• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askerlerimize içim yanıyor...

Ne de güzel yaftalıyosunuz iftira atıyosunuz maşallah size

Asıl size maşallah şöyle bir konu altında insanlar hislerini paylaşırken kalkıp yok siyasete giriyor yok tr işide destek veriyor diye gösterecekler vs vs... Bunun bir çok kişi farkında zaten emin olun;) Konu kapatılınca içiniz rahat mı edecek... Aman yeter ki hükümete tek laf gelmesin! Eminim şu olaydan daha çok canınızı acıtan şu hükümete laf söylenmesi olur. Yazdıklarınızdan sadece anlaşılan bu. Bu mu tek derdiniz?

Ben banlanabilirim de sorun değil.. Gerçekten insanların moralini bozmakta üstünüze yok sizin gibi düşünenlerin!

Kahretsin ki, öyle..bu hale nasıl geldik.

Bu video bir oyun mu bunu bilemeyeceğim, tepki yok ddenmiş bilmem ne denmiş.

Sağlam kafada değiller ki, uyuşturucu verilmiş olabilir, afyondur bilmem nedir, boş bakışlar vesaire. Yani her ihtimal mevcut.

Alllahım, yalvarırım bu gerçek olmasın. Ben bu dünyadan nefret ediyorum.

Gerçek olmamasını her şeyden çok istiyorum şu an ama bu ışid köpeklerinin ne kadar vahşi olduğunu bildiğimiz için ne yazık ki ikna olamıyorum...

Ekşi sözlükte okudum alıntılıyorum: Işid'in genel kalleşliği; bir kişiyi öldürmeden önce onlarca kez provasını yapmasıdır.makaleler tonlarca mevcut.her gün esiri alır,birbirinden farklı öldürme yöntemlerine götürür,öldürmez sadece video çeker.en sonunda ise esir "bu da bir video olcak,provadır." derken öldürür.tüm katliam videolarındaki son anda bulunan "şaşkınlık" bunun ifadesidir.

Askerlerin tepkisizliği bu sebepten deniyor :(

Asıl size maşallah şöyle bir konu altında insanlar hislerini paylaşırken kalkıp yok siyasete giriyor yok tr işide destek veriyor diye gösterecekler. Konu kapatılınca içiniz rahat mı edecek... Aman yeter ki hükümete tek laf gelmesin! Eminim şu olaydan daha çok canınızı acıtan şu hükümete laf söylenmesi olur. Yazdıklarınızdan sadece anlaşılan bu. Bu mu tek derdiniz?

Ben banlanabilirim de sorun değil.. Gerçekten insanların moralini bozmakta üstünüze yok sizin gibi düşünenlerin!
Kardeş hayırdır ya ne tarafa çektiniz işi hükümetten banane aklamak bana mı kaldı umrumda mı sanıyosun. Ben insanların iki yüzlülüğüne yönelik yazdım o yorumu çünkü yazdığım iki şeye de tepki gösteren aynı insanlar.
Acıları yarıştırmaya devam! burada terör propagandası yapılıyo "ispiklememin" sebebi de budur. Amacım spekülasyon olmadığı gibi acımı sizinkiyle yarıştırmayacağıma da emin olabilirsin!

Son düzenleme:
Belli sitelerde bu olayın yalan olduğu propagandası yapılmaya başlanmış bile. İnternet neden yavaşladı o zaman?
Provokasyonun yapilmasini engellemek icin internet yavaslatilmis, sosyal aglar kapatilmistir ki dogru da olur, ben mesela hic sorgulamadan atladim bir suru agladim anca bi seyler okuyunca YA ACABA geldi aklima

Keriz olmayi, salak yerine konmayi, trollenmeyi cok istiyorum insallah yarin yetkililerden yuregimizi ferahlaticak bi aciklama gelir dilegim bu

Gerçek olmamasını her şeyden çok istiyorum şu an ama bu ışid köpeklerinin ne kadar vahşi olduğunu bildiğimiz için ne yazık ki ikna olamıyorum...

Ekşi sözlükte okudum alıntılıyorum: Işid'in genel kalleşliği; bir kişiyi öldürmeden önce onlarca kez provasını yapmasıdır.makaleler tonlarca mevcut.her gün esiri alır,birbirinden farklı öldürme yöntemlerine götürür,öldürmez sadece video çeker.en sonunda ise esir "bu da bir video olcak,provadır." derken öldürür.tüm katliam videolarındaki son anda bulunan "şaşkınlık" bunun ifadesidir.

