Askeri öldürüp, annesini arayıp dalga geçtiler

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Öldürdükleri askerin cep telefonundan annesini arayıp "oğlunu öldürdük" diye dalga geçtiler!
Sitene Ekle

milliyet.com.tr

Suriye'de çatışmalar sürerken, internet ortamına düşen yeni bir video acımasızlığı gözler önüne serdi. Öldürdükleri askerin üzerinden çıkan cep telefonu ile annesini arayan El Nusra örgütünün üyeleri, oğlunu öldürdüklerini söyledikleri kadının acısı ile de dalga geçtiler. İdlib kırsalında çıkan çatışma sırasında öldürülen ve Suriye ordusunda hizmet ettiği iddia edilen askerin üzerinden çıkan cep telefonunu alan El Nusra üyeleri, bu telefonla askerin annesini aradılar. Talihsiz kadına oğlunu öldürdüklerini söyleyip, onunla alay ederken kahkahalar attıkları görülen El Nusra üyeleri, çektikleri bu görüntüyü de sosyal medya üzerinden paylaştılar.

İŞTE O KORKUNÇ GÖRÜNTÜ

http://www.milliyet.com.tr/askeri-oldurup-annesini-aradilar/dunya/detay/2147340/default.htm

Şu insanoğlu ahlak, haya, vicdan, merhamet duygularını toprağa gömdü ya, daha iflah olmayız.
Birgün kıyamet kopacak ve müsebbibi de insanoğlu.
Artik gelsin dunyanin sonu mune insanlar daha ne kadar kuculecek ki, daha neler gorup duyacagiz. Of offf

Artik gelsin dunyanin sonu mune insanlar daha ne kadar kuculecek ki, daha neler gorup duyacagiz. Of offf
Ah keşke gelse ama bizim dememizle olmaz daha ne kadar küçülecekler diyorsun ama çok üzülerek daha da küçülmenin yolunu bulacaklardır diyorum, daha da beter olacak pelin

Ah keşke gelse ama bizim dememizle olmaz daha ne kadar küçülecekler diyorsun ama çok üzülerek daha da küçülmenin yolunu bulacaklardır diyorum, daha da beter olacak pelin
İnsanliktan ciktik valla

Aşağılık yaratıklar. Güya ALLAH yolunda savaşıyorlar ya, nerde anaların kutsallığı?

Bunlar insan mı şimdi o anneye dünyada cehennemi yaşatmış pislik katiller

Bunlar imanı hatta hiç bir inancı olmayan tüm dünyadaki sapık, akıl yoksunu aciz yaratıklar.. Kendi haysiyetsiz ruhlarını tatmin amaçlı yoksa neyin cihadı, Allah diyerek vahşet hangi dinde var..

Bundan daha fazla üzülemem, daha fazla boğazım acıdan dügümlenemez dedigim her günün ertesinde bir önceki günü arar oldum

İnsanlıktan çıkmış bunlar.
Sonra da öldürüldüklerinde gelen yorumlara "ama kimse böyle ölmeyi haketmiyor" deniyor ya........

Allahın cezaları bunlara ne denilse hangi hakaret edilse çok çok çok az kalır .....
Allah en iyi şekilde cezalandırılır inş bu mahlukatlari

dini alet edip değil hayvandan, en pislik yaratık her neyse ondan bile aşağı olan bu pislikleri ve bunlara yardım yataklık yapıp silah gönderen pislikleri Allah a havale ediyorum. Allah sonunuzu getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…