Askerimi beklerken megersem nelerle mesgulmus..

tatlım cok kötü bi durum bence kararlılıgını korumalısın cünkü her erkek böyle değil bende asker yolu gözledim koynundna fotoyu cıkarmadıgını arklarından öğrendim ama sevgilimin bu kız muhabbeti dönerken kullandıgı cümle suydu artık bizde düştük askın pencesine bakmam sevdigimden baskasına.. yani bu aldatma yolunda giden bi işarettir kararlı olmalısın!

benim erkek arkadasim bana erkeklerin sadik olmayi itiraf etmekten hoslanmadiklarindan, ettiklerinde ise karsi tarafin: "hadi be abicim simdi guzel bir kiz gelecek sunu yapacak bunu yapacak ona da mi hayir?" seklindeki tepkisiyle karsilastigindan bahsetmisti. yani erkek erkegi kendine benzetmek istiyor, kendi dusuncesini karsi tarafta gormeden rahat edemiyor. sadik olmayan bir erkek sadik bir erkek gordugunde, vicdan muhasebesi yapacak kadar guclu degilse, karsindakine belden asagi vurmayi ve eksik muamelesi yapmayi seciyor. erkek arkadasin da icgudusel olarak bunun farkinda olabilir, asker psikolojisi arti leke surdurmemek icin capkin ayagina yatmis olabilir. ama yine de hareketleri ve kendini aciklamasi cok onemli. konuyu sonuna kadar okuyamadim arkadasim son gelismeleri bilmiyorum, gec kaldiysam kusura bakma. bence kizmakta cok haklisin, bana da yapilsa deliye donerdim ama erkeklerin bu olgunlasmamis sacma sapan yanini da dusun goz onune al derim...

Kizlar..dün aksam konustuk ve son konusmamizi da yapmis olduk böylelikle.
ilk basta, sakin bi sekilde neden böyle arkadasiyla konustugunu sordum, aciklama bekledim yani. O ise, bu tarz konusmalarin cok
normal oldugunu söylemekte diretti. Ben konusurum ama bisey yaptigim yok dedi. Bide bu yazilanlara kizmami,
üzülmemi anlayamiyor.. Özür de dilemiyor..zaten benim kalbimi kazanmak isteyen günlerce bana ulasmaya
calisirdi degilmi? Onu da yapmadi.. Bide arkadasini kiskandirmak icin yapmis, bu bana cocukca geldi. Ben cuma günü (olay günü) aradim
kendisini, cok saskindim ve kizgindim. Onu konusturmamisim o gün ve yüzüne kapattigim icin bana kiziyor bide bunun icin. Simdiye kadar
daha hic yüzüne kapatmamisim telefonu, bi o gün sinirden kapattigim icin zeytinyagi gibi üste cikmaya calisiyor..
Ya bu adam 27 yasinda, sasiriyorum sahiden. Neyse, megersem baska seylerde varmis. Sevgisi azalmis (!) :1shok:
ilginc olan daha gecen hafta, 'senin taliblerin oluyordur betül, bana söyleme..ki söylemezsin zaten. ama taliblerinin
oldugunu duymak beni cok üzer' demisti..daha neler neler.. Daha dün, sirf bu konusmalar yüzünden
ayrilmanin gereksiz oldugundan bahseden insan dün kac zamandir ayriligi düsündügünu söyledi.
Dünde 'birbirimizi daha fazla üzmeyelim' diyor. Kim kimi üzüyor acaba.. Askerde bunalima girdi, alttan aldim. Kendisiyle basbasa kalsin,
aklini toparlasin diye daha az görüselim dedim, üstüne gitmemeye calistim. Ona da karsi cikti, konusmamak olmazmis falan filan. Davranislari tutarsiz, konusmalari tutarsiz..
Son konusmamiz oldugu icin, sanirim adet yerini bulsun diye kapatirken 'seni üzdüm, özür dilerim. umarim affedersin' diye söyledi... alsanaalsanasmile
Yorumlariniz icin sagolun canlarim..Allah herkese deger bilen bi insan nasib etsin.

Canım inanki üzüldüm. Dilerim Allah'tan içindeki kalp kırıklığını, siniri ve sevgiyi biran önce alır da, yoluna arkana bakmadan devam edebilirsin. Çok geçmiş olsun. "ESKı" erkek arkadaşın olucak yaşı büyük ama hareketleri küçük beyide Allah ıslah etsin.

