Askerin yüzünden 3 santim boyunda bir kurt

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Yüzünden kurt çıkardılar
Brezilya'da bir askerin yüzünden 3 santim boyunda bir kurtçuk çıkardılar.
Sitene Ekle
yuzunden-kurt-cikardilar-4801951.Jpeg

Brezilya'da yüzündeki şişlik ve kızarıklıktan şikayet eden asker doktora gidince yüzüne bir kurtçuğun yuva yaptığını öğrendi. Doktor gencin yüzündeki larvayı küçük bir operasyonla çıkardı. Askerin yüzünden çıkan 3 santimlik kurt şaşkınlığa neden oldu.

MİLLİYET

arkadaşlar bu fontu bi türlü küçültemedim ben haberi paylaşırken, bu konuda bir sorun var ama çözebilmiş değilim, kopyaladığım yazı bold olmamasına rağmen yine bold çıkıyo ve yapışıyo ya:KK53::KK53:

Boyle bir video daha izlemiştir
Onda baya bir kurt vardi
Ve sanirim dizinden cikarmislardi :KK57:

bu ne ki bütün bacağı sinek larvası içinde olan, bacağından böyle kurtlar resmen dökülen, kımıl kımıl kurt içinde bir hastam olmuştu.
dehşet kokuyu tahmin bile edemezsiniz

bu ne ki bütün bacağı sinek larvası içinde olan, bacağından böyle kurtlar resmen dökülen, kımıl kımıl kurt içinde bir hastam olmuştu.
dehşet kokuyu tahmin bile edemezsiniz
Euuuvvv.. Peki sebep neydi? Neden bu hastanin bacagi bu hale gelmisti? Nasil kurtardiniz?

Euuuvvv.. Peki sebep neydi? Neden bu hastanin bacagi bu hale gelmisti? Nasil kurtardiniz?
evsiz bir hastaydı, daha önce trafik kazası geçirmiş, bacağını kesmek istemişler istememiş, bakımsız da olduğu için o hale gelmiş, bacağının kesilmesi gerekiyordu, sonra noldu bilmiyorum

Beyninden fare şeklinde 6 7 tane parazit cikartilan da var. Igrenc demeyin arkadaslar. Bunlar hastalik işte. Allahim korusun. Kimseye gostermesin.

Ayyyyyy ben bu iğrenç kurtcuklar yüzünden dayanamayıp bayılazaaaammm şimdi. Öğk çok fena evlerden ırak!!!

Back
X