• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerimize Mektup?

Queen.

Rüzgâr..
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
674
5
96
İstanbul
Evet kızlar merak ettiğim bişey var Sevgilinizle askerdeyken mektuplaşır mıydınız yada mektuplaşıyo musunuz?

gideli 3.5 ay olduu ben bır kere yolladım ama baya çok yazmıstım
aşkımda bir kere yolladıı odaa bırsuruu sayfa yazmıss:asigim:

ben gönderdim ama dedi bir daha gönderme çok kötü oluyorum dayanamıyorum dedi o yüzden artık göndermiyorum.

Ben bi kez yolladım, mektubum kayboldu şimdi tekrar yollamak istiyorum ama ne yazıcağımı bilmiyorumm valla =)) Çünkü hergün görüşüyoruz zaten... Yazıcak bişey bulamıyorum . :/

ben mektubu yazıyorum götürüyorum vveriyorum o okuyo sonra bana geri veriyo getiriyorum saklıyorum =)))
yani bi iki defa böyle oldu bende artık yazmıyorum
oda gittiğinden beri sadece 3 dörtlük yazdı başkada bi şey görmedim:D

ben iki defa gönderdim
aşkımda çarşıya çıkınca bana göderecek hemde resimde gönderecek:))

ohoo ben ona 5 ay içinde bi sürü gönderdim mektup, kargo, fotoğraflar, kartpostallar vs.
ama oduncuğumdan hala bişey göremedim malesef kaydirigubbakcemile3
öğrencek öğrencek sabrediyorum bakalım

Aslında çok güzel bişey fakat insan hergün konuşunca yazıcak bişey bulabilir mi diye düşünüyorum (:

kardeşimin erkek arkadaşı asker.. ve gittiği günden beri ayın 1inde başlayıp ay sonuna kadar yazıp defter oluşturarak gönderiyor.. her gün tlfnda konuşmalarına rağmen :) ayrıca annemle babamın 30 yıllık mektupları hala duruyor..

mektup gerekiyo ya duygularını güzel ifade edersen mukemmel şeyler çıkar ortaya sewgilim askere gitsinde bakalım ruh halimize göre yazıp yazmıcağm belli olmaz

biz mektuplaşmıştık boshayallersmile ben ona en yakın kargo şirketine gönderiyordum mektubu. o izin gününde çıkıp alıyor, bana cevap yazıyordu... bir kaç kere mektuba parfüm sıkıp gönderdim aklinialirimsmile çok hoşuna gitmiş..

nişanlım göndermemi istemedi acemi birliğinde bende hiç yazmadım.

Bende 1 defa yolladım.

NİŞANLIMDA bana 2 kere yoladı

.insan günlük konuşunca ne yazacağını bilemiyor.

ŞU TELEFON DENEN VELER ÇIKINCA MEKTUBUN PAPUCUNU DAMA ATTI sırnaşık şey

ben söz uçar yazı kalır diye düşündüm. hergün görüşüyorduk telefonda ama ilerde çocuklarıma gösterecek yazılı belgelerimiz olsun istedim kaydirigubbakcemile3

Back
X