- Konu Sahibi desert06rose
Bende döndüğünde değişmesinden çok korkuyorm, bütün gün erkeklerin arasında bana daha çok bağlandı ama gelince adım başı kız olucak, ilgide çekiyo =( valla çok korkuyorumm değişmesinden..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu çok saçma bi düşünce ya sana en ihtiyacı olduğu anda şu an erkeklerin askerlikte çocuktan farkı yok aramanı ilgilenmeni en çok istediği anda şu an neden böe bişey demiş anlamdım
ya degişipte karakteri değişecek hali yok ya merak etmeyin her insan farklıdır ya inş bişi olmazyaa şimdi korkmaya başladım benn yazılanı okuyunca eyvahedigeldismile
Allah'ım inşallah benim aşkım askerden sonra değişmez:Saruboceq:
ARKADAŞLAR BU ERKEKLERİN HEPSİNİ ÖLDÜRMEK LAZIM NEFRET EDİYORUM HEPSİNDEN BİZZDE ASKERDEYKEN AYRILDIK YAKLAŞIK 1,5 AY OLDU VE BU HAFTA SALI GÜNÜ GELDİ HİÇ ARAMADI BENİ SORMADI MSNE GİRDİ CVB YAZMADI delirdim sinirden ya öffff dün msj attım bende beni hiç özlemiyosun diye sonra cvb gelmedi rahatsız ettim k. bakma dedim sonra cvb attı senin msj atman beni rahatsız etmiyo ama atmazsan daha ii olur YAZDI resmen ya delirmemek mümkün değil ben onu böle severken ndn yanı ndnnnnn((
Gerçekten seven daha çok bağlanıyor yada askerden geldikten sonra adapte olma sürecince psikolojik olarak iyi olmayıp, çabuk sinirlenenler hatta ayrılığı düşünenler bile olabiliyor ama sevince düzeliyor herşey zamanla... bazı erkeklerde karşısındaki kızı sadece askerlik sürecinde yalnız kalmamak için kullanıyor resmen. Sizin ilişkinizi bilmiyorum, ayrılma gerekçesi neydi ortada bi sorun varmıydı bilmiyorum ama böyle görünüyor
Dün bi poşet getirdi ayrılmadan önce . Webcam dan gösterdi içinde ne olsa beğenirseniz? Bir sürü mektup, bir sürüüü.... Ona acemi birliği dahil attığım 52 mektup ve resimlerim. 1 hafta önce askerden gelmeden önce resmimi göğsüne koymuş öyle resim çektirmiş. Bunu yapan adam sevmiyo olamaz değil mi? ıçim yanıyo kızlar. Harcadığım o kadar emeğe karşılık içim yanıyor. Aramızda hep bir engel çıkıyor dedi. Ben onun ne olaylarını affettim ama o beni 1 gün bile kaldıramadıÖlmek istiyorum yaa onu çok seviyorum