne derim zaten anlarlar tahmin ederler ona gönderdiğimi nasıl açıklarım çok acı çekeriz üzülürüz diyorum katlancaksın onlara diyo konuşmuyo benimle yapana kadar konuşmuycağını söyledi.bana bencil diyo onun yaptığı bencillik değil mi ne kadar üzüldüğümü bildiği halde devam ediyo..mutlu etmem için bu mu gerekli..bana güvenmedği için mi yapıyo amacı ne olabilir ki ? ben şimdi ne yapmalıyım mesaj atmalı mıyım ne demeliyim ? askerde olduğu için psikolojisi çok kötü bunun o da farkında çok çabuk sinirleniyo bi anda değişiyo bi bakıyorum çok mutluyuz bi bakıyorum çok üzgün..Düşünmekten uyuyamaz oldum..