Askerdeki sevgilinizin soğuk davranması?

Başka bir açıdan göstermek istesem sizlere?
Gençliğinde asker beklemiş biri olarak...?

Öncelikle askere giden erkekler bir konuda yanılıyorlar.. Giden için değil de, kalan için daha zor... Çünkü kadınlar bu konuda çok narin ve bir yarıları kendilerinden uzağa gidince, elbette yalnızlaşıyorlar...

Ancak; istisnalar hariç, askere giden ve bir sevgilisi olan erkekler ilginç bir psikolojiyle hareket eder.. Sevginizi deniyorlar... Tıpkı pek çok problemli çocuğun, anne ve babası üzerinde uyguladığı psikoloji gibi.. "Ben ne yaparsam yapayım? Beni yine de sevecek mi? Beni bırakacak mı?"
Kendinizi onların yerine koyun demeyeceğim, Türkiye'de ki genç kızların çoğu evliliklerine kadar, komutanı baba olan bir askeriyede er misali yaşar zaten..
Ama bu onlar için ilk.. Sizi kontrol edemiyorlar, sizi koruyamıyorlar.. Etrafınızda bir çok erkek olduğunu biliyorlar.. Ve bırakılacaklarını düşünüyorlar...
İstatistiksel anlamda ne kuvvette bilmiyorum ama efsane anlamında kuvvetli bir şey var.. "Erkekler askerlikte terkedilirler" gibi...
Bu yüzden de tıpkı bir çocuk gibi sürekli sevgi istiyorlar, ilgi bekliyorlar sizden..

Biraz daha sabır.. Biz bayanlar birbirimizi anlarız...
İnşallah çok çabuk geçti gibi gelir size bu bekleme süreniz ve herşeyin en güzelini yaşarsınız, bekledikleriniz size vardığında...
Allah kolaylık versin..

katılıyorum.bizde aynı şeyleri konuştuk.hele birde bölükte biri nişan attı ondan sonra kıskançlığının sonunu asla göremiyorum.o konuda sabrediyorum.aklı kalmasın diye dışarı bile çıkmıyorum.birde gabriel bence sen ben yalnızım vurgusunu iyice yap.'ben seni anlayamam ama hak verki bekleyenin durumu daha kötü'de.ben yaptım gayette iyi oldu.ben ona 'yastığımdı yatağımdı' dediğinde dedimki,' yastığını değiştirme olanağın varmı yok.iyi o zaman bi çare düşünelim' fln. dedim.yine devam etti bir süre 'ama bu benim anlayabileceğim bişey değil ona bakarsan benimkiler deterjan kokuyor ama ben yattığımda uyuyamıyorum' dedim.keşke bizi askere alsalardı demekten kendimi alamıyorum hala zaten.emir almaktan,mıntıka yapmaktan yada hiç bi iş yapmamaktan dolayı sürekli ağlayıp duruyorlar.of hayat çok zor:25:

Son düzenleme:
canım sanırım askerin şartlara alışamamış tam olarak... gerçi kısa dönem ve yeri de guzel... ama sonucta askerlik anadan yardan uzakta...benım nisanlımda askerde 13 ay bıtdı 2 ayı kaldı uzun dönem ve doğuda... acaba sen mı cok soğuk davranıyorsun dıycem yanı hep ondan bekleme bız bırbırımıze karsılıklı destek oluruz ama daha cok nişanlım bana destek olur cunku dayanılması guc şartlarımız zor.... ılgıyı daha çok artır bakalım bır de ole dene canım. belki de cekınıyor askerlerden falan kımı ınsan cekınır canımlı cicimki konusmaya.... ama tabı yıl dönümünüz sonucya orda baya abartmıs..tez zamanda duzelır ıns. hayırlı teskereler askerine sanada bol sabır.

bi de ben dedimki, cep telefonu al dedim.
"burda alanlar var" dedi, "ama boş ver gerek yok, bak ankesörlü de oluyo." dedi.
"peki" dedim. bu, bugünkü konuşmamızın arasında geçti.

hergün sadece 10 dk konuşuyoruz. ona yetiyor herhalde bu.

of duygu, sabredicem başka çarem yok. zaten kadınlar sabretmek için doğmuşlar.

biraz olsun tepkını koymalısın bence bız uzun dönemız doguda askerım gun de 5 saat konustgmz oluyor ve yorgnlktan mahvoluyor askerm görevden geldıgı ıcın ama bırbırımızle sohbet etmessek destek olmassak o askerlik btmıycek gb gelıyor. sen de bıraz daha acık ol tepkını koy bak çok şükür agır sartlarda degıl kı askerın eger ımkanı varsa kullansın cep ne guzel dertleşrsnz belkı problemler daha cabuk atlatılır

kızlar, yazdıklarınızı tek tek okudum.
ama iyi konuşunca da morali bozuk konuşuyor, kötü konuşunca da morali bozuk konuşuyor.anlamıyorum onu.
az önce neşeli konuştum. hadi dedim, niye böyle olduğunu sormiyim. hiç ona canım, sevgilim falan demiyorum. o biraz "hayatım" diyor o kadar.
yarın çarşı izni varmış. ne zaman internette olurum belli olmaz diyo. kendini beğenmiş tavırlarında sanki anlamadım ki. umarım yarın uzun uzun konuşmaya fırsatım olur.
ha bi de bugün iyi bir gelişme var

bana dua mı ettiniz noldu :D

annesi aradı. aklıma geldin bi arayayım dedim diyor. ay güzel güzel konuştuk. yani annesi daha güzel konuşuyor benle.

annesi kapattı, o aradı. "annene sen mi söyledin ara diye" dedim. "yok hatırlamıyorum demedim herhalde" dedi.

neyse bakalım, of ya asker beklemek çok zor. uzaktan ilişkiyi idare etmek, nasıl davranacağını bilememek çok can sıkıcı!

tatlım askerlik psikolojısıdır gelince şöyle vir sarılırsın geçer kısa dönem askerlik yapıyormuş derdı neyse artık gelınce oturup konuşup halledersiniz canını sıkma

bence sevgı ılgı beklıor tavrından bellı bende öle yaparım ılgı ıstedıgım zaman :D
umursamaz davranırım :D ukala ukala konuşurum :D:D
bence onu dusundugunu bıraz bellı etsen sende gusel konussan o konusmasa bıle solesen cok hosuna gıdecektır emınım. gelınce bır sarılınca hepsı gececek goreceksın. ben bıle yemın torenınde bı sarıldım herseyı unuttu :D:D

umarım en kısa zmanda halledersnz cnm askere gtmeden öncede bukadar vurdum duymaz degıldı heralde o askerlik psikoljsne kaplms

Back
X