Askeri dönüpte de değişenler var mı?

bende şimdiden tasalardayım diyebilirm.4gün sonra dönüyo nişanlım ve ben şimdiden çok gerginim.nişanlım ailesine akrabalarına çok düşkün ve bu arada beni ihmal edeceğini düşünüyorum.beni seviyo biliyorum ama herkez tarafından çok pohpohlanıyo.ne yalan söyleyim bende sevmiyorum bu durumu.bizi bize bıraksınlar istyorum nişanlıyız sonuçta gelir gelmez doluşcaklar yine bütün sülalesi.onlarla ilgilenmekten bana zaman ayıramıcak.ben kapris yapıcam tabi.tartışıcaz.şimdi diceksinizki alttan al sonra hep senin falan filan.ama ben 15 ay bekleyim ben her cefasını çekeyim sefasını başkaları sürsün sinir oluyorummmm

dün dağıtım iznine geldi nişanlım. aman allahım mükemmel. 5 senede ilk defa bu kadar anlayışlı gördüm kendisini :nazar: 1 ayda bu kadar değiştiyse 14 ay sonra nasıl olcak acaba. arada bir koğuşumu özledim, nasıl uyucam ki ben, şimdi içtimadaydık, şimdi eğitimdeydik falan demese daha iyi olcaktı ama olsun o kadar dimi ama (:

bence kafana takma canım. benim kuzenim geldi askerden. sözlüsüne askerden önce küfür eden kuzenim şimdilerde kıza "DEĞERLİM" diye hitap ediyor. toz kondurmuyor.
bence bişe olmaz takma kafana

Böyle şeyleri düşünme, olacağı varsa olur
Değişecekmiş fikrini düşündükçe farketmeden o yönde davranırsın senin o şekilde davranman da onu değiştirebilir
Birde ona bu kaygılarını söyleme adamın yapmayacağı varsa bile "nasıl olsa o biliyordu böyle olacağını kendini buna hazırlamıştı" diye düşünüp sana rahatlıkla ayrılmak istediğini söyleyebilir
En iyisi bu fikirleri kafandan atıp kendin olmak ve sonuçları görmek

Böyle şeyleri düşünme, olacağı varsa olur
Değişecekmiş fikrini düşündükçe farketmeden o yönde davranırsın senin o şekilde davranman da onu değiştirebilir
Birde ona bu kaygılarını söyleme adamın yapmayacağı varsa bile "nasıl olsa o biliyordu böyle olacağını kendini buna hazırlamıştı" diye düşünüp sana rahatlıkla ayrılmak istediğini söyleyebilir
En iyisi bu fikirleri kafandan atıp kendin olmak ve sonuçları görmek

çok hasklısın ama ben salak gibi hep tam tersini yaptım belli de ettim ama artık etmeyeye çalışıyorum rahatlamış gibi yapıyorum bakalım çok az kaldı yorumlarınız için de teşekkür ederimmm:69:

beklenen gerçekleşti benim asker döndü ama korktuğum gibi olmadı bi fark yoktu sanki ilk olarak bize geldi sonra anneannelerine gitti sonra akşam tekrar geldi dün de görüştük bitek bugün görmedim daha morali de iyiydi şuan bitek sorun dışarı çıkarken haber vermiyo eskidende çok vermezdi zaten ama tavrımı koycam ona ayrıca da hiç sıkmadım onu nerdesin napıosun falan hiç demiyorum kendi ariyo ya da msj atıyo bakalım önümüzdeki günlerde neler olcak yine anlatırım:34:

arkadaşlarrrrr halaa herşey normal bana daha bağlı daha iyi davranıyor ama nereye kadar böyle olucak bilmiyorummm haber veriyim dedimm

benm sevglmde askerdn glckk c.tesii korktm bnde şimdii yaa çokk seviyo benii çk güveniyorm onaa değişicni dşnmüyormama allah blir herşeyi

