• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askere gitcek sevgili ayrılmak istiyorum?

1 sene önce çocukluktan arkadaşım olan biriyle bi ilişkiye başladım beni sevdiğinden emindim ufak tefek problemlerimiz oldu hep ama ona çok güveniyodum içimden istemsizce ona karşı büyük bi güven vardı buda yanına kalmama sebep olan en büyük etkendi . Tip olarak karakter olarakbana çok uygun değildi . İkimizde çok inatcı oldugumuz için sürekli tartışırdık toksik bi ilişkiydi yani . Sosyal medya üzerinden biriyle yazıştıgını gördüm yabancı biri . Terkettim o sırada çok ağladı 2 ay yalvardı sürekli kapıma geldi o sırada benim hayatıma başkaları girdi . bu ayın 21 inde askere gitcek . Bi şans veriyim dedim ve biz yeniden bi ilişkiye başladık sorunlarımı anlattım bana hak verdi değişeceğini söyledi . Güçlü bi insan değil hayatı belirsiz askerden sonra iş bulma telaşı olcak İki hafta sonra askere gitcek ama hiç öyle davranmıyo takıp canını sıkmak istemiyomuş . 15 gün var yani benim bildiğim insan sürekli sevgilisiyle görüşür ne biliyim gelince şöyle olcak böyle olcak askerde seni çok özlucem fln der. Askerlik konusu açıldıgında hayırlısı ya gider gelirizdiyo sadece . Dün tartıştık . İki günlüğüne onun eski okudugu yere eşyalarını almaya gitcektik küsüz gitsemmi bilmiyorum iki hafta sonra zaten 6 ay yok . Ayrılmalımıyım bilmiyorum anlaşamıyoruz mutlu edemiyo şimdi bıraksam çok üzülcek askerde bıraksam ayrı üzülecek biliyorum . Kafam çok karışık ? Kavga edince ona karşı içimde okadarkin var ki hepsini kusuyorum yani benim gözümde çok pasif ben güçlü bi erkek istiyorum en azından arkamda oldugunu bildiğim derdimi dinleyecek bi insandan
Bence daha fazla yorma kendini değişen ben değiştim diyip de seni inandırmaya çalışmaz tecrübeyle sabit. Değişsse ayrıca bu düşünceyi kafana sokmaz. Ayrılık kafana girdiyse bence bi ilişkide o da kolay kolay çıkmaz bence ayrıl çünkü zaten kaybetme korkusu olan bir insan her halinden belli ediyor kendini demek ki o da salmış artık ilişkiyi takmıyor

Fındık getiren çocuğu beğenmemiştiniz yine de düşündünüz, bu çocuğu da beğenmiyorsunuz ama bir ilişkiye başlamışsınız... gençsiniz diye hatırlıyorum. Gerek yok böyle sürekli ilişki kovalamaya. Herkesi değerlendirmeye almanız gerekmiyor. Olacak var olmayacak var... devam etmeyeceği belli , şimdiden ayrılın madem. 6 ayınız boşa gitmemiş olur (!)

Ayrilmak icin su gunmu bu gunmu diye soruyosunuz resmen kafaniza ayriligi koymussunuz askerligi beklemeyin. Karsidaki kiside cok rahat biriymis gamsizmis yani. 2 gun bakinir 3. Gun ikinizde yeni insanlari bulursunuz zaten

1 sene önce çocukluktan arkadaşım olan biriyle bi ilişkiye başladım beni sevdiğinden emindim ufak tefek problemlerimiz oldu hep ama ona çok güveniyodum içimden istemsizce ona karşı büyük bi güven vardı buda yanına kalmama sebep olan en büyük etkendi . Tip olarak karakter olarakbana çok uygun değildi . İkimizde çok inatcı oldugumuz için sürekli tartışırdık toksik bi ilişkiydi yani . Sosyal medya üzerinden biriyle yazıştıgını gördüm yabancı biri . Terkettim o sırada çok ağladı 2 ay yalvardı sürekli kapıma geldi o sırada benim hayatıma başkaları girdi . bu ayın 21 inde askere gitcek . Bi şans veriyim dedim ve biz yeniden bi ilişkiye başladık sorunlarımı anlattım bana hak verdi değişeceğini söyledi . Güçlü bi insan değil hayatı belirsiz askerden sonra iş bulma telaşı olcak İki hafta sonra askere gitcek ama hiç öyle davranmıyo takıp canını sıkmak istemiyomuş . 15 gün var yani benim bildiğim insan sürekli sevgilisiyle görüşür ne biliyim gelince şöyle olcak böyle olcak askerde seni çok özlucem fln der. Askerlik konusu açıldıgında hayırlısı ya gider gelirizdiyo sadece . Dün tartıştık . İki günlüğüne onun eski okudugu yere eşyalarını almaya gitcektik küsüz gitsemmi bilmiyorum iki hafta sonra zaten 6 ay yok . Ayrılmalımıyım bilmiyorum anlaşamıyoruz mutlu edemiyo şimdi bıraksam çok üzülcek askerde bıraksam ayrı üzülecek biliyorum . Kafam çok karışık ? Kavga edince ona karşı içimde okadarkin var ki hepsini kusuyorum yani benim gözümde çok pasif ben güçlü bi erkek istiyorum en azından arkamda oldugunu bildiğim derdimi dinleyecek bi insan
Son cümlelerinizde ne istediginizi bildiginizi apacik anliyoruz..
İstemediğiniz herşey bu adamdaysa baslamaniz hata cümlenizin sonuna da cok güvendiğim icin basladim iliskiye demissiniz sadece güveniyorum diye baslamak hata e anlasamadiginizi gördükten sonra 2 ay sonunda yeniden sans vermek?hadi şans verdiniz neyi düzeltecekse ne tip ne huy uyumsuz demissiniz..
Simdi yine bir ayrilik konusu ..hatalar tren olmus dertler derya olmasin . :olamaz:

Yakın bir erkek arkadaşımla konuşurken geçen,askerdeyken (hem de bir Doğu ilinde) sevgilisi tarafından terk edildiğinde yaşadığı acıyı,çektiği sıkıntıyı anlatmıştı...Bitirecekseniz şimdi bitirin..Toksik diye kendiniz söylüyorsunuz zaten...Vakit ve enerji kaybı..

Back
X