Askere gitmeden önce eski sevgilisiyle bulusmus :(

ben bu kadar sadıkken haketmedıgım seylerı yasattıgı ıcın kaldıramıyorum.. demişssin evet insan önce böyle düsünüyo sonra yine senin dediğin gbi sevgisine yanik düsüp onsuz yapamam deyip yola getirmeye calısıyo.. sen ulasmıssın amacına sanırım bidaha böyle bisey yapıcagını sanmıyorum yapsa senin bidaha affetmiceğini anlamıstır. ağlama ya :59: bnde cok ağladm ama ağlamamamz lazm..

aglamak acizliktir derler ama ben aglayınca kendımı daha huzurlu buluyorum..ak ağla çok da ağla hatta tutma kendını..o ân dua et..sabır dile..inan yalnızlıgını unutuyorsun..huzur oluyor ıster ıstemez..

sahsen ben aglamazsam catlarım , sinirlenırım cok sinirli bırıyım zaten ofkemı kontrol edemem aglamazsam..umarım sen de kısa zamanda yoluna koyarsın canım herseyı :(

aglamak acizliktir derler ama ben aglayınca kendımı daha huzurlu buluyorum..ak ağla çok da ağla hatta tutma kendını..o ân dua et..sabır dile..inan yalnızlıgını unutuyorsun..huzur oluyor ıster ıstemez..

sahsen ben aglamazsam catlarım , sinirlenırım cok sinirli bırıyım zaten ofkemı kontrol edemem aglamazsam..umarım sen de kısa zamanda yoluna koyarsın canım herseyı :(

dgru aglamak iyi geliyo bazen. ya hersey yoluna koyulsa bile derler ya hani bi kadın affeder ama asla unutmaz diye unutulmuyo ve insanı cok etkiliyo icinde ister istemez süpe oluyo hep.. keske bu hale getirmeselerdi bizi.. :43: ne dersek diyelm yine sevgimiz ağır basıyo :50:

eski sevgiliden arkadaş olmaz...

insanların amacı ne anlıyamıyroum.ayrılmışsın başkasıyla nişanlanmışsın gidiyorsun eski sevgilinle buluşuyorsun yani göze göze baktıgınız karşı karşıya oturduğunz zaman eskiden yaşadıgınız şeyler aklınıza gelmiyormu???

ne yani arkadaşca kardeşcemi bakıyorlar...
insanların arkadaş kelimesini bile kötüye kullandıgı devir..

dgru aglamak iyi geliyo bazen. ya hersey yoluna koyulsa bile derler ya hani bi kadın affeder ama asla unutmaz diye unutulmuyo ve insanı cok etkiliyo icinde ister istemez süpe oluyo hep.. keske bu hale getirmeselerdi bizi.. :43: ne dersek diyelm yine sevgimiz ağır basıyo :50:

hani evli çocuklu olursun, maddi durumun da müsait olmaz; çocuğunun hakkına girmemek için aldatılmayı sineye çekersin de nişanlı insan neden sinesine çeker de sevgim ağır basıyo falan der bilemedim :31:

meraba kzlar. benm nisanlım 3 ay önce askere gtti gecen haftada dağıtım iznine gelmişti gitceği gün birisi aradı bende kim o dedim sibeldi dedi. bana önceden anlatmstı 2 senelk cıktıgım olmstu sibel felan diye herneyse nisanlım gitti yolculadık. bende süpelendim bu sibele msj attım sen kadirle en son ne zaman bulustun dedm oda askere gitmeden 15 gün önce dedi yani 3 ay önce bulusmuslar :/ dediki kız biz ayrıldıktan snrada arkadaş kalmıstık askere gidicek diye görüstük sadece. ama benm hic haberm yoktu. suan nisanlımın evinde kalıyorum napcam bilmiyorum kendisine dha sylemedim bugn aradı konustuk blmiyorum kafam cok karıştııı yorumlarınızı bekliyorum :43:

canım benim eski sevgilim de askere gitmeden eski kız arkadasıyla görüşmüştü tabi ki ben bunu sonra kızdan ögrendim. ve askerliginin yarısında beni bırakıp ona döndü ve bu kız onu zamanında aldatmıştı kızın arkasından demedigini bırakmıyordu ama gel görki askerdeyken beni onla aldattı. sonucta geçmiş geçmiştir ama senin erkek arkadasın askere gitmeden o kızla gorusmusse bence geçmişini silememiş. bu durumda nişan mişan dinleme yanlış bir hareketini ve o kızla bir daha görüştügünü konustugunu duydugun anda bırak derim ben.

Back
X