benm sevglmde askerdn glckk c.tesii korktm bnde şimdii yaa çokk seviyo benii çk güveniyorm onaa değişicni dşnmüyormama allah blir herşeyi

sana birşey diyim mi canım sakın korktuğunu belli etme vee çok rahat davran hani onsuz da mutluymuşsun gibi o zaman daha da bağlanıyorlar zaten yoktum alışmasın bensizliğe diye daha çok üstüne titriyo eskiden yapmadığı şeyleri bile yapıyorlar mesela benim ki pek alttan almazdı ama şimdi kavga bile etmiyoruzz maşallah diyim de:nazar: yanii hiçç korkmaaa biraz ilk zamanlar sıkıntılı oluyo üstüne gitmeee herşey gönlünce olur :34:

sana birşey diyim mi canım sakın korktuğunu belli etme vee çok rahat davran hani onsuz da mutluymuşsun gibi o zaman daha da bağlanıyorlar zaten yoktum alışmasın bensizliğe diye daha çok üstüne titriyo eskiden yapmadığı şeyleri bile yapıyorlar mesela benim ki pek alttan almazdı ama şimdi kavga bile etmiyoruzz maşallah diyim de:nazar: yanii hiçç korkmaaa biraz ilk zamanlar sıkıntılı oluyo üstüne gitmeee herşey gönlünce olur :34:

aramz suan ck iyi maşallah :) oda cok anlayışlı biri zatnn çokk sviyo bnii bliyormm bnde onu krmamak içn elmden geleni ypıyorm ama hep onu üzn bnm o bnm üzmemeştr bugüne kdr:43:

aramz suan ck iyi maşallah :) oda cok anlayışlı biri zatnn çokk sviyo bnii bliyormm bnde onu krmamak içn elmden geleni ypıyorm ama hep onu üzn bnm o bnm üzmemeştr bugüne kdr:43:

yanii herkes aynı olur değişir diye birşey yok mesela benim ki iyi yönlü değişti hiç de değişmeyebilir birde nerde ve ne zorlukda askerlik yaptğna bağlı yaniii çok sevipde ayrılanlarda var gelincee ama giderken çok bişey hissetmeyip gelince aşık olanlarda benim bir arkadaşm öyle oldu geir gelmez 3 ay içinde evlendiler ki giderken o kadar bişey yoktu aralarındaaa burcu ne askerinin ve senin

yanii herkes aynı olur değişir diye birşey yok mesela benim ki iyi yönlü değişti hiç de değişmeyebilir birde nerde ve ne zorlukda askerlik yaptğna bağlı yaniii çok sevipde ayrılanlarda var gelincee ama giderken çok bişey hissetmeyip gelince aşık olanlarda benim bir arkadaşm öyle oldu geir gelmez 3 ay içinde evlendiler ki giderken o kadar bişey yoktu aralarındaaa burcu ne askerinin ve senin

canım inşallah değişmez ve beni suanki gibi svmeye devam eder...aslnda insnlarrdn gerçktn çabk değişebliyo.ama bu bnm içnde geçerlii tabii o değişcek diye bşy yok illa..

aynen öyle sen gönlünü ferah tut canımmm merak etmeee herşey yolunda giderrr

umarım dediğin gibi olr canımm :) benim fkirlerim birzz çabk değişiyoo :43: ne blmm onuda kendimide üzmek istemem askerden bi gelsinde bakalmm zaman gstericek herşeyii kimn değişp kimn değişmicenii..

umarım dediğin gibi olr canımm :) benim fkirlerim birzz çabk değişiyoo :43: ne blmm onuda kendimide üzmek istemem askerden bi gelsinde bakalmm zaman gstericek herşeyii kimn değişp kimn değişmicenii..

evet canım çok değru söylüyosunnnn hayırlısı olsun gelincee haber ver tamam mıı merak ederimmm

Back
X