• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askerden sonra sevgilinizin size karşı tutumu nasıl???

Bende döndüğünde değişmesinden çok korkuyorm, bütün gün erkeklerin arasında bana daha çok bağlandı ama gelince adım başı kız olucak, ilgide çekiyo =( valla çok korkuyorumm değişmesinden..

offfff of benimkide ayrı dert amcamın ogluna asık oldum benben teklif ettim oda kabul etti ama askerdeyken sevgili olduk bir ay sürdü ayrıldı benden ufacık bi sorun ya ama onagöre büyükmüş fakat acık kapıda bırakıyor ben sivilde olsun istiyom diyo kızlar bi akıl verin bana ya neden askerde sevgili olmak istemiyomus sivilde olur diyo acık kapıda bırakıyo hem terketti ama ben yinede asker yolu bekliyorum sizce amacı düşüncesi ne?:gitme:

canım bu çok saçma bi düşünce ya sana en ihtiyacı olduğu anda şu an erkeklerin askerlikte çocuktan farkı yok aramanı ilgilenmeni en çok istediği anda şu an neden böe bişey demiş anlamdım

yaa şimdi korkmaya başladım benn yazılanı okuyunca eyvahedigeldismile
Allah'ım inşallah benim aşkım askerden sonra değişmez:Saruboceq:

canım bu çok saçma bi düşünce ya sana en ihtiyacı olduğu anda şu an erkeklerin askerlikte çocuktan farkı yok aramanı ilgilenmeni en çok istediği anda şu an neden böe bişey demiş anlamdım

offf bilmiuorum karısık cok üzülüyorum cok özlüyorum onu bana karsı soguk degil ama ayrıldıgında iki gün sonra aramıstım cok soguktu tersti bana ama suan iyi konusması bilmiyom hem terketti hemde sana sarılmak istiyom dedim ona olur dedi sarılırız dedi bende saskınım herseyi sivile bıraktım diyor askerde kafası rahat degilmiş degişik seler söledi duygularına hakim olmak istiyomus birde degişik sorular sordu bana senin için ne anlam ifade ediyorum? dedi birde neden beni seçtin?diye sordu bunlar ne anlama geliyor bilmiyombenneyaptımki

Rabbim hayırlısı ile dönmeyi nasip etsin de...
değişeceği varsa zaten rotayı hemen kendime çeviririm ben bi şekilde
zemuszemus

her erkek farklidir elbette kizlar.. sevdigine daha cok baglanan erkeklerde var Allah'tan (insallah bizimkilerde oyle olur) opuyorumnanaktan benim sevdigimde askerde ama bizimde gidisatimiz iyi degil maalesef :sinifsinif:
Rabbim sonumuzu hayirli kilsin, ne diyeyim...

ya bu değişim öölle sandığınız gibi evrim geçirme filan değil ki zaten kızlar sadece biraz özgür olup tadını çıkartmak bunda abartılacak bişey yok ki yani arkadaşları ailesi sevdiği insan arasında dört dönüyolar sanki bi güne hepsini sığdırmak gibi sanki ertesi gün yine askere gidcekmiş gibi

ARKADAŞLAR BU ERKEKLERİN HEPSİNİ ÖLDÜRMEK LAZIM NEFRET EDİYORUM HEPSİNDEN BİZZDE ASKERDEYKEN AYRILDIK YAKLAŞIK 1,5 AY OLDU VE BU HAFTA SALI GÜNÜ GELDİ HİÇ ARAMADI BENİ SORMADI MSNE GİRDİ CVB YAZMADI delirdim sinirden ya öffff dün msj attım bende beni hiç özlemiyosun diye sonra cvb gelmedi rahatsız ettim k. bakma dedim sonra cvb attı senin msj atman beni rahatsız etmiyo ama atmazsan daha ii olur YAZDI resmen ya delirmemek mümkün değil ben onu böle severken ndn yanı ndnnnnn :(((