Canım sana bişey söyliyimmi aslında erkeklerin %99 bu şekilde inan benim erkek arkadaşımda benimle konuşurken aman tanrım bir saygı bir sevgi anlatamam sana.. opuyorumnanaktan Tam bir Bende facebook şifresine girmiştim bir gün arakdaşının birine benden bahsederken ''hatun'' kelimesini kullandığını görmüştüm kan beynime sıçramıştı bir anda ona sorduğumda ise ''aman canım ne var bunda'' tepkisi almıştım.. :olmaz: Yani bu en basiti buna benzer olaylar yaşadım bende , çok ta fazla erkek arkadaşım vardır benim alayı böyle bunların hele birde askere gidince hep te böyle beter oluyorlar bahaneleri hazır ''askerlik bunalımı''kafamçokkarıştı bende ayrılmayı çok düşündüm zamanında.. Ama senin bu yaşadıklarını kim yaşasa anında ayrılır çünkü insanın aklına ömür boyu şüphe sokar bu konuşmalar eve biraz geç gelse al işte sana kavga sebebi alsanaalsanasmile

Kizlar..dün aksam konustuk ve son konusmamizi da yapmis olduk böylelikle.
ilk basta, sakin bi sekilde neden böyle arkadasiyla konustugunu sordum, aciklama bekledim yani. O ise, bu tarz konusmalarin cok
normal oldugunu söylemekte diretti. Ben konusurum ama bisey yaptigim yok dedi. Bide bu yazilanlara kizmami,
üzülmemi anlayamiyor.. Özür de dilemiyor..zaten benim kalbimi kazanmak isteyen günlerce bana ulasmaya
calisirdi degilmi? Onu da yapmadi.. Bide arkadasini kiskandirmak icin yapmis, bu bana cocukca geldi. Ben cuma günü (olay günü) aradim
kendisini, cok saskindim ve kizgindim. Onu konusturmamisim o gün ve yüzüne kapattigim icin bana kiziyor bide bunun icin. Simdiye kadar
daha hic yüzüne kapatmamisim telefonu, bi o gün sinirden kapattigim icin zeytinyagi gibi üste cikmaya calisiyor..
Ya bu adam 27 yasinda, sasiriyorum sahiden. Neyse, megersem baska seylerde varmis. Sevgisi azalmis (!) :1shok:
ilginc olan daha gecen hafta, 'senin taliblerin oluyordur betül, bana söyleme..ki söylemezsin zaten. ama taliblerinin
oldugunu duymak beni cok üzer' demisti..daha neler neler.. Daha dün, sirf bu konusmalar yüzünden
ayrilmanin gereksiz oldugundan bahseden insan dün kac zamandir ayriligi düsündügünu söyledi.
Dünde 'birbirimizi daha fazla üzmeyelim' diyor. Kim kimi üzüyor acaba.. Askerde bunalima girdi, alttan aldim. Kendisiyle basbasa kalsin,
aklini toparlasin diye daha az görüselim dedim, üstüne gitmemeye calistim. Ona da karsi cikti, konusmamak olmazmis falan filan. Davranislari tutarsiz, konusmalari tutarsiz..
Son konusmamiz oldugu icin, sanirim adet yerini bulsun diye kapatirken 'seni üzdüm, özür dilerim. umarim affedersin' diye söyledi... alsanaalsanasmile
Yorumlariniz icin sagolun canlarim..Allah herkese deger bilen bi insan nasib etsin.

defolsun gitsin şimdi yakalamaya çalıştığı Av! larla vakit geçirsin hiç üzülme değmezzzzzzz :oklava:

güzel kızlar da bunlar gelse de bizi avlasa diye bekliyor ya!:)

bu erkekler kendilerini neden böyle bir halt sanırlar anlamam ve de çok kızarım!

hımm ayrıldınız mı?hayırlısı olsun
şifrenin sende olduğunu bile bile ciddi anlamda o şeyleri yazmama ihtimali var dediği gibi sırf erkek muhabbeti olsun diye yazmış olabilirler
biz yapmayız ama erkekler kendi aralarında böyle şeylerden övünç çıkarıyorlar malesef
belki de yazıştığı kişinin senden haberi bile yok ee izmirin kızlarının da adı çıkmış erkekliğe leke sürdürmek olmaz gibi saçma bir düşünceye kapılmış olabilir
ama ayrılmaya da hazırmış baksana,belki de avladı birini ordan (kendi deyimiyle)
kızları av olarak gören birinden hayır gelmezdi zaten çok da üzme kendini ve toparlan biran önce

kusura bakma ama arkadasının yaptıgı aldatmaktan bile daha iğrenç..

bir kere aldatma artı seni hiçe saymak var, senin görebilcegını bile bile bunları nasıl yazar?seni kırmaktan,üzmekten nasıl çekinmez bu insan? sonra bir de cevap veriyor pişmiş pişmiş...konuşma hakkım yok mu falan diye..
Aman Allahım, nasıl çıktın böyle biriyle?
hiç anneye falan anlatma,evlenmeden gördüğün için şükret,aRKANA bile bakmadan toz ol..

not:eğer böyle biri değilse,senden ayrılmak için kasten yapıldıgı kanaatindeyim. her iki haldede farketmez. artık senin değildir o adam.

