• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerden dönmesini bekleyemedim, tak dedi canıma...

zor bir durum ama ben olsam onca zaman beklemisim, bu son 8günüde sabreder geldiginde yüzyüze konusur herseyi gerekirse o zaman yine bitirirdim..
Sonucta bir iliskinin baslamasi ve ilerlemesi icin onca sey yapiyor insan, ama bitirmeye gelince neden sadece bir mesaji yeterli buluruzki??
Bence icinde hicbirseyin kalmamasi icin yüzyüze konusman daha saglikli olurdu..
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah canim, bizimde atarsa 8 safagimiz..

her gün öleceğime bir gün öleyim demişsin sanırım.
askerlik hakkında erkekleri olgunlaştırdığı, duygusallaştırdığı söyleniyor genelde ama maalesef herkeste aynı etkiyi göstermiyor.
sen kararını vermişsin, ona göre de hareket etmişsin. bundan sonrası karşındaki insana kalmış, seni neden kaybettiğini düşünüp, gönlünü alıp geride de dönebilir, yoluna devam da edebilir.
ben durumuna çok üzüldüm. burda neredeyse onlar kadar askerlik yaparken, hayal kırıklığı yaşamayı üzüntüleri haketmiyoruz.

off nerden başlasam bilmiyorum. askerden dönmesine 8 gün var ve bendeki sabır tası çatladı.
ona bir msj yazdım içeriği ise artık sabrımın bittiği...
ne oldu diyeceksiniz anlatayım;
-tam 100 gündür "seni özledim" de dahil hiç bir sevgi sözcüğü duymadım(cok canım cicimli bi ilişki olarak başlamadı ama o özlemini dile getirmiyo, ben neden böyle yapıyon dedim bikaç defa güldü ve cok bunaldığını falan söyledi)
-haftada toplasak benle sadece 10 dakika konuşuyo (hep bi bahanesi var, kart bitiyo, biri çağırıyo...)
-artık kartının bittiğine , kart kalmadığına vaktinin olmadığına falan inan mıyorum
-son 4 haftadır hafta sonu merkeze iniyo ve twitter daki yazışmalarını gördüm; bana ben şu saatte carsıya inecem dese ben bütün işimi bırakır nete girmesini beklerim. bide milletle geyik yapmış :(
-aylardır kendimi dışardan izole etttim, onu sıkıntı çekiyo diye heba oldum. kendimi kurstan kursa attım. deşarj olayım diye.
bom boş hissediyorum kendimi, bide derler ki yengeç erkeği duygusaldır, evcimendir. askerdeyken bile millete boncuk dağıtıyo yaaa. tak dedi canıma

bence son derecede haklısın...
twitter a girip geyik yapacak zamanı var ama seninle telefonla konuşurken kısa kesmek için bahaneleri de var..Hele hele sevgi sözcüklerini hiç kullanmaması da hoş değil..

salla gitsin kendini heder ettiğine değmez.
bi adamın ne mal olduğunu askere gittiğinde öğreniyorsun zaten
onca ay kaldırıp bi seni özledim dememişse bırak gitsin ne bekliyorsun ki
boşuna beklemişsin çok net.
böle desen sana derki arsızca bi de "beklemeseydin".
böyle nankördür erkek milleti..
o yüzden bırak sen kötü ol ama kendini kurtar ne hali varsa görsün
twitter daki geyik arkadaşları teselli etsin onu kimin sohbetinde kimin kucağında iyi hissediyorsa kendisini bırak orda kalsın.

2 sefer arkamı döndüm ve üçünsü asla olmaz dedim; küçük de değil 24 ü doldurdu...
sen sadakatle bekle, adamın umrunda değil
1 sabret
2 sabret
100 gündür asker pskolojisi diyorum ama artık dayanamıyorum
nası verecek gözyaşlarımın hakkını?

Asmin in dediği gibi sen kendini kurtar,o ne hali varsa görsün..Kaybetme korkusu olsaydı,gereken ilgiyi gösterirdi..

bu erkeklerin neden böyle olduğunu anlamıyorum anlamıycamda asla. onu bekleyen biri var burda. bundan daha büyük bir fedakarlık olabilir mi. derdi nedir. sen en doğrusunu yapmışsın canım. insan bi kere özledim demez mi. doğru düzgün sevgi sözcükleri söylemez mi. bir bayanın ilişkide en çok aradığı en mutlu olacağı şeyler güzel tatlı sözler ve davranışlardır. bunlar olmadığında karşınızdakinden soğuyorsunuz zaten.

bırak canım üstüne düşme. geldiğinde kafasına dank ederse zaten geri dönecektir. ama senin için en ufak bir mücadelesi yoksa uğraşmıyorsa inan ki zaman kaybetmeye değmez. askerlik falan bahane. her insanın kötü zamanları oluyor. onların askerde psikolojileri bozuluyorda biz napalım bizde bekliyoruz bizimde psikolojimiz çok iyi olmuyor. erkekler artık bişeylerin arkasına sığınmayı bırakmalı:19:

Ah be canım:) kendimi gördüm yeniden.

Askerde benden uzakta daha çok anlar beni sevdiğini derken o tamamen kopmayı seçti. Malesef hiçbir bahanesi yok bu yaptıklarının, ama biz inanmak için bahane yaratıyoruz bazen.

