• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askere 14 şubat hediyesi

mellypnar

Pınar ♥ Tolga
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
242
0
46
İstanbul
Kızlarr yardımınıza ihtiyacım var askerime nasıl bir hediye yaptırabiliriim 2 gün sonra yanına gidicem ama hediyeyi verip dönmek istiyorum. 14 şubatta yanında olamıcam malesef ne yapabilirim? Fikirlerinizi bekliyorum lütfen yardım edin.:31:

içeriye herşey sokamıyorlar sonuçta. o yüzden ben ona kitap aldım. ikimizinde okumak istediği ama zamanı olmadığından alıp okuyamamıştık onu aldım. bi de mektup yazdım :) onu göndereceğim. ama burda olsa tabiki çok başka planlarım olurdu kısmet..

ben nişanlıyken ayrıydık biz, 14 şubat değil ama doğum gününe buna benzer bir şey yapmıştım. o dönemlerde 2 güne bir nöbetçi oluyodu, ayakta durması lazımdı, bir pakete kahve makinası, kahve ve çay fincanı, türk kahvesi, şekilli şeker, hazır çorba tarzı şeyler almıştım, buna ek olarak (aşkım loş ışığı çok sever) güzel şirin bi mumluk, mumlar almıştım. hepsini ayrı ayrı paketlemiştim, tek tek.

ancak subay olduğu için içeri sokma gibi dert yoktu tabi bende.

kitap güzel fikir.bunun dışında, bazı objelerin minyatür halini alabilirsin..benim eşim baterist, ona minyatür bateri almıştım mesela..sevdiği bi enstürman varsa öneririm.hiç akıllarına gelmez..ve de çok sevinir. ya da bunlar dışında askerde en çok ihtiyaç duyulan şey çoraptır :D yün çorap alabilirsin. malum havalar soğuk.. kulaklık alabilirsin. şapka alma zaten devlet veriyor şapka. içine giyebileceği yünden yapılmış sweat tarzı bi şey alabilirsin. ama yakası açık olsun, üstten görünmesin sorun olabilir.

bunların çok dışında ikinize önerebileceğim bir şey var. güzel bi defter al, ondan askerde günlük yazmasını iste. sen de kendine al ve onsuz neler yaptıklarını yaz. asker dönüşü okursunuz, eğlenceli olur ve de birbirinizi daha da bağlayıcı olur. diye düşünüyorum yine de takdir senin..

14 şubatı önemsemiyorum helede o yokken normalde de kutlamayız :31: ama bi düşündüm yazını okuyunca ve genede bişey göndermemeye karar verdim ÇÜNKÜ yıldönümümzde yollamştım günlerce emek harcayıp bişiler çizmiştm falan içeri komuatn sayesinde soktuda sonra izne geldğnde evde bırakmş arama oluyo diye. geldikten sonra artık kutlarız heerşeyi :38:

Back
X