benim erkek arkadasim bana erkeklerin sadik olmayi itiraf etmekten hoslanmadiklarindan, ettiklerinde ise karsi tarafin: "hadi be abicim simdi guzel bir kiz gelecek sunu yapacak bunu yapacak ona da mi hayir?" seklindeki tepkisiyle karsilastigindan bahsetmisti. yani erkek erkegi kendine benzetmek istiyor, kendi dusuncesini karsi tarafta gormeden rahat edemiyor. sadik olmayan bir erkek sadik bir erkek gordugunde, vicdan muhasebesi yapacak kadar guclu degilse, karsindakine belden asagi vurmayi ve eksik muamelesi yapmayi seciyor. erkek arkadasin da icgudusel olarak bunun farkinda olabilir, asker psikolojisi arti leke surdurmemek icin capkin ayagina yatmis olabilir. ama yine de hareketleri ve kendini aciklamasi cok onemli. konuyu sonuna kadar okuyamadim arkadasim son gelismeleri bilmiyorum, gec kaldiysam kusura bakma. bence kizmakta cok haklisin, bana da yapilsa deliye donerdim ama erkeklerin bu olgunlasmamis sacma sapan yanini da dusun goz onune al derim...
güzel bir noktaya parmak basmışsın .. maalesef bu durumda erkekler var..
çok afedersin de ağız o..su diyorlar böyle erkeklere..çok yakışıyor bu laf onlara..
Canım sana bişey söyliyimmi aslında erkeklerin %99 bu şekilde inan benim erkek arkadaşımda benimle konuşurken aman tanrım bir saygı bir sevgi anlatamam sana.. opuyorumnanaktan Tam bir Bende facebook şifresine girmiştim bir gün arakdaşının birine benden bahsederken ''hatun'' kelimesini kullandığını görmüştüm kan beynime sıçramıştı bir anda ona sorduğumda ise ''aman canım ne var bunda'' tepkisi almıştım.. :olmaz: Yani bu en basiti buna benzer olaylar yaşadım bende , çok ta fazla erkek arkadaşım vardır benim alayı böyle bunların hele birde askere gidince hep te böyle beter oluyorlar bahaneleri hazır ''askerlik bunalımı''kafamçokkarıştı bende ayrılmayı çok düşündüm zamanında.. Ama senin bu yaşadıklarını kim yaşasa anında ayrılır çünkü insanın aklına ömür boyu şüphe sokar bu konuşmalar eve biraz geç gelse al işte sana kavga sebebi alsanaalsanasmile

yok cnm ya.. yüzde 99 şeklinde oranlamak çok doğru değil bence.. yapanlar kendini gerçekleştirememiş,aşağılık kompleksi olan tipler..
özgüveni tam,ilkeli bir erkek başkalarının gazına gelip saçmalamaz.
aldatıyor gibi görünmek ne zamandan beri marifet olmuş..
normal bulmuyorum bu tarz erkekleri..
en yakın arkadasıyla bile belden aşağıya vurmaktan çekinen erkeklerin sayısı da azımasanamaz üzülme sen..
Allah hepimize bunlardan düşürsün..

ayy bende bi tuaf oldum şimdi :S:S böle bişey yapacağını hayatta inanmam ama genede bi kuşkulandım. sabahdan içeri gireseeye kadar nette. hiçde şüphelenmem ama neyse:S

hem suclu hem guclu..size yaptigi cok cirkin ve saygisizca da olsa hadi sadece o sekilde konustu diyelim lafta..bazi erkekler kilibik denmemesi icin yapabiliyor.ama aramamasi yazdiklarini onayliyor.sizi kaybetme korkusu yok ve onemsemiyor.demek ki iliskiniz sadece senin sevgin ve bagliliginla yurumus.cok daha iyilerine layiksin.birak bos seylerin pesinde tuketsin kendini belli ki hayatini yasamak istiyor..birde erkeklere kizip baska kadinlara laf atmayalim..erkek uckur duskunuyse kimsenin sucu yok..bir erkek oyle ava gidiyorum diyip millete firsat verirse baskalarinin bunda ne sucu var ki..ayrica diger kizlar muneccim mi ki aa bu cocuk asker basi baglidir desin kimbilir kizlari avlamak icin ne sebeklikler yapiyorlardir..siz nasil ki bunca zaman tanimayip,kanmissiniz baska kizlar ne yapsin?adamin icinde varmis..at gitsin..verilmis sadakan varmis.

