- 14 Nisan 2020
- 20
- 13
- 18
- 28
- Konu Sahibi Kubra Alkan
-
ailesi kız bulmuşturMerhaba,
Sevgilimle bir buçuk yıldır beraberiz. 6 ay askerlik yaptı ve döneli 1 ay oldu. Döndükten 1 hafta sonra iş hayatına başladı. Ve problemlerimiz çoğaldı. Konuşmaya çalışıyorum buluşmaya çalışıyorum ama sürekli işim var diyor. Benim hatalarım da oluyor tabi ama artık o daha umursamaz ve acımasız davranıyor. Ona nedenlerini sorduğumda bende böyle davranmak istemiyorum ama kendi isteğimle yaptığım birşey değil diyor. Ayrılmak mı istiyosun diyorum, hayır diyor.
Hatasını biliyor ama doğru düzgün konuşmuyor benimle. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Askerlikten sonra geçici bir süreç mi onu da bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun.
Umursamaz, acımasız olduğu konular ve sizin hatalarınız neler?Merhaba,
Sevgilimle bir buçuk yıldır beraberiz. 6 ay askerlik yaptı ve döneli 1 ay oldu. Döndükten 1 hafta sonra iş hayatına başladı. Ve problemlerimiz çoğaldı. Konuşmaya çalışıyorum buluşmaya çalışıyorum ama sürekli işim var diyor. Benim hatalarım da oluyor tabi ama artık o daha umursamaz ve acımasız davranıyor. Ona nedenlerini sorduğumda bende böyle davranmak istemiyorum ama kendi isteğimle yaptığım birşey değil diyor. Ayrılmak mı istiyosun diyorum, hayır diyor.
Hatasını biliyor ama doğru düzgün konuşmuyor benimle. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Askerlikten sonra geçici bir süreç mi onu da bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun.
Neden direkt böyle bir yorum yaptınız? Konu sahibi olayın kendisiyle ilgili bile yeterince detay vermemiş bir şey anlaşılmıyor ki, siz üstüne başka birini bulmuş diye yapıştırmışsınız lafı. Sizin gibi ruh emici yorumlar yapanlar çok çarpıyor gözüme artık burada. En küçük problemini yazana bile "boşan, bu adam seni sevmiyor, başkasını bulmuştur" tarzı karşısındakini de gereksiz yere doldurmaktan aldığınız zevki merak ediyorum. Bence böyle insanlar kendi normal yaşamlarında mutlu olamayan o yüzden de çevresindekilerinin de enerjisini düşüren ve tedaviye ihtiyaç olan tipler. Yorumunuz belki ciddi değildir, yanlış anlamışsınızdır yazılanları vs o zaman üstünüze alınmayın lütfen genel konuştum.ailesi kız bulmuşturaskerlik iş tamam seni gözden çıkarmak için sıvışıyor
Çok olan bişey degişiyorlar öyle aylarca yolunu beklediğim bi sevgilim vardı döner dönmez senin dedigin tavırlarla karşılaştım çok sürmedi zaten ayrıldık oysa çoktan başkasını bulmuş zaten nişanından 2 gün önce de beni affet barışalım diye msj atmıştıMerhaba,
Siz ne cevap verdiniz çok merak ettim :)Çok olan bişey degişiyorlar öyle aylarca yolunu beklediğim bi sevgilim vardı döner dönmez senin dedigin tavırlarla karşılaştım çok sürmedi zaten ayrıldık oysa çoktan başkasını bulmuş zaten nişanından 2 gün önce de beni affet barışalım diye msj atmıştı
Başkasını bulmuştur. Sizden ayrılmak da yemiyordur. Bozuk atayım, o ayrılsın diyordur. Yerinizde olsam çekmem bu tripleri. Hayat bir erkeğin tribini çekmek için fazla kısaMerhaba,
Bir derdim olduğunda dinlemiyor. Bazen o kadar daralıyorum ki onunla paylaşmak istiyorum sorunlarımı. Burdan çıktı konu ama o kadar büyüyorki oda üzüldüğünü söylüyor. Yinede konuşmaya çalışıyorum ters bir tavır gösteriyorDetay verseniz? Sorunlar ne? Takındığı tavır ne?
Teşekkür ederim dikkate alıcamBu askerdeyken askerden dönünce falan değişen erkek çok oluyorBu bir süreçse eğer (Ki genelde öyle derler) üstüne çok gitmemeye çalışın.Benim büyük kuzende böyle bi tuhaflaşmıştı herkese karşı.Anası babası gözüne batar olmuştu laf vuruyordu onlara habire.”Herkesten soğudum” falan diyordu durduk yere..Anne babasının sabrıyla anlayışıyla düzeldi sonradan.
Çok haklısınız. Daha benim hakkımda okudukları kadar şey bilen insanların hayatımı etkileyecek kararlar hakkında bu kadar net ve olumsuz olması hiç hoş değil. Ben karşılaştığım bir problem için yardım istedim. Olumsuz ihtimaller daha oturaklı bir üslupla söylenebilir. Teşekkür ederimNeden direkt böyle bir yorum yaptınız? Konu sahibi olayın kendisiyle ilgili bile yeterince detay vermemiş bir şey anlaşılmıyor ki, siz üstüne başka birini bulmuş diye yapıştırmışsınız lafı. Sizin gibi ruh emici yorumlar yapanlar çok çarpıyor gözüme artık burada. En küçük problemini yazana bile "boşan, bu adam seni sevmiyor, başkasını bulmuştur" tarzı karşısındakini de gereksiz yere doldurmaktan aldığınız zevki merak ediyorum. Bence böyle insanlar kendi normal yaşamlarında mutlu olamayan o yüzden de çevresindekilerinin de enerjisini düşüren ve tedaviye ihtiyaç olan tipler. Yorumunuz belki ciddi değildir, yanlış anlamışsınızdır yazılanları vs o zaman üstünüze alınmayın lütfen genel konuştum.
Cvp vermemiştimSiz ne cevap verdiniz çok merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?