• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askerim tetik parmagini kullanmıyo ve çürük almak istemiyo:(

ALLAH sevgilinizin ve sizin yardımcısı olsun. Ama bir şekilde ikna et sağlığı önemli.
Bu arada Askerim tabiri hoş. Sahiplenme belirtiyor bence.
Ben de derdim askerime. İnsanların sevgilisine nasıl hitap ettiği başkalarını ilgilendirmez.

ALLAH sevgilinizin ve sizin yardımcısı olsun. Ama bir şekilde ikna et sağlığı önemli.
Bu arada Askerim tabiri hoş. Sahiplenme belirtiyor bence.
Ben de derdim askerime. İnsanların sevgilisine nasıl hitap ettiği başkalarını ilgilendirmez.
cok saol canim ..aynen bncede ilgilendirmiyor o yüzden o yorumları ciddiye almıyorum:)

Tabi ki oluyor.
Gitsin göstersin gurur yapacak bir şey yok. Başına bir şey gelirse başkalarını da yakar.
ewet bnde konuştum. .ztn curuk olmaz operasyon gecirir..ozru yok sonuçta. hava değişimi alabilir belki..yani inşallah öyle olur

Şu askeriyede yanlışlıkla arkadaşını vuran askerlerin düşünce rahatsızlığı belli oldu : aman çürüğe çıkmayalım...

Şu askeriyede yanlışlıkla arkadaşını vuran askerlerin düşünce rahatsızlığı belli oldu : aman çürüğe çıkmayalım...
bu istemiyo cunku ozrum yok yabanci cisim var onu cikarsalar biticek diyor..neden curuge cikariyolar diye kiziyo. .

kizlar. .sevdigim iki aylık asker. gecirdigi is kazasi nedeniyle sag işaret parmaginda yabanci bi cisim var..tetige basamiyo kesinlikle:KK43:..acemikte revire gidip baktirmisti,ustada baktir demişlerdi,acemi birliginde ki komutani da ustada mutlaka baktir bu sebepten çürük bile alabilirsin demisti..ve askerim curuk almk istemiyor..ya doktora bu şikayetini soylemezse? bide tuncelide kotu bi karakola dustu nasil koruyacak kendini:KK43:

esi,dostu,sevdigi bu durumu yasayan var mi kizlar bi yardimci olun.
aa cok guzel olursa ya canim ne yap et ikna ett valla millet curuk raporu almak icin ugrasiyo senin ki gurur yapiyo hic sirasi degil vallaa.. insallahh olur

Askerim mi .. öfff ne itici bi kelime. Konu sahibi bosuna alinma, cidden bu kelimeyi kullanma hicbi yerde bundan sonra. Gercekten itici ve komik..
Onun disinda, bi arkadas da belirtmis. Bunu saklamasi suctur bana gore de. Bedelini caniyla daha fenasi yanindaki masum kisilerin caniyla odeyebilir!!! Curuge cikma gibi sacma korkusu yuzunden insanlarin basina is acmasin.

memedim vardı bi ara hahahaha şarkısı da var ahhh memedim memedimmm snaa ben gitme demedimm diyemedim :D

Asker yolu beklerken insanin ustune gereksiz bir kiroluk cokuyor arkadaslar.ben neler demedim askerim yarim sevdicegim.kokuna hasret kaldim mi demedim, gozlerin muhurlenmis yuregime mi demedim daha neler neler : D varosluktan degil o cok fazla ozlemekten : )
herkes senin gibi açıksözlü olsa keşke takdire şayan bir kızsın :)

Back
X