Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar, erkek arkadaşım 341. dönem olarak askere gitti.17 ocak gibi bitecek askerliği ama sanırım bende tükeneceğim..
Askere gitmeden önce kalbimi çok kırdı, bir sürü hakaret etti,yine istanbula onu uğurlamaya gittim, ''gelme seni istemiyorum'' demesine rağmen...
Sonra askerde acemilikte birkaç dakika konuşuyorduk gül gibi geçiniyorduk, sevgilim gereksiz kıskançlık yapmaya başladı,yine kavga yine hakaret,küfür,iğrençleştikçe iğrençleşti ve hep bahanesi BEN ASKERDEYİM oldu..
En son telefonda çok şiddetli kavga ettik beni bir daha aramadı. çook üzülüyorum elim kolum bağlı, o kadar kırıyor ki, sonra hiç birşey olmamış gibi davranmamı bekliyor yapamıyorum..ağlamaktan başka bir şey yapamıyorumm
Siz olsanız ne yapardınız kızlar?
aynısını bende yaşadım hakaretler yersiz kıskançlıklar vs.vs. bittim tükendim resmen hiç bir zaman bahanesi ben askerdeyim olmadı ama kıskanıyorum ben göremiyorum herkes seni görüyo oldu kendimi onun yerine koydum her zman herşeyin başına ben olsam dedim sanırım bende aynı şeyi yapardım düşünsene elin kolun bağlıkedini onun yerine koy ve eğer gerçekten seviyorsan sabret dayan biliyorum çok zor bizde ne ayrılıklar yaşadık ne fırtınalardan geçtik ama işte şimdi kısmetse seneye evleniyoruz:)sen sabrını koru anlayışlı ol alttan al biliyorum sen alttan aldıkça o daha da çok üstüne gelecek ama sabrından asla vazgeçme onun hakaretlerini duyma sonunda o pes edecek emin ol yaşadım ben biliyorum tabi onun gerçekten seviyorsan sevgi aşk yoksa kesinlikle ayrıl ama onun yerinde olduğunu sanarak düşün:97: canım allah sabır versin çok zorr:93:
ben ASKERDEYİM bahane asla kabul edilemez!
Bende 330.cu dönemim ve 5 günümüz kaldı, 5 ay askerlik yapıp böyle triplerle sana küfür eden biri..yarın evlendiğinizde herhangi bir sorun karşısında yahut bir hastalık karşısında nasıl sana yardımcı olur nasıl yanında olur bir düşün derim. Askerdeyim lafına ben inanmıyorum.Çünkü benim sevgilimde asker ve bir gün duymadım ben askerdeyim dediğini, hele küfür etmek sana karşı yapılmış çok büyük bir saygısızlık.Askerlik ilişkinin gözden geçirilmesi için büyük bir fırsat.Ben ilişkini gözden geçir derim.Çünkü kimsenin sana küfür ve hakaret etmeye ve bunu yapmasına rağmen birde bahane sunmaya hakkı yok..bugün bunu yapan,yarın daha kötüsünü yapar
anlıyorum canımm çokk sağol, 22 ay sabrettim 5 ay daha sabrederim,ne yapalım artık![]()
offf, kafam çok karışık bir yandan senin gibi düşünüyorum, bir yandan yapma 2 yıllık ilşkine kıyma, o da çok pişman olmuştur diyorum amaa suçlu olmasına rağmen 4 gündür aramıyorr, bense deliler gibi merak ediyorum,özlüyorumkafam çok karışık yaaa:84:
tahminimce aklına türlü türlü şeyler geliyordur ama bu sefer sen arama ilk adımı onun atmasını bekle bi kaç gün daha bekle ha baktın hala ses soluk yoksa güzel bi mesaj at ona çok koyacak bi mesaj senin değerini anlasın biraz 4 gündür aramadı diyorsun sevgisinden emin misin eminsen bekle emin değilsen dediğim gibi yap kendi kafanda bi gün ve saat belirle o saate kadar aramazsa damardan bi mesaj at sonra o arasada açmagururunu yitirme hiç mecburiyetin yok unutma
![]()
canımmm o askerde, telefonu fln da yok. ben askeriyeyi arıyorum onu çağrıyorlar normalde...
Aradı beni dünkonuştuk özür diledi,ağladık ikimizde barıştık
az öncede aradı iyi uykular demek için maşallah böyle gitsin aramız bozulmasınben artık onu da nalamaya çalışıyorum zor bir yer psikolojisi epey bozuk hiç üstüne gitmiyorum, moralini yüksek tutmaya çalışıyorum.
allah tüm askerlerimize sabır versin..
kızlaaar kafama takılan bi sorun varr açıkçası ben mi kndme dert yaratıyorum yoksa gerçktnmi bişi var anlayamadım...
erkek arkadaşım ağustos celbinde gitti 341.dönem,yedek subay olarak yapıoo haftasonları 2gün çarşı iznine çıkıoo bu hafta 2.çıkışıydı 9 saat uzağımda dolayısyla gidip gelemiyoruz ve sizde yaşadığınız üzree günde tek sefer 5 dakkadan fazla konuşabildiğimiz nadirdir çok sıkı bulunduğu yer..haftasonları nete girerr görüşürz der die düşündümm ama aklına bile gelmediii..asla ama asla sewgisinden şüphemm yokk sorguladığım şey sewgisi değil ama kendimi çoook kötü hissettm kndisinede söledm ve düşünemedim dediii...sürekliii özlüyorum çok zor geçioo zaman dioo ama buna rağmen çarşı iznine çıktığında telle konuşmamız yeterli geliooo...
kafam karışık,içimde kızgınlık waaar bi yandan da diorum o orda kmbilir nasıl sıkıntılı bu mu gelicek aklına...
Canım ben sana kendimden örnek vereyim. Bende 5 buçuk ay asker bekledim. Sevgilim bazen çift çarşıya çıkıyordu. İzmir'de ve yaz döneminde askerliğini yaptı ve her çarşı izninde çift çarşıya da çıksa bütün gün nette duruyordu sırf benle konuşabilmek için. Koca yaz boyunca sadece 1 kere denize gitti. Her gün araması sorması o da ayrı tabi. Canım sanırım kişilik meselesi. Askerliğe bağlamamak lazım ama sana asla hakaret etmesine de izin verme. Barışmanıza çok sevindim ama bundan sonra yapmaması için uyar. İlgi alakaya gelince onun için elden pek birşey gelmez. Sabırlı ol. inş hemencecik ve de güzel bir şekilde bitirirsiniz askerliği canım![]()