• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askerinize söyleyemediklerinizi içinizde kalanları buyurun buradan ilan edin...

:72:askımı cook sevıyorum :72:
:72: Onu cook ozluyorum :72:
:72:onu gorup boynunu atlamak ıster ve yarın sabah gozumu actıgımda 380 gunun gerıde kaldıgını gormek ısterdım :72:

gel artık aşkım yeter bu kadar askerlikk çok çok çok özledim seni :85:

bugün bana söylediklerin kırdı beni :50:

onlar orda oldugu sürece, ne deselerde istedigin kadar kirilsanda söyliyemiyorsun bunu..
Allahtan simdiye kadar hic öyle büyük bir tartismamiz olmadi ama eger ters birsey söylerse günlügüme yaziyorum sinirimi oraya bosaltiyorum gelince okusun kavga ederiz bir güzel:27:
gercekten onunla kavga etmeyi bile özledim ya bu nedir böyle:37:

gellllll aşkım artık:(sana cok ihtiyacım var aşkımmmmmmmm herşeyim:(acemiden geldiğinde beraber uyusak sonra bir uyansak mayıs ayı olsa:(ama acemiye bile geleceği kesin değil:(

"erayımm sol ayağını botun vurmuş ya söylediğin anda içimde bişiler koptu, canın yanınca canım yanıyor. tam yutkunduğum zaman gelip bişi oturuyo. ne ağlayabiliyorum ne de hüzünlü kalabiliyorum. o garip duyguyu anlatamam. telefonda bişi anlattığında sesini duyduğuma şükürler ediyorum ve ağlıyorum ama cevap vermem gerektiğinde gülüyorum komik bişi anlatmaya başlıyorum, bazen morel bozulmasın duygusala bağlamayalım diye sapıtıyorum. saçma sapan bişi çıkıyo ağzımdan. mecburum eğer başlarsam ağlamaya susmam. ve biliyorum ki ağlamamı istemiyorsun. ahh erayımm kokunu özledim bunu yazarken bile kendimi tutamıyorum.. rabbim seni korusun, dualar ediyorum melekler getiriyor sana... seni çok seviyorum ve delirir gibi özledim...
meleğin seni bekliyor.."

:14::14:

Son düzenleme:
Beklemekten başka ne yapabilirim kii her telefon çaldıgında sen diye koşuyorum ne zaman duyucam sesini ne olur daha fazla bekletme yar :5:

:72: SAFAK = 248 :72: olsada ben bekliyorummm seni birtanemmm ama anladim ki cok zor oluyormus hic bir seye benzemiyormus bunun hasretligi artik bir an önce gelde nisanimizi yapalim :54:

sevgilim gel artık hiç bu kadar ayrı kalmamstım senden 441 gün nasıl geçicek kokunu özledim güzel gözlerini özledim:(:14:

sinir ettin bugün beni yaa ühü :14: bi geldin kavga ettik gittin çok iyi oldu halbukii sabah gelseydin böle olmıcaktı kamerada görüşcektk bi daha görürsün sen benim yüzümü ne foto ne bişe göndermiyorummm işteee :41:

Asker ocağından bile beni mutlu etmeyi başarıyorsun ya seviyorum seni güzel adam :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Bekleniyorsun tarafımca büyük bir aşk"la...Aranıpta bulunması zor olan !!!

Atarsa 375 :98:

seninle bir yola çıkmıştık, o kadar çok diken ve o kadar çok engelle doludu ki, sevgimizle herşeyin üstesinden geliriz sanmıştım ta kii sen beni defalarca sırtımdan vurana kadar.
hatırlıyormusun sen askere giderken yanında bir tek ben vardım...seni ellerimle uğurladım, maddi manevi yanında oldum.otogarda geçirdiğin geceyi unuttun mu, cebine para koyup, biletini alıp elinden tutup otobüse bindirdiğimi unuttun mu, dağıtım iznine geleceğin zaman sana uçak bileti yolladım gel diye, gel de doya doya öpüp koklayayım doyayım sana diye.sen ne yaptın? geldin ama gittin eski sevgilinle buluştun...bu bana yapılırmıydı?
her şehit haberinde yüreğim cızlardı, oysa ki sen şanslıydın kıbrıs gibi yerde yaptın, defalarca ziyaretine geldim unuttun mu?
UNUTTUN UNUTTUN ...UNUTMASAYDIN YERDEN YERE VURURMUYDUN KALBİMİ, SÖYLESENE BIÇAKLAMADIĞIN YER KALDI MI SIRTIMDA, JİLETLEMEDİĞİN BİR SAĞLAM YER KALDI MI KALBİMDE...NEYDİ SUÇUM AİLENİN OLMADIĞI YERDE YANINDA OLMAK MI?
UNUTMASAYDIN etrafta arkamdan konuşurmuydun?basit insan önemsiz insan, gel deyince gelir, ver deyince verir diye...hiç utanmadın mı, hiç vicdanın sızlamadımı.
teskere aldıktan sonra yine aradın yine karıstırdın kafamı, ben seni köşe başında beklerken, sen tesadüğfen önünden geçtiğim pastanenin içinde kızla oturuyodun agzın ayrılmıştı...neden heee nedeeen? bir de kalktın elin kızı için ne anamı bıraktın ne bacımı bıraktın sövmediğin...o sevdiğin annemin aylarca yemeğini ekmeğini yedin unuttun mu? artık ne düşünğürsen düşün başıma kalkıyo de...ne dersen de...başkasıyla evlenecektin de neden aldın 2 yılımı, bak yuvanı kurdun, ben hala toparlanmaya çalışyıorum, nerede bir babak görsem içim acıyor, sana gönderiyorum beddualarımı, gelinliklere bakamıyorum alyanslara bakamıyorum dükkanların önünden geçerken. beni hiç sevmemişsin ben hep kendi kendime gelin güvey olmuşum dogru mu?
daha kaç kere içimden ılık ılık kanlar akıtacaksın, daha kaç sabah ezanlara kadar ağlayacağım, bunları çıkıp karsına yüzüne söylemek vardı ama, yemin ettim sesimi bile duyurmayacagım sana...keske gittiğin o şerefli yerde, ŞEHİT OLSAYDIN AMA ŞEREFİNLE ÖLSEYDİN...en azından onurla gururla ağlardım arkandan, böyle hergün beddua eden parçalanmış bir kjalple değil...namusuma söz ettin ya bacın yok ama dilerim karından bulursun.dilerim hergünün benli günlerini aramakla geçer...1 yıl oldu, şimdi hayata neresinden tutunsam diye düşüne düşüne doldurdum 1 yıl. hala yetişmeye çalışıyorum beni geciktirdiğin hayata...ne diyim ki ALLAH'INDAN BUL...

Back
X