Kızlaar yardıım ediin lütfeen akııl verin son 1 haftaa :(((

Herkesin sorunları oluyor... ee herkes sorunlarının acısını gidip başkasından mı çıkarsın? Ne kadar saçma!!!
Hangi sorun adamın arkasından iş çevirmenize ona yalan söylemenize neden oldu çok merak ettim...
Kusura bakmayın ama eger o adam aklı başında biriyse size geri dönmemeli....

Olayın evveliyatı zaten oldukça karmaşık; ayrılmalar, aramamalar, yalvartmalar, yalanlar, iş çevirmeler... Artık nedenini nasılını geçiyorum. Sonuç olarak karşındaki adam sana güvenmemekte haklı, sen olsan sen de güvenmezdin.

Şimdi onu sana dönmeye nasıl ikna edebileceğini soruyorsun ama bence asıl soru sana dönmey kabul ederse ne olacağı. Sen ister ailevi ister psikolojik sıkıntılarını atlatabildin mi? Başka bir zor anın olduğunda onu yeniden hayatından çıkarmayı düşünecek misin? Aylarca asker yolu gözleyip bu şekilde ilişkini yürütebilecek misin? Onu gerçekten seviyor musun yoksa sadece şu an yanında olmasını mı istiyorsun? Sana yeniden güvenmeye karar verirse onu pişman etme ihtimalin nedir? Bunları iyice düşün. Önce problemin kendinle ilgili kısmını çözmelisin.

psikolojikmen sorunlarım vardı herşey üst üste gelmişti 1 yıldır yüzünü dahi görememiştim iyice bunalmıştım ailevi sorunlar araya girince herşeyden bıkmıştım yanımda kimseyi istemiyordum . Kafamdan bi an olsun atmıştım onu . Hatalarıma gelince arkasından iş çevirmişim, yalan söylemişim ve yaptığı güzel şeye karşılık yarı yolda bırakmıştım . çünkü doğruda bu inkar etmiyorum sırf canım sıkılmasın diye gecesinde yaşadığım şehre gelicekti bekleyemedim hatta buluşunca yüzüme vurmuştu sen beklemedin diye şimdi ise hatamı fazlasıyla çekiyorum onu geri istiyorum 1 hafta sonrada buluşucaz işte :([/QUOTE

erkek arkadaşına üzüldüm şuan, çünkü senin yaptığın davranışların aynısını bende yaşadım hem de hiç hak etmediğim saçma nedenlerden dolayı, şimdi özürler geri dönme çabaları ama nafile güven zedeledin mi dönüşü zor... keşke etrafındaki insanları uzaklaştırmak yerine onlara daha çok sarılsaydınız şuan daha farklı bir durumda olabilirdiniz, bunalmak ailevi sorunlar bunlar her zamanla aşılabilecek şeyler, önemli olan her zorlukta sevdiklerine sahip çıkabilmek. inşallah düzelir aranız...

o size yalvardığında siz istememiştiniz şimdi siz yalvarıyorsunuz oda size aynısını yapıyor.yalvarmasaydınız belkide çoktan barışmıştınız. siz hatalısınız ve telafi etmeye çalışıyorsunuz ama oda askere gitmesini çok iyi kullanıyor. bence yalvarmayı bırakın ve onu sevdiğinizi bekleyeceğinizi söyleyin gerisini ona bırakın gidince özleyip arayacaktır sizi.ama sizin zorlamanızla barışırsa orda en ufak bunalıma ayrılmak isteyecektir siz tekrar başa dönersiniz yani.ona bunu yaşatmayın kendinizi bu kadar ezik göstermeyin.o affetmeseydi zaten daha önce size dön bana diye yalvarmazdı demekki kabullenmişti şimdide geri çekiyo kendini.yalvarmakla onu buna siz itmişsiniz.siz güçlü olursanız o sizi yine isteyecek.

Suanlik susuyorum herseyin duzelicegine inaniyorum onun sadece tek sorunu bana guvenenemesi

psikolojikmen sorunlarım vardı herşey üst üste gelmişti 1 yıldır yüzünü dahi görememiştim iyice bunalmıştım ailevi sorunlar araya girince herşeyden bıkmıştım yanımda kimseyi istemiyordum . Kafamdan bi an olsun atmıştım onu . Hatalarıma gelince arkasından iş çevirmişim, yalan söylemişim ve yaptığı güzel şeye karşılık yarı yolda bırakmıştım . çünkü doğruda bu inkar etmiyorum sırf canım sıkılmasın diye gecesinde yaşadığım şehre gelicekti bekleyemedim hatta buluşunca yüzüme vurmuştu sen beklemedin diye şimdi ise hatamı fazlasıyla çekiyorum onu geri istiyorum 1 hafta sonrada buluşucaz işte :([/QUOTE

erkek arkadaşına üzüldüm şuan, çünkü senin yaptığın davranışların aynısını bende yaşadım hem de hiç hak etmediğim saçma nedenlerden dolayı, şimdi özürler geri dönme çabaları ama nafile güven zedeledin mi dönüşü zor... keşke etrafındaki insanları uzaklaştırmak yerine onlara daha çok sarılsaydınız şuan daha farklı bir durumda olabilirdiniz, bunalmak ailevi sorunlar bunlar her zamanla aşılabilecek şeyler, önemli olan her zorlukta sevdiklerine sahip çıkabilmek. inşallah düzelir aranız...

Illa bunu soylemek zorunda kalicam hastaligim yuzunden ameliyat olmustum ve 2. Defa tekrar olmak zorinda kalmistim o an zayen psikolojim yerle bir olmustu bo an beni brakicagndan korkup ben ayrlmak istemisyim utanmistim ogf inannin aklima geldigi an uzuluyorum

psikolojikmen sorunlarım vardı herşey üst üste gelmişti 1 yıldır yüzünü dahi görememiştim iyice bunalmıştım ailevi sorunlar araya girince herşeyden bıkmıştım yanımda kimseyi istemiyordum . Kafamdan bi an olsun atmıştım onu . Hatalarıma gelince arkasından iş çevirmişim, yalan söylemişim ve yaptığı güzel şeye karşılık yarı yolda bırakmıştım . çünkü doğruda bu inkar etmiyorum sırf canım sıkılmasın diye gecesinde yaşadığım şehre gelicekti bekleyemedim hatta buluşunca yüzüme vurmuştu sen beklemedin diye şimdi ise hatamı fazlasıyla çekiyorum onu geri istiyorum 1 hafta sonrada buluşucaz işte :(

canım aradan o kadr zaman gecmıs ustunede adam sana hala ınanmıyorm etmıyorm dıyor vs bı cok sey soylemekte o ılıskınız en fazla 1,5 yıl ıte kaka gıder ılerıye yonelık dusunme adam resmen yuzune demıs dıcenı
aynı seylerınzamanında yasadım ıcın abla nasıhatı bı yol olmaz ondan
bı gunde neler deyısır o kadr zamanda neler deyısmıstır
neler olmustur

ınsanın ne kadr sorunu olursa olsun bır ılıskı bıtıyorsa o ılıskıde hıc bır sey eskısı gbı olmuyor soguyor yaptı bır davranıs gozune batıyor

Şimdi salak olduğunu kabul ediyosun yanii desem çok mu fazla olucakkk ???
Ama öylee kusura bakmaa ama yaptığınn tuhaf tuhaf anlamsızca hataların acısını çekiyosun şu an..
İyi de oluyor bence, buda sana ders olsun..
Ben çünkü zamanında bu derece vurdumduymazlığının bu derece neden olduğunu anlamış değilim..
Havalara girmişsin senin peşinden koştukça, ama şimdi o hawan söndü canım
:31:

Benim o an havayi düsündugüm mü vardi yargisiz infaz yapmayin rica ediyorum. Ameliyat olmustum ve 2. Defa olmam gerekiyordu hastalagim nedeniyle acikcasi cekinmistim sevgilime bunu anlatmak istemistim zaten o da zor bi surecten geciyordu ve kendimde degildim

canım aradan o kadr zaman gecmıs ustunede adam sana hala ınanmıyorm etmıyorm dıyor vs bı cok sey soylemekte o ılıskınız en fazla 1,5 yıl ıte kaka gıder ılerıye yonelık dusunme adam resmen yuzune demıs dıcenı
aynı seylerınzamanında yasadım ıcın abla nasıhatı bı yol olmaz ondan
bı gunde neler deyısır o kadr zamanda neler deyısmıstır
neler olmustur

ınsanın ne kadr sorunu olursa olsun bır ılıskı bıtıyorsa o ılıskıde hıc bır sey eskısı gbı olmuyor soguyor yaptı bır davranıs gozune batıyor

O güveni geri kazanabilirim diye düsünüyorum elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim cikmazlara surdum iliskimizi tamda bu zaman sözlenip ya da nisanlicaktik

Olayın evveliyatı zaten oldukça karmaşık; ayrılmalar, aramamalar, yalvartmalar, yalanlar, iş çevirmeler... Artık nedenini nasılını geçiyorum. Sonuç olarak karşındaki adam sana güvenmemekte haklı, sen olsan sen de güvenmezdin.

Şimdi onu sana dönmeye nasıl ikna edebileceğini soruyorsun ama bence asıl soru sana dönmey kabul ederse ne olacağı. Sen ister ailevi ister psikolojik sıkıntılarını atlatabildin mi? Başka bir zor anın olduğunda onu yeniden hayatından çıkarmayı düşünecek misin? Aylarca asker yolu gözleyip bu şekilde ilişkini yürütebilecek misin? Onu gerçekten seviyor musun yoksa sadece şu an yanında olmasını mı istiyorsun? Sana yeniden güvenmeye karar verirse onu pişman etme ihtimalin nedir? Bunları iyice düşün. Önce problemin kendinle ilgili kısmını çözmelisin.

Iste suan kendimden cok eminim 1 ay oncesine kadar kendime guvenmiyorum tekrar terkederim korkusu vardi ben bu sekilde kendimle birlikte atese sürüklemezdim ama nolduysa duygusal bosluguma denk gelip herseyden ders cikardim ben napmisim diye gunlerce agladim hatta cok kotu gubler gecirdim evden disari cikamaz oldum herseyi icime atar oldum. Suan. O kadar caresizim ki suan bunlari bile aglamakli bi sekilde yaziyorum allahimdan onu bana bagislamasini istiyorum ondan sonrasi yok hersey aniden gelisti onun ahını bile aldim canim cok yaniyor ve haftaya bulusacgmz gun dogum günü var :(

Ben seni çok iyi anlıyorum
Üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşamışız.
4 senelik bi ilişkimi kendi hatalarım,saçma sapan problemlerim yüzünden kendi isteğimle bitirdim.
Kaşımdaki insanın çabasını,sevgisini,emeğini her şeyi çöpe attım ve bitirdim.
Öyle deli seven adamı yarı yolda bıraktım.
Aynı şekilde çok sorunlu bi dönemden geçiyordum.Sorunlar,kpss gibi bi stres,atanamama her şey bi buhran gibiydi.
Her neyse 1 ay dayanabildim kedim isteğimle döndüm yine.Şükür ki karşımdaki insan bıraktığım gibi bekliyordu beni aynı sevgi ile
Okurken yazını acını hisettim.
Ne yapacaksın;değişeceksin.Değiştiğini de ona sözlerinle hareketlerinle hisettireceksin.
Aşkını,sevgini ona yaşatacaksın.Eğer oda seviyorsa zaten döner sana

Psikolojik sorunlari olan birine ne kadar cahilce yorumlar yapilmis,yok havaya girmissin yok bilmemneren kalkmis! Arkadasin belkide kendi bile bilmedigi bir psikolojik rahatsizligi var niye empatiden yoksun bir sekilde sadece kendi mantiginizla kavramaya calisarak konu sahibine yuklenildi anlamadim!!! Konu sahibi arkadasim erk arkdsn sen yalvarmaya basladigin icin havaya girmis aslinda sana dogum gunu mesji atan da,pesinden kosanda kendisi ve sonunda senle bariscakta sadece seni surundurme hesaplari yapiyor.kendini geri cekip peki madem oyleyse bende istemiyorum dediginde aninda u donusu yapicaktir.yalvarmayi,uzerine dusmeyi hatta aramayi sormayi birak...

Sağolun evet aynen o sekil gelisti durumlar onun icinde hala süphe duygusu var haftaya bulusucagiz ve ona dogum gunube özel özel bir kutu hazirlicağım benim sevdiğim kadar kimse onu sevemez biliyorum tamam hataliyim ama inanin ben bile kendimi taniyamamistim bulusunca nasil davranmam gerekiyor bulua bittikden sonra onda bi etki bırakmak istiyorum dayanamayip döner diye düsünüyorum off inanin cok kötüyüm :(

Ben seni çok iyi anlıyorum
Üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşamışız.
4 senelik bi ilişkimi kendi hatalarım,saçma sapan problemlerim yüzünden kendi isteğimle bitirdim.
Kaşımdaki insanın çabasını,sevgisini,emeğini her şeyi çöpe attım ve bitirdim.
Öyle deli seven adamı yarı yolda bıraktım.
Aynı şekilde çok sorunlu bi dönemden geçiyordum.Sorunlar,kpss gibi bi stres,atanamama her şey bi buhran gibiydi.
Her neyse 1 ay dayanabildim kedim isteğimle döndüm yine.Şükür ki karşımdaki insan bıraktığım gibi bekliyordu beni aynı sevgi ile
Okurken yazını acını hisettim.
Ne yapacaksın;değişeceksin.Değiştiğini de ona sözlerinle hareketlerinle hisettireceksin.
Aşkını,sevgini ona yaşatacaksın.Eğer oda seviyorsa zaten döner sana

Aynen aynen ayni seyleri yasamis gibiyiz tamamiyla ben sürekli üstüne düsüyorum sırf dönmesi icin gurursuzluk yapip gücsüz bi sekilde yalvariyorum beni herseyimle kabul etmisti simdi kalkipta hatalarimi bahane etmesi zaten kafa karistirici .. Ayriyken bile ilk gün ki gibiydik bulustugumuzda kalkip gözyasimi silmesi bana sarilmasi özledigini hissetmis gibiydim bulusunca karsisina geçince kendimi ifade edemiyorum napmam gereek ??

Aynen aynen ayni seyleri yasamis gibiyiz tamamiyla ben sürekli üstüne düsüyorum sırf dönmesi icin gurursuzluk yapip gücsüz bi sekilde yalvariyorum beni herseyimle kabul etmisti simdi kalkipta hatalarimi bahane etmesi zaten kafa karistirici .. Ayriyken bile ilk gün ki gibiydik bulustugumuzda kalkip gözyasimi silmesi bana sarilmasi özledigini hissetmis gibiydim bulusunca karsisina geçince kendimi ifade edemiyorum napmam gereek ??

Kendini çok ezdirme yinede.Sadece hatanı anladığını ve kendini düzelttiğini belirt.İstersen bana dön bambaşka bir hayata başlayalım mutlu olalım de.Ya da tamami ile ayrıl benden.Şu an tercih senin.Eğer başlarsak,askere gitsen de sen beklerim.Bir ömür beklerim gibi..Ona değiştiğini belirten cümleler kur.Ama dediğim gibi bunları yalvarır şekilde asla yapma.

Kendinden emin olmalısın ki konuşurken söylediklerine oda inansın,güvensin.Sıcak,kendinden emin ol.

Kendini çok ezdirme yinede.Sadece hatanı anladığını ve kendini düzelttiğini belirt.İstersen bana dön bambaşka bir hayata başlayalım mutlu olalım de.Ya da tamami ile ayrıl benden.Şu an tercih senin.Eğer başlarsak,askere gitsen de sen beklerim.Bir ömür beklerim gibi..Ona değiştiğini belirten cümleler kur.Ama dediğim gibi bunları yalvarır şekilde asla yapma.

Kendinden emin olmalısın ki konuşurken söylediklerine oda inansın,güvensin.Sıcak,kendinden emin ol.

Zaten ilk bulusmada bir sey diyemedim sürekli acigimi aradı konusurken karsi karsiya gelince bu tür konuda kendimi ifade edememezlik beni yiyip bitiriyor günden güne eriyorum böyle olucağı aklıma dahi gelmezdi simdiden kendimi bu konusmalara alastirmam lazim haddinden fazla duygusalim o benim konusmami beklerken sadece ona bakmaktan baska bisey yapamiyorum :(

Zaten ilk bulusmada bir sey diyemedim sürekli acigimi aradı konusurken karsi karsiya gelince bu tür konuda kendimi ifade edememezlik beni yiyip bitiriyor günden güne eriyorum böyle olucağı aklıma dahi gelmezdi simdiden kendimi bu konusmalara alastirmam lazim haddinden fazla duygusalim o benim konusmami beklerken sadece ona bakmaktan baska bisey yapamiyorum :(

O zaman yazışarak anlat kendini.Kendini daha iyi ifade edebilirsin.Yani bi mektup gibi bir şey yaz.Tüm düşüncelerini hisettiklerini yaz.Konuşmaya kendimi hazırlarım diyorsan o daha iyi olur tabi.

Ve ben eminim eğer seviyorsa çok sürmez seninle barışır

O zaman yazışarak anlat kendini.Kendini daha iyi ifade edebilirsin.Yani bi mektup gibi bir şey yaz.Tüm düşüncelerini hisettiklerini yaz.Konuşmaya kendimi hazırlarım diyorsan o daha iyi olur tabi.

Ve ben eminim eğer seviyorsa çok sürmez seninle barışır

Suan inanilmaz bir rahatlama hissettim kendimde nedense. evet hatta mektubu simdiden hazirlayip buluscagim gün verebilirim ve o günde doğum günü karsısına gecip güçlü olmaya calısıcam bu defa o konusmayacak ben konusucam

Suan inanilmaz bir rahatlama hissettim kendimde nedense. evet hatta mektubu simdiden hazirlayip buluscagim gün verebilirim ve o günde doğum günü karsısına gecip güçlü olmaya calısıcam bu defa o konusmayacak ben konusucam

Çok güzel.Umarım güzel sonuçlanacak

Mektubu ver.Güçlü ve kendinden emin bir şekilde konuş

Sonra mutlu bir şekilde ve sende hatalarından ders alarak yoluna devam et:34:

Buraya da sonucunu yaz ne oldu diye merak ederim:1:

Çok güzel.Umarım güzel sonuçlanacak

Mektubu ver.Güçlü ve kendinden emin bir şekilde konuş

Sonra mutlu bir şekilde ve sende hatalarından ders alarak yoluna devam et:34:

Buraya da sonucunu yaz ne oldu diye merak ederim:1:

Yazmam mııı yazarııım tabikii umarıım herşey istediğğim gibi gider onu o inadından vazgecirebilicem inşallah :18:

Arkadaşlar ablam erkek arkadaşımla konustuu.. O psikolojiyle askerlik yapamam bilemezsiniz o zorlugu cok zor o zorluğuda cekemem demis ve siz bile olsaniz guvenemezsiniz ona demis bublarla kensini avutmaya calisyor gibi

Sevdiğim adamla 4,5 aydır ayrıyız bu zaman zarfı içerisinde bir an olsun onu unutmadım yaptığım her hatadan pişmanım ama onu ne aldattım ne de ihanet ettim 2 yıllık iyi kötü bir birlikteliğimiz vardı tüm sıkıntılara rağmen birlikteydik 2 yıl boyunca 2 defa ayrıldık ve hep terkeden bendim sorunlarım vardı inanılmaz bir boşluktaydım herşey üst üste gelince iyice bunalmıştım üstünede 1 yıldır yüzünü görememitim aramızda mesafe vardı kafam iyice karışmıstı o gün uzun uzun mesajlar atmaya basladı ben ise soğukkanlı davrandım ona karşı ertesi gün mesajlar atmaya devam ederken umursamamazlıkdan geldim araya arkadasına sokmasına ragmen yine istemedim o an sanki aklımdan çıkarmış gibiydim ama kalbimden asla onu sevdiğimi biliyordum herşey çok acıydı ayrılığın 3. ayında doğum günümü kutladı teşşekkür ederek mesajına karsılık verdim sırf mesaj atmam için arkadasıyla birlikte bir plan yapmışlar hayatında birinin olduğunu ve onunla ciddi düşündüğünü söylediğinde dünyam başıma yıkılmıstı . Siniirden ağlamıştım mesaj üstüne mesaj attım o da sırf mesaj atmam için bir plan yaptığını söyledi beni çıkmazın tam ortasında bıraktın dedi dönmem için yalvardı onca hatalarıma ragmen dön dedi kafam karısık bana zaman ver lütfen dedim . ertesi gün nolduysa baana seni seviyorum aklımdan çıkmıyosun diye mesaj attım o da mesajıma karsılk bende seni seviyorum unutamadım die mesaj attı . Aradan baya bir zaman gecmşken bulusalm dedim o da kabul etmisken vazgcti istemiyorum dedi . ve sonunda 2 yılın hatrına çok istiyorum diye kabul etti o gün heyecandan kalbi durucak gibiydii özenle hazırlanmıstım yüzüğünüde takmıstım karsımda görünce içim parcalanmıstı uzun zaman sonra ilk defa karsımdaydı gözümü ondan bir an olsun ayırmadım meğer ne cok özlemişim bir cafeye gecip oturduk gözgözeydik tüm hatalarımı yüzüme vururken bir an olsun sesimi çıkaramadım yutkundum başımı öne eğdim o kadar caresizdim ki tüm lafları ağzıma tıkarken bişey diyemedim oysaki o kadar doluydum ki ona karsı hiç bir sey bilmiyosun derken ağladım son dakıkada ağladığımı görünce dayanamayıp yzüme dokundu oksadı ağlama dedi sonra yanıma oturdu sarıldı gözyaslarımı eliyle sildi sımsıkı sarıldı öptü kokladı özlediğinide hissetmiştim gözyasına kıyamam diyemezken ağzından kaçırdı sende istiyosun beni bliyorum dedim istesemde yapamam dedi o gün çok güzeldi yanından 1 dk olsun ayrılmak istemedim daha sonra yapamam olmaz dedi sürekli bunu dedi çünkü askere gidicek ocak ayında arkasında birini bırakmak istemedğinden yapıo die düşünyrm şimdi 2. bulusmaya ikna ettim 1 hafta sonra buluscaz o gün napmam gerekiyo sırf dönebilmesi için onu kendime nasıl inandırmam lazım lütfen yardıımlarını bekliyorum canım yanıyor :(
Güncelleme: Yalvarırım yardım edin :'(

iliskisinin oldugu bi yalan mi emin misiniz? askere giden her adam sevgilisinden, nisanlisindan, karisindan ayriliyor mu?
Bence onu baglayan baska seyler var

Back
X