Kizlar..dün aksam konustuk ve son konusmamizi da yapmis olduk böylelikle.
ilk basta, sakin bi sekilde neden böyle arkadasiyla konustugunu sordum, aciklama bekledim yani. O ise, bu tarz konusmalarin cok
normal oldugunu söylemekte diretti. Ben konusurum ama bisey yaptigim yok dedi. Bide bu yazilanlara kizmami,
üzülmemi anlayamiyor.. Özür de dilemiyor..zaten benim kalbimi kazanmak isteyen günlerce bana ulasmaya
calisirdi degilmi? Onu da yapmadi.. Bide arkadasini kiskandirmak icin yapmis, bu bana cocukca geldi. Ben cuma günü (olay günü) aradim
kendisini, cok saskindim ve kizgindim. Onu konusturmamisim o gün ve yüzüne kapattigim icin bana kiziyor bide bunun icin. Simdiye kadar
daha hic yüzüne kapatmamisim telefonu, bi o gün sinirden kapattigim icin zeytinyagi gibi üste cikmaya calisiyor..
Ya bu adam 27 yasinda, sasiriyorum sahiden. Neyse, megersem baska seylerde varmis. Sevgisi azalmis (!) :1shok:
ilginc olan daha gecen hafta, 'senin taliblerin oluyordur betül, bana söyleme..ki söylemezsin zaten. ama taliblerinin
oldugunu duymak beni cok üzer' demisti..daha neler neler.. Daha dün, sirf bu konusmalar yüzünden
ayrilmanin gereksiz oldugundan bahseden insan dün kac zamandir ayriligi düsündügünu söyledi.
Dünde 'birbirimizi daha fazla üzmeyelim' diyor. Kim kimi üzüyor acaba.. Askerde bunalima girdi, alttan aldim. Kendisiyle basbasa kalsin,
aklini toparlasin diye daha az görüselim dedim, üstüne gitmemeye calistim. Ona da karsi cikti, konusmamak olmazmis falan filan. Davranislari tutarsiz, konusmalari tutarsiz..
Son konusmamiz oldugu icin, sanirim adet yerini bulsun diye kapatirken 'seni üzdüm, özür dilerim. umarim affedersin' diye söyledi... alsanaalsanasmile
Yorumlariniz icin sagolun canlarim..Allah herkese deger bilen bi insan nasib etsin.