Ben bi kez yolladım, mektubum kayboldu şimdi tekrar yollamak istiyorum ama ne yazıcağımı bilmiyorumm valla =)) Çünkü hergün görüşüyoruz zaten... Yazıcak bişey bulamıyorum . :/
ben mektubu yazıyorum götürüyorum vveriyorum o okuyo sonra bana geri veriyo getiriyorum saklıyorum =)))
yani bi iki defa böyle oldu bende artık yazmıyorum
oda gittiğinden beri sadece 3 dörtlük yazdı başkada bi şey görmedim
ohoo ben ona 5 ay içinde bi sürü gönderdim mektup, kargo, fotoğraflar, kartpostallar vs.
ama oduncuğumdan hala bişey göremedim malesef kaydirigubbakcemile3
öğrencek öğrencek sabrediyorum bakalım
kardeşimin erkek arkadaşı asker.. ve gittiği günden beri ayın 1inde başlayıp ay sonuna kadar yazıp defter oluşturarak gönderiyor.. her gün tlfnda konuşmalarına rağmen :) ayrıca annemle babamın 30 yıllık mektupları hala duruyor..
mektup gerekiyo ya duygularını güzel ifade edersen mukemmel şeyler çıkar ortaya sewgilim askere gitsinde bakalım ruh halimize göre yazıp yazmıcağm belli olmaz
biz mektuplaşmıştık boshayallersmile ben ona en yakın kargo şirketine gönderiyordum mektubu. o izin gününde çıkıp alıyor, bana cevap yazıyordu... bir kaç kere mektuba parfüm sıkıp gönderdim aklinialirimsmile çok hoşuna gitmiş..
ben söz uçar yazı kalır diye düşündüm. hergün görüşüyorduk telefonda ama ilerde çocuklarıma gösterecek yazılı belgelerimiz olsun istedim kaydirigubbakcemile3