Hayirli sabahlar kizlar,

Söze nasil baslamali bilmiyorum, o kadar üzgünüm.. :sinifsinif: Birkac aydir asker yolu beklerken dün neler oldu hala inanamiyorum.
Dün carsi iznine cikmisti ve akrabasina gitmisti. Facebook sifresini bildigimden dolayi, dün evden cikmadan önce bi girmek
istedim facebook'a. Girdim ve arkadasiyla olan konusmalarina sahit oldum. Izmir'de askerligini sürdürdügü icin arkadasi
izmir'in kizlari nasil diye soruyor, benimkide 'yok böyle bisey' diyor. Cok güzellermis falan.. Arkadasi da 'ee ciksana,
ne isin var iceride' diyor. O da buna karsilik 'birazdan ava cikacam zaten' diyor.
Ben yazilanlari gördügüme inanamiyorum, sanki tamamen farkli bir insan var karsimda.
Kiz avina cikacakmis bide, sastim kaldim. Titremeye basladim o anda, inanamiyordum.
Biz bu yaz evlenmeyi düsünürken böyle bu tür seyleri düsünebiliyor bu erkek.
Aksamda kendisini aradim, icimi döktüm..saydim tek tek yüregimden gecen seyleri.
Bide bana ne söylese begenirsiniz kizlar? 'erkek arkadaslarimla o tarz konusamiyacakmiyim' diyor bide.. :1ninca:
Bende normal olmadigini ve bunun yüreksizce bisey oldugunu söyledim. 'Seni aricam sonra' dedi, ben ise
'aramana gerek yok artik, konusmak istemiyorum seninle' dedim.
Aricam diye söyleyen insan aramadi dün, ne de bu sabah..en azindan ugrasmasini beklerdim ama yüzü yok tabi aramak icin.
Gerci arasa bile konusmayi düsünmüyordum ama.. Ailesiyle, akrabalariyla tanismistim. Annesini arayip bunlari söylemeyi düsünüyorum, bilsinler.
Kizlar, sizde maillerle veya baska yerden bu tür konusmalari yakaladiginiz oldumu?
Bu resmen aldatmak degilmi, sorarim size?
Ne kadar kirilmis olsamda aklima yasadigimiz güzel anilar geliyor..senağlama kararli olmak istiyorum ve bu kararimdan dönmek istemiyorum.
Rabbim askerde sevdiklerini bekleyenlere bu tür seyler yasatmasin. Sevginiz daim olsun kizlar..

Erkekler erkek arkadaşlarıyla bu tarz muhabbetler yapmadıklarında arkadaşları tarafından alay konusu olacakları gibi düşüncelere kapılıyorlar.Yazdıklarıma bakma içimi biliyorsun gibi bahanelere sığınırlar sonrada.Ne olursa olsun arkadasında bekleyen,onu seven bir insan var.Erkekler askerde çok değişiyorlar ben anladım bunu,üstlerine en çok düşen kişi en değersiz kişi oluyor.Kalbinin sesini dinle canım.Bu tarz birşey benimde başıma geldi.Affedip konuyu kapatmayı denediğinizde zamanla herşey yolunda gibi görünücek ama hep şüpheci olucaksın.Her dakika kontrol ediceksin msni ni face ini vs...Kendi kendini üzüceksin ve kabul ettiğin içinde pek fazla bişey söyleme hakkın olmayacak.Söylediğinde de o susmayacak seni suçlu çıkarıcak.En güzeli tüm bunları düşünüp en doğru kararı vermek ama hatalı olan o ise o aramalı.Sen ne ara ne sor.:1no2:

şimdiden böyle yapan birisi evlendiğinde neler yapar onu sev düşün
tamamen seni seviyor olsa,sana bağlanmış olsa gözü senden başkasını görmez ve o tarz komuşma da yapmaz
bence ilerde üzülmemek için şimdiden birazcık üzül derim..ondan vageçmelisin

çok şaşırdım yüzsüzlüğün bu kadarı olamaz,sen onu burda bekliyosun yaptığına bak bırak yol ver gitsin canım sakın ama sakın onunla evlenmeyi düşünme bugün askerde bile bunu yapan yarın neler yapar allah korusun...ayrıca erkek arkadaşıyla madem konuşması çok doğal böyle sen kız arkadaşına erkek avına çıkıyorum desen onun hoşuna gidermiydi acaba?ay çoook sinirlenim hakkında hayırlısı olsun arkadaşım:kızgın:

Hayırlısı olsun... Ne desem bilemedim... Şu an durum nedir ... ?

Ufak bi bilgilendirme yapiim öyleyse kizlar..
Pek degisen bisey olmadi, askerde su an kendisi hala. Mayista tezkeresini alacakti..
Son görüstügümüzden beri ne ben aradim onu nede o beni aradi. Iki ay oldu artik..elbette ki
hala tam olarak unutmus degilim kendisini ve eski güzel günlerimizi.
Yinede arar diye düsünmüstüm, en azindan kendisini af ettirmek icin elinden geleni yapar diye ama hicbisey yapmadi.
Durum böyle su anda..

Back
X