Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yiyecek birşey yapıp göndermek istiyorum. Ama ne yapsam bilemedim, ilk olarak kurabiye aklıma geldi, sonra pogaca olabilir dedi o, ama pogaca cok sıradan geldi. Sarma da cok ev yemegı gibi. En romantıgı kurabiye gibi geldi. Yada başka çeşit bir tarif biliyorsanız? Şu güzel olur diyeceğiniz? kargo sırasında kırılma, dağılma vs olmasındanda korkuyorum. Nasıl paketleyeceğimi bilmiyorum. Sizin bu konuda tecrübe ettiğiniz deneyinimiz ya da fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Vaktim kısıtlı..
Eğer acemi birliğindeyae göndermen anlamsız olur içeei almayabilirler ve kalabalıklar..usta birliğindeyse mesafeye göre değişir kargo 1 günde gidicekse dolmada yaparsın poğaçada... Ben gönderdiğimde 2 günde gittiği için bulunluğu yere sadece yiyecek olarak kurabiye gönderdim diğerleri bayatlayacağı için...yurtiçi
kargoyla üstüne kırılacak yazdırdım sapasağlam kurabiyelerim gitmişti..18 saatlik yola..zTen sanrm ptt yiyecek kabl etmiyo ayrıca büyük birlikler kabul edede bilir etmeyedebilir..bnm askerm karakolda olduğundan gönderdm komutandan izin aLıp çıkıp kargo şubesine gidip teslm aldı kargolar askeriyeye kadar götürmeyebilio..
o Sorun değil, yiyecekler ona ulaşacak onları hallettik. Sadece ben ne yapmak konusunda kararsız kaldım. bir siz nasıl paketlediniz kurabiyeyi de kırılmadı? son olarakta memnun kaldınız mı yurticinden vaktınde ulastırdımı? :)
Bu konuda deneyimli biri olarak yazıyorum![]()
Askerin nerde görev yapıyo ona göre kargo kaç günde gider mesela hemen bayatlamıcak bir şeyler bozulmıcak şeyler olması lazım ki şimdi havalar serin hemen bozulmaz...okudumda poğaça falan klasik demişsin valla onlar orda onu bulunca bile öyle seviniyolar ki ...
Ben ptt ile gönderdim ama her ptt yiyecek kabul etmio öncelikle onu söyliyim sorarsınız...
Ben 2 çeşit kek,börek,kurabiye,poğaça yapmştm bunları soğuyunca folyoya sarıp poşetlemştm poşetleride dağılmasın diye koli bantıyla yapştrıyodum.onun dışında nescafe,bitki çayı,küçük sandviçler,çikolata,kuruyemiş,bi kere mandalina koymştm sevdiği ne varsa koyuyodm valla resmen bayram ediolar o yüzden o basit bu ev yemeği diye düşünme askeriyeden bin kat iyi olacağı kesin...
Bursa'dan, Konyaya göndericem. folyoyla sarıp sonra poşetleri de koliyle bantılyordum demişsin. Mesela kurabiyeleri tek tek mi folyoyla sarıyorsun? Bir de koliyle bantlamak falan, biraz kötü bir görünüm oluşturmuz mı? Bende kurabiyelerin hepsini tek tek küçük şeffat poşetlere koyup kurdaleyle veya iple bağlamayı düşünmüştüm başlarını. Sonrada hepsini plastık kaba korum diye düşünmüştüm ama tek tek çıkartıp uğraşacak bu sefer. nasıl yapsam kı![]()
Eğer acemi birliğindeyae göndermen anlamsız olur içeei almayabilirler ve kalabalıklar..usta birliğindeyse mesafeye göre değişir kargo 1 günde gidicekse dolmada yaparsın poğaçada... Ben gönderdiğimde 2 günde gittiği için bulunluğu yere sadece yiyecek olarak kurabiye gönderdim diğerleri bayatlayacağı için...yurtiçi
kargoyla üstüne kırılacak yazdırdım sapasağlam kurabiyelerim gitmişti..18 saatlik yola..zTen sanrm ptt yiyecek kabl etmiyo ayrıca büyük birlikler kabul edede bilir etmeyedebilir..bnm askerm karakolda olduğundan gönderdm komutandan izin aLıp çıkıp kargo şubesine gidip teslm aldı kargolar askeriyeye kadar götürmeyebilio..
siz nasıl paketlemiştiniz peki kurabiyeleri? Mesela sadece plastık bir kaba koysam kırılır mı acaba kurabiyeler
siz nasıl paketlemiştiniz?Bende daha dün gönderdim muska börek ve elmalı kurabiye yaptım en bayatlamicak olanlar bunlar gibi geldi oyüzden
2 günde gidiyomş kargo ztn sevgilimde cumartesi çarşı iznine cıkınca alcak
Poaca flnda olur ama bnm vaktim pek olmadı aceleye geldi brz
Ayrıca direk birligine gönderceksen bol gönder cünkü kapışıyolarmş sevgilin yemeden bitebilr bile yani![]()
Yol uzunluğuna göre değişir bnm 17-18 saatlik yola gitti risk almamak için plastik kaba folyoyu koyup kurabiyeleri koyup üstünüde kapattım sonra kapağını o kadar birde poşete koydm ve kargoyuda poşet değilde kutu olarak gönderdim :)
bende plastık kaba koyacaktım ama kapta bos yer kalıpta kurabiyeler sallanırsa kırılır diye vazgectim. siz böyle dusunmedınız mı ben mi cok ince dusunuyorum acaba ya![]()
siz nasıl paketlemiştiniz?