• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askerleri gelecek olan bayanlar....

benim ki yazmayı hiç sevmez ve mektup da yazmadı ama ben yılmadan yazdım:):)
çünkü çok seviniyordu hep tesekkür ediyordu sükrediyordu bu bana yetiyordu ben karsıık beklemedim hiç ama senin ki gibi bana da yollasa fena da olmazdı hanii:asigim:

evet gurbet eldeler tabii kiii ama çok da psikolojileri bozulucak diye öyle herseyi alttan almayın kızlar yoksa bigün siz patlarsınız.. onlar da bilsinler ki bizde burda çk yalnız kalıyoruz özlüyoruz...
ama sorunda yaratmayalım askerlerimize onlara destek olursak zaten hiçbir sorun çıkmıyor..
sdece onları çok sevdiğimizi kalbimizin onlar için attığını bilsinler bu onlara inanılmaz moral olacaktır zaten....

hepımızın yardımcısı olsun.nasılkı onlar için bırakp gtmek zorsa bızım içinde beklemek zor.Özlem çok oluo bı kere.onların pskolojısı bambaska oluo.hep alttan almamız gerekıo.sabır tası olmam lazım.benım sevgılmde askere gıdelım 75 gn oldu ama baya bı değişklik var yanı ne desem yanlş anlıo.aklı burda oldugu içn sogudumu felan düşünüo.yarın da ızne gelıo bakalm çok heycanlıyım.kızlar hep onların yanında oldugumuzu bellı etmek zorundaız . hadı yanımzda olsa neysede gurbet ellerdeler.

aramıza hoş geldin zayca.
Allah kavuştursun.
gerçi biz çok şükür bitirdik artık ama
sizinle şafak saymaya devam ederiz artık.

hşbulduk canm.Amin.ınş.valla sayıyıoruz alıştım sayılır yarın kavuşuorum bakalm nasıl olcak:)

benıım aşkımda 17 sında askeriyeden çıkıyor 18 ınde sakaryaya dönuyor ama ben göremıcem aşkım ı çübkü kutahyada okuyorum ve fınallerim var ozaman ben ona bi süpriz yapamıcam ama o bana yapabilir bekliyorum:)

günaydın CanLarım...Topiğimiz hayırlı uğurlu olsun..
güzeL kavuşmalara vesiLe olur işaLLah...
Bende herzamanki gibi geLio boynuna atlıom sarılıoz...
sonra gezinioz bakalım bu sefer ne oLcak...
ama ben yine boynuna atLarım (:
sonrada beni istemeydi biLmem neyLe geçcek zaten..
çok şükür aramızdaki tek sorunda bitio (:
aLLAhım Yeni başlayanLara sabır versin..
biran önce kavuşmanız diLeğimLe kızçeLer (:

günaydın CanLarım...Topiğimiz hayırlı uğurlu olsun..
güzeL kavuşmalara vesiLe olur işaLLah...
Bende herzamanki gibi geLio boynuna atlıom sarılıoz...
sonra gezinioz bakalım bu sefer ne oLcak...
ama ben yine boynuna atLarım (:
sonrada beni istemeydi biLmem neyLe geçcek zaten..
çok şükür aramızdaki tek sorunda bitio (:
aLLAhım Yeni başlayanLara sabır versin..
biran önce kavuşmanız diLeğimLe kızçeLer (:

canım ya ne güzel bak aranızdakı sorunda kalkıo sızın çok sanslısın.

direct canım sıkma canını gercekden şaka yapmştır.valla bende sölıorum arada sırada gel bak sana neler yapıcam dıe:) oda bana dıo gelıyım göstercem sana die:) ama merak etme gelınce de yüzyüze bişi olmuo senınle şakalaşmak ıstemştir

kızlar merhaba hepımzın sevdıgını rabbım sağ sağlım kavustursun ınsallah
ben bunu daha once paylasmıstım baslıgı gorunce burdada paylasayım dedım:)))

1) arkadaslar gıttım bı tane kalplı kutu aldım cıkılata kutusu, içine de envayı cesıt cıkolata...
bunu bu sıteden bı arkadastan duymustum cok hosuma gıtmıstı bende yapmaya karar verdım
o glemeye yakın cıkolataların hepsının ucundan bıraz ısıracagım ama hepsını ve hepsı ayrı lezzet olacak sekılde aldım sonra o bakacak ve anlam veremeyecek derkennnn cıkoltaların arasında bır not cıkacak

HEPSININ TADINA BAKTIM, AMA HICBIRI SENIN KADAR TATLI DEGILDI
HOSGELDIN HAYATIMIN TADI...