Askerlerin tepkisizliği bu sebepten deniyor :KK43:

Aklımıza gelmeyen, kimsenin bilmediği duymadığı tonlarca şey oluyordur. Sadece biz bilemiyoruz öyle değil mi? Bir çok şey oluyor, bilmiyoruz. Ya da farklı yansıtılıyor. A sebebinden veyahut B sebebinden, her neyse..

Bu alıntı da bir ihtimal olabilir, binbirtürlü şeyler olabılır zihin algımızın dışında.

" yok ya okadar da değil " dediğimiz şeyler dahi olabilir zira biz vicdan sahibi insanlar, vicdansız varlıkların yaptığı tekbir şeyi algılayamayız.

A sebep veya B sebep, ne sebeple olursa olsun, ölmesin yavrular, ölmesin anneler-babalar. Çocuklar ölmesin:KK42::KK42::KK42:

Provokasyonun yapilmasini engellemek icin internet yavaslatilmis, sosyal aglar kapatilmistir ki dogru da olur, ben mesela hic sorgulamadan atladim bir suru agladim anca bi seyler okuyunca YA ACABA geldi aklima

Keriz olmayi, salak yerine konmayi, trollenmeyi cok istiyorum insallah yarin yetkililerden yuregimizi ferahlaticak bi aciklama gelir dilegim bu

Ne yazık ki böyle durumlarda müthiş bir haber kirliliği oluyor. Yalan olmasını ben de çok istiyorum, umarım yarın sabah uyandığımızda bunun iğrenç bir yalan olduğunu o çocukların yaşadığını öğreniriz.

Aklımıza gelmeyen, kimsenin bilmediği duymadığı tonlarca şey oluyordur. Sadece biz bilemiyoruz öyle değil mi? Bir çok şey oluyor, bilmiyoruz. Ya da farklı yansıtılıyor. A sebebinden veyahut B sebebinden, her neyse..

Bu alıntı da bir ihtimal olabilir, binbirtürlü şeyler olabılır zihin algımızın dışında.

" yok ya okadar da değil " dediğimiz şeyler dahi olabilir zira biz vicdan sahibi insanlar, vicdansız varlıkların yaptığı tekbir şeyi algılayamayız.

A sebep veya B sebep, ne sebeple olursa olsun, ölmesin yavrular, ölmesin anneler-babalar. Çocuklar ölmesin:KK42::KK42::KK42:

Böyle şeyler olduğunda hissettiğim en yoğun duygulardan biri "utanç"

Bizim bu steril hayatımızda haber olarak önümüze geldiğinde bile "yok ya bu kadarı gerçek değildir" dediğimiz şeyleri insanlar yaşıyor... Görmüyoruz bilmiyoruz yardımcı olamıyoruz. Ve bir akne için, sevgiliden ayrıldığımız için ya da eltiyle tartıştığımız için kendimizi hakikaten dertli sanıyoruz. Utanıyorum.

Kardeş hayırdır ya ne tarafa çektiniz işi hükümetten banane aklamak bana mı kaldı umrumda mı sanıyosun. Ben insanların iki yüzlülüğüne yönelik yazdım o yorumu çünkü yazdığım iki şeye de tepki gösteren aynı insanlar.
Acıları yarıştırmaya devam! burada terör propagandası yapılıyo "ispiklememin" sebebi de budur. Amacım spekülasyon olmadığı gibi acımı sizinkiyle yarıştırmayacağıma da emin olabilirsin!

Terör propagandası mı yapılıyor burada yoksa güncel bir olayı mı konuşuyor insanlar. Terör propagandası nedir onun anlamına bir bakın isterseniz...

Ne yazık ki böyle durumlarda müthiş bir haber kirliliği oluyor. Yalan olmasını ben de çok istiyorum, umarım yarın sabah uyandığımızda bunun iğrenç bir yalan olduğunu o çocukların yaşadığını öğreniriz.