Diyecek bir şey bulamıyorum...:43:

off nerden başlasam bilmiyorum. askerden dönmesine 8 gün var ve bendeki sabır tası çatladı.
ona bir msj yazdım içeriği ise artık sabrımın bittiği...
ne oldu diyeceksiniz anlatayım;
-tam 100 gündür "seni özledim" de dahil hiç bir sevgi sözcüğü duymadım(cok canım cicimli bi ilişki olarak başlamadı ama o özlemini dile getirmiyo, ben neden böyle yapıyon dedim bikaç defa güldü ve cok bunaldığını falan söyledi)
-haftada toplasak benle sadece 10 dakika konuşuyo (hep bi bahanesi var, kart bitiyo, biri çağırıyo...)
-artık kartının bittiğine , kart kalmadığına vaktinin olmadığına falan inan mıyorum
-son 4 haftadır hafta sonu merkeze iniyo ve twitter daki yazışmalarını gördüm; bana ben şu saatte carsıya inecem dese ben bütün işimi bırakır nete girmesini beklerim. bide milletle geyik yapmış :(
-aylardır kendimi dışardan izole etttim, onu sıkıntı çekiyo diye heba oldum. kendimi kurstan kursa attım. deşarj olayım diye.
bom boş hissediyorum kendimi, bide derler ki yengeç erkeği duygusaldır, evcimendir. askerdeyken bile millete boncuk dağıtıyo yaaa. tak dedi canıma

Tebrik ederim...

Erkek aşkla sevilmek istiyorsa sevmeyi de bilecek...

Sadece anlayış, merhamet bekliyor; sevmeden sevilmek istiyorsa o işe annesi baksın... :51:

kızlar haftada 10 dakika arayan adam, önce beni çıldırttı sonra kendi çıldırdı.
telde konuşurken defalarca komutan geldi geçti.
gece 2 lere kadar ben ağladım ağladım içimde varsa döktüm, boşuna arama vazgeçtim hayallerimden de senden de dedim -söylerken bile içime oturdu bu laf-
3 haftadır banyo yapmıyomuş bana söylemiyo, söylesem neolacak çözüm yok diyo
sonuç: gelicem bekleeee.....

kızlar haftada 10 dakika arayan adam, önce beni çıldırttı sonra kendi çıldırdı.
telde konuşurken defalarca komutan geldi geçti.
gece 2 lere kadar ben ağladım ağladım içimde varsa döktüm, boşuna arama vazgeçtim hayallerimden de senden de dedim -söylerken bile içime oturdu bu laf-
3 haftadır banyo yapmıyomuş bana söylemiyo, söylesem neolacak çözüm yok diyo
sonuç: gelicem bekleeee.....

İlişkiniz ne zamandır sürüyor, ileriye dönük planlar vs var mıydı?
Askerdeyken daha da bağlanmasını, gelecek bir telefonu hasretle bekleyecek derecede özlem duymasını beklerim normalde. Kaldı ki bir sevgilisi varken daha da fazla..

Ama anlaşılan öyle bir ilgi açlığı veya yalnızlık duygusu yok, bu ilginç..
Bir şeyler çeviriyor olabiliri mi? :26:

genel yapısı bu: eve kapat günlerce dışarı çıkmasa da olur. zamanında fazlasıyla kendini yalnızlıkla terbiye etmiş.
11 ay olacak ama arada 2kez ayrılık var, toplasak 4-5 ay yana yanaydık.
başka bi kişi olmadığına adım kadar eminim.

Son düzenleme:
bence askerden dönmesini bekle canım..sonra beklemedinde gittinde falan bahane olur onun için.gelince sakin kafayla oturup konusursunz.ama bana araya soğukluk sokmaya çalısıyor gibi geldi:50: bunun baska acıklaması olamaz.o askerse sende onu bekliyorsun we ewde oturup beklemek askerlikten daha zor bence..

Beklemeye karar verdin sanırım konuştunuz bekle dedi sende bekliyorsun en doğrusu bu bekle gelsin ozaman bidaha bak davranışlarına otur konuş öyle karar ver hayırlısı olsun

son 5 gün. 2 gün ailesinin yanında olsa son 7 gün.
üzülüyo ama beni de çok üzüyo
ben surat asarım, hiç surat asmaz, çok insancıl, özgürlüklerime saygılı...
ama bu iki dudağını kitlemesi beni bitiriyo; tek görmek istediğim sevildiğimi bilmek

son 5 gün. 2 gün ailesinin yanında olsa son 7 gün.
üzülüyo ama beni de çok üzüyo
ben surat asarım, hiç surat asmaz, çok insancıl, özgürlüklerime saygılı...
ama bu iki dudağını kitlemesi beni bitiriyo; tek görmek istediğim sevildiğimi bilmek

onca geçen hasretlik günler sabır sabır sabır diye inlemek psikoloji bozuyor.
her zaman derim aşkın en güzel sınandığı yerdir askerlik....askerde beklenildiğini bilmenin rehavetide çökebilir,değerini bilip ona görede davranabilir erkek..bence en güzelini yapmışsınız benim sözlüm şırnakta sınırda ama bir an olsun habersiz bırakmaz yani zor şartlar yaşatmasın allah ama isterse her dakika arayabilr asker adam bile.değerini bilmeyen için üzülme bence...

gerçekten askerdeki insanbazen çekilmez oluyo bahane uydurdugu belli 8 günü kalmiş askerin ne işi olur benimkinin 4 ayı kaldı günde kaç kere konuşuyoruz telefon soktuiçeri yakalatsa yenisini alıyo kaç kare yakalattı benim onu teselli edecegime o beni teselli ediyo biraz ara ver bence fazla yüz verme

bende bu kadar net yazacaktım ama yazamadım. telefon çokda sorun değil artık ki bunu artık herkes biliyor... arayıp sormayan adama yapılacak çokda bişi yok...

Back
X