2) ıkımızın resmınden olusan sıhırlı bardak yaptırdım arkadaslar ustune de hayatımın tadı yazdırdım, duymussunuzdur bardak sogukken ozellıksız sıyah ama sıcak su cay kahve falan doktugunuzde bardak beyazlıyor ve resım gun ısıgı gıbı ortaya cıkıyor

3) o gıttıgı gunden berı kucuk renklı not kagıtları vr ya onlara her gun ama her gun bırseyler yazdım
mesela 'bugun yağmur vardı bu sehırde... senınle yağmurda gezmeyı coook ozledım' gıbı bole kucuk kucuk notlar... ve onlar bırıktı yaptıgı askerlık gun sayısına ulastı. bu yaptıgım notları kendı yaptıgım aksap bır kutuya dagınık olarak yerlestırecegım ve gelınce verecegım ole elıne ne denk gelırse alacak ve merakla okuyacak

4) sımdılık aklımda olan son surprızım de bır tablo bız aksam nısan yaptık sabah gun ısımadan askere gonderdım daha bıse anlamadık yanı bu yuzden cok begendıgım bır nısan resmımızı buyuyup renklı fotokopısını cektırecegım ve onu ahsap bır tabloya ısleyecegım...

nasıl kızlar begendınız mı degısık fıkırler paylasalım hem zaman gecer hem de karsılıklı mult oluruz ınsallah

ayyy heyecanlandım mı ne)))

kızlar merhaba hepımzın sevdıgını rabbım sağ sağlım kavustursun ınsallah
ben bunu daha once paylasmıstım baslıgı gorunce burdada paylasayım dedım:)))

1) arkadaslar gıttım bı tane kalplı kutu aldım cıkılata kutusu, içine de envayı cesıt cıkolata...
bunu bu sıteden bı arkadastan duymustum cok hosuma gıtmıstı bende yapmaya karar verdım
o glemeye yakın cıkolataların hepsının ucundan bıraz ısıracagım ama hepsını ve hepsı ayrı lezzet olacak sekılde aldım sonra o bakacak ve anlam veremeyecek derkennnn cıkoltaların arasında bır not cıkacak

HEPSININ TADINA BAKTIM, AMA HICBIRI SENIN KADAR TATLI DEGILDI
HOSGELDIN HAYATIMIN TADI...

2) ıkımızın resmınden olusan sıhırlı bardak yaptırdım arkadaslar ustune de hayatımın tadı yazdırdım, duymussunuzdur bardak sogukken ozellıksız sıyah ama sıcak su cay kahve falan doktugunuzde bardak beyazlıyor ve resım gun ısıgı gıbı ortaya cıkıyor

3) o gıttıgı gunden berı kucuk renklı not kagıtları vr ya onlara her gun ama her gun bırseyler yazdım
mesela 'bugun yağmur vardı bu sehırde... senınle yağmurda gezmeyı coook ozledım' gıbı bole kucuk kucuk notlar... ve onlar bırıktı yaptıgı askerlık gun sayısına ulastı. bu yaptıgım notları kendı yaptıgım aksap bır kutuya dagınık olarak yerlestırecegım ve gelınce verecegım ole elıne ne denk gelırse alacak ve merakla okuyacak

4) sımdılık aklımda olan son surprızım de bır tablo bız aksam nısan yaptık sabah gun ısımadan askere gonderdım daha bıse anlamadık yanı bu yuzden cok begendıgım bır nısan resmımızı buyuyup renklı fotokopısını cektırecegım ve onu ahsap bır tabloya ısleyecegım...

