Askere gidiorum Son Bır Kez Göreyim Seni ?

Gelkalbime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
69
2
96
Edirne
Arkadaşlar eski nişanlım ağustosta askere gidiyor...Ayrılalı daha 1-2 ay oldu..Forumda bir kaç konum var...

Dun akşam mesaj attı "askere gidiorum tek isteğim seni son bır kez daha görmek askerlik bu ne olacağı belli olmaz" diye...Hiç bir beklentim yok sadece gorıyım senı diyo...

Ne yapayım arkadaşlar ayrılsakda nısanı da atsak hala çok sevıorum onu...

Gidiyimmi ne yapım askerlik bu sonuçta ?

sevıorsun madem git görüş son kez ama anlaşılan hala senı unutamamışşzemuszemus

ben olsam giderdim seviyorsam ki sen sevdigini sölüyorsun belki sonra gitmedigin için pişman olabilirsinn iyi düşün...

Arkadaşlar benım de yuregım gıt dıyor ama nişan bozuldu..Aileler var işin içinde...

Yanı tekrar gorustugumu ogrenseler kıyamet kopar...Ne yapıcam bılmıorum.

Konunuzu hatırlıyorum,
nişan atıldıktan sonra ailelerin arası çok kötü bozulmuştu,
asla geri dönüşü olmayan bir yola girmiştiniz.
Aileniz kesinlikle istemiyor diye biliyorum.
Ama askerlik bu Allah muhafaza..
Yalnız giderseniz beklenti içine sokmayın ne onu ne kendinizi,
çünki sizin barışma oranınız yüzde 0,1 anladığım kadarıyla.

canım herkes sevdiği insandan sevgisi biterek ayrılmıyor maalesef bazen deçok da sevse ayrılmak zorunda kalıyor.bence git derim.ne olur ne olmaz.dünyanın binbir türlü hali var.barışmak niyetin yoksa bunu kesin olarak belirtir tavırlarda ol.o insan da boş yere umutlanmış olmasın.

Benım ıcn cok zor bır karar...Gıtsem ne olucak dayanamıcam bılıyorum...Senden hıc bır beklentım yok diyor ama ben nası boynuna sarılmadan dururumki...

Askere gıdınce ne olucak tam belırsızlık...

gt demiştim ama gerçekten zor bı durum...bı yandan sevdgıını görmek ıstıosun dıer yandan aıleler var..karar vermek zor gerçektenn...

canım kesinlikle gitmelisin gittikten sonra çok pişmen olursun... ve boşananlar bile deri birleşiyoki sen nişandan sonrasından korkuyosun.. hayat senin hayatın

Gitmelisin bence, daha önceki olaylarınızı birebir sizden okumadım burada okudum az önce ama içimden bir ses gitmelisin diyor, sarılmak geliyorsa içinizden sarılın da... Sonuçta onun da dediği gibi, askerlik bu, ne olacağı belli olmaz. Bilemiyorum belki de şu anda asker yolu beklediğim için bu kadar hassasım bende...

Bugün görüştük...

Dun bana cok uzun bır maıl attı eskı anılarımızdan tutunda her şeyden bahsetmiş...Tam 10 sayfa yazmış...Dayanamadım bugun msj attım buluşma yerını sotyledım...

Geldi...

Ben açık açık istersen yenıden başlayabılırız msj ı verdım ama kendısı askere gıdıyım gelıyım onumu bır goruyım yenıden konusuruz gibisnden bır seyler soyledı...Sanırım ailesı çok korkutmuş onu...Zaten ıstenmeyen gelındım ıyıce ıstenmeyen gelın olmusum belli...Yalnız basına kalırsın demısler sanırım o kıza bır daha donersen... Yalnız basına kalırsın dan da kasıtları para pul vs anlamında baya varlıklı bır aile çunkı...O da göze alamıyor tabı yenıden benımle bırlıkte olmaya...Beni sevdiğini biliyorum ama aile baskısı var ustunde bu cok acık...

Çok kötü oldum çok onu tekrar görmek bıtırdı benı...3 ay oncesıne dondum yıne...Başladığım yere...

O çay almaya kalktıgı bır an da ben masadan kalkıp gittim..Vedalaşmak ıstemedım...Bana yıne msj atmıs askerden sonrayı bekle diyor...Yahu ben nası beklıyecem neye guvenıp beklıcem...6 ay once ıstemeyen aıle 6 ay sonra ısteyecekmı beni...

Her şey mahvoldu...

tahmin etmiştim.

muhtemelen askerde de arar seni

hemde her gün

askerde ailesini karşısına alma cesareti gösterir. askerden döndükten sonra kendilerini çok güçlü görüyorlarkaydirigubbakcemile3

6 ay sonra barışırsınız. ailesi istese de istemese de. sempatiksalakcinni

kendi mesleği varsa daha kolay olur.sositososito

cnm bnce gtmelisin nişanlanıck kadr çok sevmşsnz ve halada seviyosunuz.. nolursa olsun bi geçmişiniz var gtmeye değer..ailene gelince bi geçrmeye gttn die tekrar bir araya gelcksinz die bişii yok onlarda bunu anlar.yinede karar senn tabi sonradan pişman olcaan bişi yapma. ama bnm tavsiyem GİTMENDEN YANA..

onu çok ii tanıyosan bişi diyemem ama şöyleki erkekler askerde kendilerini avutacak bişiler arıyolar bu yüzden 80 falan böledir . artık askerlikle alakalı çok şey yaşadığım için bunu söylüyorum askerden önce daha nişan bozulmadan ailesine karşı çıkamıyosa bu geldikden sonra daha zor olucaktır. önemli olan zamanın ilaç olduğunu unutmamak tabi karşındaki uzağında durabiliyosa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…