Hanımlar merhaba,
Ben eşimle severek, yeni evlendim. Daha öncede bir kaç konu açmıştım. Eşim normalde beni seven, ilgilenen biridir. Benim isteklerimi de önemser. Hatta el iyisi derler ya, eşim tam tersi bana karşı daha iyidir. Onun ailesi falanda beni sever, desteklerler. (Bunu genel değerlendirme yapmanız için söyledim) Ben de evliliğimde genel olarak mutluyum. Maddi bir sıkıntımızda yok.
Ama geliyorum konuya. Eşim bana ben üniversitedeyken böyle değildim daha mutluydum, çalışkandım dedi. Bende ne yani benle evliyken daha mutlu olman gerekmiyor mu dedim. Onu demek istemiyorum dedi. O zamanlar kitap okurdum, işte film izlerdim. Daha vizyonluydum dedi. Daha çalışkandım, şimdi ise zorlanıyorum dedi. Ne zaman staja başladım o zaman hayatın gerçeklerini gördüm dedi. Sonra ben de alındım. Seni seviyorum, senle tabi ki mutluyum ama işten dolayı çok zorlamıyorum dedi.
Eşim işinde çok yoruluyor ve işi stresli. Oda çok takıyor işini. Çünkü çok emek verip okumuş.
Eşim ders çalışıyor, çalışması da gerekli. Ama ben buna alındım. Sizce ben bu konuyu uzatmalı mıyım? Alınmakta haklı mıyım? Çünkü kafası bendeyken, derse odaklanmaz.