askerimle 2 buçuk aydır ayrıyız..

mrve1309

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
11
4
36
İstanbul
benı faceten takıp ediyor. her yazdığıma cevap veriyor her paylaştığım resme karşılık resim koyuyor. ben mutluymuşum gibi resimler çekiliyorum oda askerde aynısını yapıyor. yok unutulanlar dışında yeni bır şey yok yazmış. resmının ustune kısıtlıda olsa zamanımız yapacak şey çok yazmış. benden askerdeyken hayallerımı yıkıp ayrıldığı ıcın ondan nefret etsemde anılar benı mahvediyor. çok özledim. ama onun umrunda degıl gibi. ne yapmalıyım? bu ayrılık son bulmalı artık dönmeli

canım bence onu faceden takip etme..çünkü onun paylaştıklarını gördükçe sen daha çok üzüleceksin.duyguların her defasında yenilenecek ve onu unutman çok daha zorlaşacak...eğer seni seviyorsa ve seninle bi gelecek hayal ediyorsa zaten sana döner...onun yaptığı ise klasik erkek halleri..bunları düşünme kendine dert etme..Allah sizin için hayırlı olanı veriri

Canım madem bukadar sevıyosun bunu onada soyle. Belkıde sen ona mutlu gozuktugun ıcın oda oyle seyler paylasıyodur. Bıkere soyle sevdıgını bakalım sonuc ne olcak?.

kendıme soz verıyorum hergun bakmıcam dıye ama yok tutamıyorum ve bakıyorum.. ilk zamanlar böyle değildim 2 haftadır cok zorlanıyorum. hatta haftalardır köydeydim anıların olduğu sehirde bile duramıyorum.. askerdn önce hiç böyle değildi. çokta ciddydik ama askerden 2 ay öncesinden değişti çok farklı biri oldu..

Canım madem bukadar sevıyosun bunu onada soyle. Belkıde sen ona mutlu gozuktugun ıcın oda oyle seyler paylasıyodur. Bıkere soyle sevdıgını bakalım sonuc ne olcak?.

zaten oyle ne yaparsam yazarsam karşılık verıyor. mutlu gözükmeden önce hiçbirşey yapmıyordu. eger mesaj atarsam yıne basa sarıcak kaybetmekten korkmıcak ve ayrılıcak.

Kendisinin takip edildigini belli etmeyin ona ama siz gayet unutmus gibi takılın... cunku oda sizi takip ediyor belli sizede karsılık veriyor. ama bu gibi durumlar hala birbirini unutamamıs kisiler arasında oluyor ... siz hiç mesaj felan atmayın enınde sonunda o atarr

tmm teşekkür edrm canm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…