ARKADAŞLAR BU ERKEKLERİN HEPSİNİ ÖLDÜRMEK LAZIM NEFRET EDİYORUM HEPSİNDEN BİZZDE ASKERDEYKEN AYRILDIK YAKLAŞIK 1,5 AY OLDU VE BU HAFTA SALI GÜNÜ GELDİ HİÇ ARAMADI BENİ SORMADI MSNE GİRDİ CVB YAZMADI delirdim sinirden ya öffff dün msj attım bende beni hiç özlemiyosun diye sonra cvb gelmedi rahatsız ettim k. bakma dedim sonra cvb attı senin msj atman beni rahatsız etmiyo ama atmazsan daha ii olur YAZDI resmen ya delirmemek mümkün değil ben onu böle severken ndn yanı ndnnnnn :(((

Gerçekten seven daha çok bağlanıyor yada askerden geldikten sonra adapte olma sürecince psikolojik olarak iyi olmayıp, çabuk sinirlenenler hatta ayrılığı düşünenler bile olabiliyor ama sevince düzeliyor herşey zamanla... bazı erkeklerde karşısındaki kızı sadece askerlik sürecinde yalnız kalmamak için kullanıyor resmen. Sizin ilişkinizi bilmiyorum, ayrılma gerekçesi neydi ortada bi sorun varmıydı bilmiyorum ama böyle görünüyor

erkek arkadaşımla liseden beri çıkıyoruz unıyı gecen sene bıtırdık ama ıkımızde sımdı ucretlı ogretmnelık yapıoruz hala aramızda yuzuk felan yok :(( iş olmadan da olcak gb gözükmüyor..ne yapmalı butu yasıtlarım benden sonra cıkmaya başladı buldu buluşturdu nişanlandı evlandi...kim hata yaptı ? bilemedim ben onu hala tum soz ve nişanlara erkek arkdasım yanımda olamadıgı ıcın yalnız katılıorum yalnızları oynuyorum çitken tek olmakda cok zor muş aa dostlar..sabretmeye devammı dersınız:50::52::32:

Gerçekten seven daha çok bağlanıyor yada askerden geldikten sonra adapte olma sürecince psikolojik olarak iyi olmayıp, çabuk sinirlenenler hatta ayrılığı düşünenler bile olabiliyor ama sevince düzeliyor herşey zamanla... bazı erkeklerde karşısındaki kızı sadece askerlik sürecinde yalnız kalmamak için kullanıyor resmen. Sizin ilişkinizi bilmiyorum, ayrılma gerekçesi neydi ortada bi sorun varmıydı bilmiyorum ama böyle görünüyor

yok biz askerden öncede birlikteydikk zaten tabi kavga ediyoduk askerdeyken falan baya kötüydü o sonra bişeler oldu ayrıldı son 2 ay kala eger kullanmak amaçlı olsa zaten hiç ayrılmazdı askerden gelince ayrılırdı tek taraflı bişeler olmadı ama ayrılık gerekmezdi tabiki bu biraz insanı acıtıyoo

Dün bi poşet getirdi ayrılmadan önce . Webcam dan gösterdi içinde ne olsa beğenirseniz? Bir sürü mektup, bir sürüüü.... Ona acemi birliği dahil attığım 52 mektup ve resimlerim. 1 hafta önce askerden gelmeden önce resmimi göğsüne koymuş öyle resim çektirmiş. Bunu yapan adam sevmiyo olamaz değil mi? ıçim yanıyo kızlar. Harcadığım o kadar emeğe karşılık içim yanıyor. Aramızda hep bir engel çıkıyor dedi. Ben onun ne olaylarını affettim ama o beni 1 gün bile kaldıramadı :(:( Ölmek istiyorum yaa onu çok seviyorum

hyr öle deme ölmek isteme anlıyorum seni bizde ayrıldık ama bi lafla ödeşiyolar ne sinir bozucu ama zaman en iisi kendi haline bırak sende gez toz kafanı dagıtmaya çlş azıcık olur mu ölmek falan isteme seni çokkkk ii anlıyorum bnde hala seviyorum ama kimse için üzülmeye degmezmiş bunu anladım tatlım sende bişelerle ugraş kafanı dagıt biraz :10:

Back
X