mrb ben yeni uye oldum askerim acemi birliginde tokata mektup yazdim gondermek istiyorum postaneden ama adres kismina askerligin sube adresini yazsam eline ulasir mi ?
mrb ben yeni uye oldum askerim acemi birliginde tokata mektup yazdim gondermek istiyorum postaneden ama adres kismina askerligin sube adresini yazsam eline ulasir mi ?
Askerim(erkek arkadaşım) acemi birliğinde yazmış ben askerim dememiş =))
bölüğünü falan yazıyorsun diye biliyorum ama acemilikte eline ulaşmama ihtimalide varmış ben usta birliğine geçmesini bekliyorum mektup göndermek için canımm. o adres kısmını benımde öğrenmem lazımm :))
Askerim(erkek arkadaşım) acemi birliğinde yazmış ben askerim dememiş =))
bölüğünü falan yazıyorsun diye biliyorum ama acemilikte eline ulaşmama ihtimalide varmış ben usta birliğine geçmesini bekliyorum mektup göndermek için canımm. o adres kısmını benımde öğrenmem lazımm :))
Kızlar benim sevgilim şuan Tokatta asker ve ustada..
Acemilerin yeri ayrı tabi aynı yerde değil şuan sizin sevgililerinizle ama acele etme mektup için acemi birlikleri kalabalık oluyo ve oraya giden mektuplar okunuyo eline de geçmesi zor..
Tabur ve bölük numarları ile birlikte gönderiliyo bu arada..
Bende acemide yollamak istemiştim ama eline geçmeme ihtimali çok yüksek ustayı bekle derim ben ustada bile 2 ay sonra yolladım ve komutanı sağolsun iyi biriydi okumadı Yine de sen bilirsin istersen yolla ama bunlar öneri sadece.. Hayırlı teskereler
acemi de mektup yazmak ne kadar sağlıklı bilmiyorum.
arkadaşın dediği gibi ulaşıp ulaşmama durumları var.eğitimleri çok oluyor bildiğim.
benim düşüncem usta birliğine geçtiğinde yazmak.
ayrıca yakın zamanda güzel bir defter almak istiyorum.günlük gibi yazacağım tüm duygularımı.
ya gelmesine yakın ya da gelince vericem.belki de doğum gününde veririrm henüz düşünmedim bunu.
ama kesinlikle bir defter edinip oturup yazmak istiyorum.