Başka bir açıdan göstermek istesem sizlere?
Gençliğinde asker beklemiş biri olarak...?
Öncelikle askere giden erkekler bir konuda yanılıyorlar.. Giden için değil de, kalan için daha zor... Çünkü kadınlar bu konuda çok narin ve bir yarıları kendilerinden uzağa gidince, elbette yalnızlaşıyorlar...
Ancak; istisnalar hariç, askere giden ve bir sevgilisi olan erkekler ilginç bir psikolojiyle hareket eder.. Sevginizi deniyorlar... Tıpkı pek çok problemli çocuğun, anne ve babası üzerinde uyguladığı psikoloji gibi.. "Ben ne yaparsam yapayım? Beni yine de sevecek mi? Beni bırakacak mı?"
Kendinizi onların yerine koyun demeyeceğim, Türkiye'de ki genç kızların çoğu evliliklerine kadar, komutanı baba olan bir askeriyede er misali yaşar zaten..
Ama bu onlar için ilk.. Sizi kontrol edemiyorlar, sizi koruyamıyorlar.. Etrafınızda bir çok erkek olduğunu biliyorlar.. Ve bırakılacaklarını düşünüyorlar...
İstatistiksel anlamda ne kuvvette bilmiyorum ama efsane anlamında kuvvetli bir şey var.. "Erkekler askerlikte terkedilirler" gibi...
Bu yüzden de tıpkı bir çocuk gibi sürekli sevgi istiyorlar, ilgi bekliyorlar sizden..
Biraz daha sabır.. Biz bayanlar birbirimizi anlarız...
İnşallah çok çabuk geçti gibi gelir size bu bekleme süreniz ve herşeyin en güzelini yaşarsınız, bekledikleriniz size vardığında...
Allah kolaylık versin..
katılıyorum.bizde aynı şeyleri konuştuk.hele birde bölükte biri nişan attı ondan sonra kıskançlığının sonunu asla göremiyorum.o konuda sabrediyorum.aklı kalmasın diye dışarı bile çıkmıyorum.birde gabriel bence sen ben yalnızım vurgusunu iyice yap.'ben seni anlayamam ama hak verki bekleyenin durumu daha kötü'de.ben yaptım gayette iyi oldu.ben ona 'yastığımdı yatağımdı' dediğinde dedimki,' yastığını değiştirme olanağın varmı yok.iyi o zaman bi çare düşünelim' fln. dedim.yine devam etti bir süre 'ama bu benim anlayabileceğim bişey değil ona bakarsan benimkiler deterjan kokuyor ama ben yattığımda uyuyamıyorum' dedim.keşke bizi askere alsalardı demekten kendimi alamıyorum hala zaten.emir almaktan,mıntıka yapmaktan yada hiç bi iş yapmamaktan dolayı sürekli ağlayıp duruyorlar.of hayat çok zor

Son düzenleme: