- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
Arkadaşlar bi önceki konudan açtığım üzere sevgilim şubat 4-8 arası vatani görevi için teslim olacak
Fakat aşırı gergin hiç konusamıyoruz iletişim kuramıyorum onunla.
Sürekli içmek istiyor.:26:
Sanki bir tek o askere gidecek,sinirden çıldıracağım lütfen yardımcı olun nasıl davranmalıyım neredeyse ayrılacağız o derece.
Yardımlarınızı bekliyorum sevgilerimle...
benimde eşim gidecek yakında, hemde uzun dönem...ve bir oğlumuz var...
seni çok iyi anlıyorum..bizde sürekli kırılıyoruz birbirimize bazen tartışmakalr oluyor..hepsi bu askerlik yüzünden...o zor olacağından yakınırken ben hasretlik çekip sabredecek olmama yakınıyorum...
daha askere gitmeden şafak sayar gibiyim..nasıl dayanıcam bilmiyorum...15 ay boyunca elimde çocukla napıcam bilmiyorum, gecelerim uykusuz geçiyor...o fazla takmıyor erkek işte, bayanlar daha duygusal...ama allah bi sabır verecektir inanıyorum...belki bedelli yaşını düşürürler diye dua ediyorum....
çok insan bunu yaşıyor elbet bizde zar zor da olsa atlatıcaz inşallah...
benim sevgilimde agustos ta gidecek askere, ve ben simdiden cok kafama takiyorumaklima geldikce üzülüyorum, cünkü bizimkisi daha zor. ben yurt disinda oldugum icin, zaten birbirimizi cok özlüyoruz. bide araya askerlik girince nasil dayanicaz bilemiyorum.. sevgilimde cok üzülüyorum, yalniz basima hic bilmedigim biyere gidicem, aklim hep sizde olcak diyo. nasil atlaticaz bilmiyorum ve cok korkuyorum ona bisey olacak diye (( ALLAH hepimize sabir versin..
benimde eşim gidecek yakında, hemde uzun dönem...ve bir oğlumuz var...
seni çok iyi anlıyorum..bizde sürekli kırılıyoruz birbirimize bazen tartışmakalr oluyor..hepsi bu askerlik yüzünden...o zor olacağından yakınırken ben hasretlik çekip sabredecek olmama yakınıyorum...
daha askere gitmeden şafak sayar gibiyim..nasıl dayanıcam bilmiyorum...15 ay boyunca elimde çocukla napıcam bilmiyorum, gecelerim uykusuz geçiyor...o fazla takmıyor erkek işte, bayanlar daha duygusal...ama allah bi sabır verecektir inanıyorum...belki bedelli yaşını düşürürler diye dua ediyorum....
çok insan bunu yaşıyor elbet bizde zar zor da olsa atlatıcaz inşallah...
Arkadaşlar bi önceki konudan açtığım üzere sevgilim şubat 4-8 arası vatani görevi için teslim olacak
Sanki bir tek o askere gidecek,sinirden çıldıracağım lütfen yardımcı olun nasıl davranmalıyım neredeyse ayrılacağız o derece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?