Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepımızın yardımcısı olsun.nasılkı onlar için bırakp gtmek zorsa bızım içinde beklemek zor.Özlem çok oluo bı kere.onların pskolojısı bambaska oluo.hep alttan almamız gerekıo.sabır tası olmam lazım.benım sevgılmde askere gıdelım 75 gn oldu ama baya bı değişklik var yanı ne desem yanlş anlıo.aklı burda oldugu içn sogudumu felan düşünüo.yarın da ızne gelıo bakalm çok heycanlıyım.kızlar hep onların yanında oldugumuzu bellı etmek zorundaız . hadı yanımzda olsa neysede gurbet ellerdeler.
günaydın CanLarım...Topiğimiz hayırlı uğurlu olsun..
güzeL kavuşmalara vesiLe olur işaLLah...
Bende herzamanki gibi geLio boynuna atlıom sarılıoz...
sonra gezinioz bakalım bu sefer ne oLcak...
ama ben yine boynuna atLarım
sonrada beni istemeydi biLmem neyLe geçcek zaten..
çok şükür aramızdaki tek sorunda bitio
aLLAhım Yeni başlayanLara sabır versin..
biran önce kavuşmanız diLeğimLe kızçeLer![]()
kızlar merhaba hepımzın sevdıgını rabbım sağ sağlım kavustursun ınsallah
ben bunu daha once paylasmıstım baslıgı gorunce burdada paylasayım dedım:)))
1) arkadaslar gıttım bı tane kalplı kutu aldım cıkılata kutusu, içine de envayı cesıt cıkolata...
bunu bu sıteden bı arkadastan duymustum cok hosuma gıtmıstı bende yapmaya karar verdım
o glemeye yakın cıkolataların hepsının ucundan bıraz ısıracagım ama hepsını ve hepsı ayrı lezzet olacak sekılde aldım sonra o bakacak ve anlam veremeyecek derkennnn cıkoltaların arasında bır not cıkacak
HEPSININ TADINA BAKTIM, AMA HICBIRI SENIN KADAR TATLI DEGILDI
HOSGELDIN HAYATIMIN TADI...
2) ıkımızın resmınden olusan sıhırlı bardak yaptırdım arkadaslar ustune de hayatımın tadı yazdırdım, duymussunuzdur bardak sogukken ozellıksız sıyah ama sıcak su cay kahve falan doktugunuzde bardak beyazlıyor ve resım gun ısıgı gıbı ortaya cıkıyor
3) o gıttıgı gunden berı kucuk renklı not kagıtları vr ya onlara her gun ama her gun bırseyler yazdım
mesela 'bugun yağmur vardı bu sehırde... senınle yağmurda gezmeyı coook ozledım' gıbı bole kucuk kucuk notlar... ve onlar bırıktı yaptıgı askerlık gun sayısına ulastı. bu yaptıgım notları kendı yaptıgım aksap bır kutuya dagınık olarak yerlestırecegım ve gelınce verecegım ole elıne ne denk gelırse alacak ve merakla okuyacak
4) sımdılık aklımda olan son surprızım de bır tablo bız aksam nısan yaptık sabah gun ısımadan askere gonderdım daha bıse anlamadık yanı bu yuzden cok begendıgım bır nısan resmımızı buyuyup renklı fotokopısını cektırecegım ve onu ahsap bır tabloya ısleyecegım...
nasıl kızlar begendınız mı degısık fıkırler paylasalım hem zaman gecer hem de karsılıklı mult oluruz ınsallah
ayyy heyecanlandım mı ne)))
eskiden hegün arardı şimdi 2 gün aruyo 2 gün aramıyo askerlik bitiyo ya benimlede işi bitiyo işte
Benimde şafak 7 ben de çok özledim aşkımı ama ne yazik ki gelecek diye hiç sevinemiyorum. Perşembe akşam üzeri bana şakayla karışık öyle bir laf ettiki artık gelmesini
istemiyoırum nerdeyse.. Ben bi geleyim senden öyle bi hesap sorucam ki dedi bana yaaÇok intikamcı ve yine çok acıtıcak canımı. Hep askerde kalsa keşke
benıım aşkımda 17 sında askeriyeden çıkıyor 18 ınde sakaryaya dönuyor ama ben göremıcem aşkım ı çübkü kutahyada okuyorum ve fınallerim var ozaman ben ona bi süpriz yapamıcam ama o bana yapabilir bekliyorum:)
Dayımlarla görüşmemi istemyor. Özellikle oğluyla kıskanıyor ama bende arada bir mecburen görüşüyorum o yapma dediği halde zaten yine en son dayımla görüştükten sonra böyle söyledi 2 gün oldu aramadı da![]()
beni komutanının tlfnundan arıyo şimdi parası yok ankesörlü kartı alamıyo komutanı o kadar iyi davranıyoki. aslında benimkinin kendi tlfnu vardı bi gün kavga anında akımda yanındayken komutanını aradım ve aşkımın kendine ait tlfnu oldunu söledim. İnan ona bile ses etmedi ben göz yumarım dedi komutan. Kendi tlfnunu başka bi komutan aldı elinden o da komutandan arıyo beni. Bi kaç sefer arayıp sordum ama komutanıoyla konuştum haliyle önce çok fazla kıskançlık yaptı cnm yaa. Aramaya çekiniyorum