Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off nerden başlasam bilmiyorum. askerden dönmesine 8 gün var ve bendeki sabır tası çatladı.
ona bir msj yazdım içeriği ise artık sabrımın bittiği...
ne oldu diyeceksiniz anlatayım;
-tam 100 gündür "seni özledim" de dahil hiç bir sevgi sözcüğü duymadım(cok canım cicimli bi ilişki olarak başlamadı ama o özlemini dile getirmiyo, ben neden böyle yapıyon dedim bikaç defa güldü ve cok bunaldığını falan söyledi)
-haftada toplasak benle sadece 10 dakika konuşuyo (hep bi bahanesi var, kart bitiyo, biri çağırıyo...)
-artık kartının bittiğine , kart kalmadığına vaktinin olmadığına falan inan mıyorum
-son 4 haftadır hafta sonu merkeze iniyo ve twitter daki yazışmalarını gördüm; bana ben şu saatte carsıya inecem dese ben bütün işimi bırakır nete girmesini beklerim. bide milletle geyik yapmış
-aylardır kendimi dışardan izole etttim, onu sıkıntı çekiyo diye heba oldum. kendimi kurstan kursa attım. deşarj olayım diye.
bom boş hissediyorum kendimi, bide derler ki yengeç erkeği duygusaldır, evcimendir. askerdeyken bile millete boncuk dağıtıyo yaaa. tak dedi canıma
off nerden başlasam bilmiyorum. askerden dönmesine 8 gün var ve bendeki sabır tası çatladı.
ona bir msj yazdım içeriği ise artık sabrımın bittiği...
ne oldu diyeceksiniz anlatayım;
-tam 100 gündür "seni özledim" de dahil hiç bir sevgi sözcüğü duymadım(cok canım cicimli bi ilişki olarak başlamadı ama o özlemini dile getirmiyo, ben neden böyle yapıyon dedim bikaç defa güldü ve cok bunaldığını falan söyledi)
-haftada toplasak benle sadece 10 dakika konuşuyo (hep bi bahanesi var, kart bitiyo, biri çağırıyo...)
-artık kartının bittiğine , kart kalmadığına vaktinin olmadığına falan inan mıyorum
-son 4 haftadır hafta sonu merkeze iniyo ve twitter daki yazışmalarını gördüm; bana ben şu saatte carsıya inecem dese ben bütün işimi bırakır nete girmesini beklerim. bide milletle geyik yapmış
-aylardır kendimi dışardan izole etttim, onu sıkıntı çekiyo diye heba oldum. kendimi kurstan kursa attım. deşarj olayım diye.
bom boş hissediyorum kendimi, bide derler ki yengeç erkeği duygusaldır, evcimendir. askerdeyken bile millete boncuk dağıtıyo yaaa. tak dedi canıma
Tebrik ederim...
Erkek aşkla sevilmek istiyorsa sevmeyi de bilecek...
Sadece anlayış, merhamet bekliyor; sevmeden sevilmek istiyorsa o işe annesi baksın...![]()
kızlar haftada 10 dakika arayan adam, önce beni çıldırttı sonra kendi çıldırdı.
telde konuşurken defalarca komutan geldi geçti.
gece 2 lere kadar ben ağladım ağladım içimde varsa döktüm, boşuna arama vazgeçtim hayallerimden de senden de dedim -söylerken bile içime oturdu bu laf-
3 haftadır banyo yapmıyomuş bana söylemiyo, söylesem neolacak çözüm yok diyo
sonuç: gelicem bekleeee.....
Tebrik ederim...
Erkek aşkla sevilmek istiyorsa sevmeyi de bilecek...
Sadece anlayış, merhamet bekliyor; sevmeden sevilmek istiyorsa o işe annesi baksın...![]()
son 5 gün. 2 gün ailesinin yanında olsa son 7 gün.
üzülüyo ama beni de çok üzüyo
ben surat asarım, hiç surat asmaz, çok insancıl, özgürlüklerime saygılı...
ama bu iki dudağını kitlemesi beni bitiriyo; tek görmek istediğim sevildiğimi bilmek
gerçekten askerdeki insanbazen çekilmez oluyo bahane uydurdugu belli 8 günü kalmiş askerin ne işi olur benimkinin 4 ayı kaldı günde kaç kere konuşuyoruz telefon soktuiçeri yakalatsa yenisini alıyo kaç kare yakalattı benim onu teselli edecegime o beni teselli ediyo biraz ara ver bence fazla yüz verme