Askerden geldiğinde ya değişirse ??

zombiiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
289
1
46
İzmir
Kızlar pekçok konu açıyorum fakat her birinin farklı içerikte olmasını istiyorum sizlere de yarar belki genel sorduğum sorular..
Kaybetmekten çok korkuyorum.. 3 aydır çıkıyoruz biz uzun dönem asker o izne geldiğinde çıkmaya başladık yani 5 ayı vardı askerliğinin bitmesinee..
1 kez görüştük o zzaman başladık öncesinde uzun zaman arkadaşlığımız vardı.. Nebileyim hiç asker dışında iken benimle konuşma şansı olmadı ki ..
Arkadaşken konuşurduk , ikimizde mesaj atardık iyi anlaşırdık ama sevgiliyken yalnızca o askerdeyken konuştuk nebiliyim söylemek istedğim şu ki ..
askerden geldğinde bir işi olacak .. ona birşey demiyorum da birsürü iinsan olacak etrafında birsürü kadın kıskanıyorum işte sevgisine ne kadar güvensem de beni ne kadar çok sevdiğini bilsem de.. ya askerden geldğinde aklına bile gelmezsem ? ya beni hiç aramazsa mesaj atmazsa ? benden soğursa ..? çok korkuyorum bundan böyle olmasından..
Tamam yanımda olacak benimle olacak , aldatma potansiyeli olmayan biri bunu biliyorum..ama çok kıskancım ben onsuz olmaktan korkuyorum..
Bu konuyu ona da açtım dedim askerden gelince etrafında birsürü insan olacak yeni çevreler edineceksin .. girdiğin işlerde yeni insanlar olacak etrafında..vs.. dedim.. onlar benim umrumda değiller ki , sen varken başkasına bakar mıyım falan klasik sözler söyledi .. tamam inanıyorum ama içimdeki şu kuruntu mudur her neyse atamıyorum .. ? ne yapmalıyım bilmyorum.. korkuyorum .. sizce korkmakta haklımıyım ? bu korkudan nasıl kurtulabilirim ?

Kızlar pekçok konu açıyorum fakat her birinin farklı içerikte olmasını istiyorum sizlere de yarar belki genel sorduğum sorular..
Kaybetmekten çok korkuyorum.. 3 aydır çıkıyoruz biz uzun dönem asker o izne geldiğinde çıkmaya başladık yani 5 ayı vardı askerliğinin bitmesinee..
1 kez görüştük o zzaman başladık öncesinde uzun zaman arkadaşlığımız vardı.. Nebileyim hiç asker dışında iken benimle konuşma şansı olmadı ki ..
Arkadaşken konuşurduk , ikimizde mesaj atardık iyi anlaşırdık ama sevgiliyken yalnızca o askerdeyken konuştuk nebiliyim söylemek istedğim şu ki ..
askerden geldğinde bir işi olacak .. ona birşey demiyorum da birsürü iinsan olacak etrafında birsürü kadın kıskanıyorum işte sevgisine ne kadar güvensem de beni ne kadar çok sevdiğini bilsem de.. ya askerden geldğinde aklına bile gelmezsem ? ya beni hiç aramazsa mesaj atmazsa ? benden soğursa ..? çok korkuyorum bundan böyle olmasından..
Tamam yanımda olacak benimle olacak , aldatma potansiyeli olmayan biri bunu biliyorum..ama çok kıskancım ben onsuz olmaktan korkuyorum..
Bu konuyu ona da açtım dedim askerden gelince etrafında birsürü insan olacak yeni çevreler edineceksin .. girdiğin işlerde yeni insanlar olacak etrafında..vs.. dedim.. onlar benim umrumda değiller ki , sen varken başkasına bakar mıyım falan klasik sözler söyledi .. tamam inanıyorum ama içimdeki şu kuruntu mudur her neyse atamıyorum .. ? ne yapmalıyım bilmyorum.. korkuyorum .. sizce korkmakta haklımıyım ? bu korkudan nasıl kurtulabilirim ?[/QUOTE

canım sen bu cocuga ya yeterınce guvenemıssın yada senın guvenını sarsacak bırsey yapmıs kı boyle seyler dusunuyorsun...

En kotu ıhtımal senı bıraktıgını dusun senın ıcın dunyanın sonumu once kendıne guven derım yoksa cok acı cekersın sevgılerımle...

güvenimi sarsacak hiçbirşey yapmadı .. ben de yeterince güveniyorum çok güveniyorum ama yinede böyle bir korku oluyor içimde haklısın kendime güvenmeliyim sanrm :(

Bence kendine güvenmiyorsun neden terketsin yada başka birine baksın,bunun için bir sebep varmı ?

güvenimi sarsacak hiçbirşey yapmadı .. ben de yeterince güveniyorum çok güveniyorum ama yinede böyle bir korku oluyor içimde haklısın kendime güvenmeliyim sanrm :([/QUO

Burda neler okuyoruz aslında tedbırlı olmak en ıyısı tabıkı ama bunu kuruntu halıne getırıpte hayatımızı etkılemesıne ızın veremeyız oyle degılmı

Back
X