nasıl kızlar begendınız mı degısık fıkırler paylasalım hem zaman gecer hem de karsılıklı mult oluruz ınsallah

ayyy heyecanlandım mı ne)))

ayy canım süper seyler düşünmüşsün tebrikler vallaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

eskiden hegün arardı şimdi 2 gün aruyo 2 gün aramıyo askerlik bitiyo ya benimlede işi bitiyo işte

canım öyle düsünme... benimkide hargün arardı simdi hergün aramamaya basladı.. acemiler orda olduğu için biraz yoğunlarmıs..
bende senin gibi düsündün bian ama yok canım öyle değil inan...zaten geldiklerin de görücez.. bide son zamanlarını nasıl geçiriceklerini bilemiyorlar bence biiraz daha sabretmemiz gerekiyor...
senin şafak kaç??

Benimde şafak 7 ben de çok özledim aşkımı ama ne yazik ki gelecek diye hiç sevinemiyorum. Perşembe akşam üzeri bana şakayla karışık öyle bir laf ettiki artık gelmesini
istemiyoırum nerdeyse.. Ben bi geleyim senden öyle bi hesap sorucam ki dedi bana yaa :( Çok intikamcı ve yine çok acıtıcak canımı. Hep askerde kalsa keşke

canım bu msj ını yeni gördüm.. ne yaptın ki sen ona acaba biyere gittin flan o mu oturdu içine yada daha bisey mi söyledin??
bence saka yapmıstır emin ol sandığın gibi de değildir...
artık çok özlediler bence dayanmak zor gelior.. bak görüceksin sandığın gibiolmayacak...
allah tez zamanda kavustursun canım...

benıım aşkımda 17 sında askeriyeden çıkıyor 18 ınde sakaryaya dönuyor ama ben göremıcem aşkım ı çübkü kutahyada okuyorum ve fınallerim var ozaman ben ona bi süpriz yapamıcam ama o bana yapabilir bekliyorum:)

eminim o sana sürpriz yapacaktır.... bekliyorsun sende sürpriz yapmasını ama sasırmıs gibi yap bari çocuğun içine oturmasın kız :utangac::utangac:

Dayımlarla görüşmemi istemyor. Özellikle oğluyla kıskanıyor ama bende arada bir mecburen görüşüyorum o yapma dediği halde zaten yine en son dayımla görüştükten sonra böyle söyledi 2 gün oldu aramadı da :(

yaa canım orda fazla alıngan olyorlar işteee malesef hemde normalden fazla.. çünkü dört duvar arasında ve sen özgürsün bu onlara ağır geliyor....
bide kuzeninden kısmanması doğal mı canım? gerçekten çok kıskanç bir sevgilin var sende ona göre davranmalısın eğer sorun yasamak istemiyorsan....
madem o seni aramıyor sen onu ara o zaman .. neden aramıyorsun ?

direct sen napmışsın öyle bee :) bravo valla iyi sinir etmiş seni belli ki

beni komutanının tlfnundan arıyo şimdi parası yok ankesörlü kartı alamıyo komutanı o kadar iyi davranıyoki. aslında benimkinin kendi tlfnu vardı bi gün kavga anında akımda yanındayken komutanını aradım ve aşkımın kendine ait tlfnu oldunu söledim. İnan ona bile ses etmedi ben göz yumarım dedi komutan. Kendi tlfnunu başka bi komutan aldı elinden o da komutandan arıyo beni. Bi kaç sefer arayıp sordum ama komutanıoyla konuştum haliyle önce çok fazla kıskançlık yaptı cnm yaa. Aramaya çekiniyorum

nasıl komutanın teli iaslında pek anlamadım.. yasak yani gerçekten öyle bir durum..
sen komutanıyla bile konustun yani :uhm:
bence ara ozaman çekinme ... seni merak ettim de ondan aradım iyi misin de...
ama ara bence ....

ya bütün hepsi böyle yaa...
neden kaan kovalanır ben hiç anlamıs değilim ve nefret ediyorum bu tez den ...

valla benim eşim yemeğe çok düşkün,o yüzden ona en güzel süpriz ya da hediye envai çeşit yapmaktır,onun dışında bir şey istemez,yemek ona yeter,sürekli yer hemde bayıla bayıla :roflol:

Back
X