Böyle şeyler olduğunda hissettiğim en yoğun duygulardan biri "utanç"

Bizim bu steril hayatımızda haber olarak önümüze geldiğinde bile "yok ya bu kadarı gerçek değildir" dediğimiz şeyleri insanlar yaşıyor... Görmüyoruz bilmiyoruz yardımcı olamıyoruz. Ve bir akne için, sevgiliden ayrıldığımız için ya da eltiyle tartıştığımız için kendimizi hakikaten dertli sanıyoruz. Utanıyorum.

İnsanoğlunun doğası budur, buna aykırı yaşanamaz ki malesef

Gündelik dertler illa ki olacaktır, olmasa ne güzel. Demek istediğim; bu dertler olsa bile şımarıklık etmemeli. Ama tabi ki canımızı sıkan gündelik dert olabilir, şükretmeyi bilmeli en önemlisi.

Elimizden ne geleceğini inan bilmiyorum. Her şey için çok geç gibi geliyor bana. En başında napılabilirdi, bunu da bilmiyorum.
Bu dünyaya bir çocuk getirmek istemiyorum esprisi vardır ya, gerçeğe dönüşüyor. Allah dünyanın yardımcısı olsun diyorum sadece. Zira, kelimelere dökülemeyecek hislerdeyim.
Feryat etmek, haykırmak, isyan etmek, ağlamak, hiçbiri halime uymuyor. Gerçek hissettiğimi yansıtamıyor şuan.

Senin acın benim acım yok bence bu "bizim" acımız. Canımız canıyor bilgi ya da sitem paylaşıyoruz, konu siyasete varsın gerekirse ban yiyelim umursamıyorum şu an çünkü başımı yastığa koyup uyuyamıyorum dilimin ucuna gelenleri söylemesem patlayacak gibiyim. Bu esnada böyle kötü bi durumda moderatör çağırmanız göze battı sadece. Üzüntülüyüz zaten tartışma uzamasın bu gün bari siz - biz olmayalım boşverin, vatanımızın bir sürü evladı ölmüş ikisi yakılmış baksanıza.

İnsanoğlunun doğası budur, buna aykırı yaşanamaz ki malesef

Gündelik dertler illa ki olacaktır, olmasa ne güzel. Demek istediğim; bu dertler olsa hile şımarıklık etmemeli. Ama tabi ki canımızı sıkan gündelik dert olabilir, şükretmeyi bilmeli en önemlisi.

Elimizden ne geleceğini inan bilmiyorum. Her şey için çok geç gibi geliyor bana. En başında napılabilirdi, bunu da bilmiyorum.
Bu dünyaya bir çocuk getirmek istemiyorum esprisi vardır ya, gerçeğe dönüşüyor. Allah dünyanın yardımcısı olsun diyorum sadece. Zira, kelimelere dökülemeyecek hislerdeyim.
Feryat etmek, haykırmak, isyan etmek, ağlamak, hiçbiri halime uymuyor. Gerçek hissettiğimi yansıtamıyor şuan.

Evet unutuyoruz günlük hayata kaptırıyoruz kendimizi. Her olayın acısı ilk günkü gibi taze kalsa yaşam katlanılmaz olurdu sanırım. Normalleşiyor ister istemez...

Ama ben patlayan bombaların, yanan insanların, kıyıya vuran bebek cesetlerinin normalleştiği bir zaman diliminde yaşıyor olmaktan, böyle bir dünyadan gerçekten nefret ediyorum artık.

Gerçekten koruyabilecek miyiz bebeklerimizi? Nasıl çocuk getirelim ki dünyaya? Güzel günler görmeye dair umut kalmadı içimde, sanmıyorum inanmıyorum.

Gece gece içinizi kararttım daha da beter, özür dilerim...

Evet unutuyoruz günlük hayata kaptırıyoruz kendimizi. Her olayın acısı ilk günkü gibi taze kalsa yaşam katlanılmaz olurdu sanırım. Normalleşiyor ister istemez...

Ama ben patlayan bombaların, yanan insanların, kıyıya vuran bebek cesetlerinin normalleştiği bir zaman diliminde yaşıyor olmaktan, böyle bir dünyadan gerçekten nefret ediyorum artık.

Gerçekten koruyabilecek miyiz bebeklerimizi? Nasıl çocuk getirelim ki dünyaya? Güzel günler görmeye dair umut kalmadı içimde, sanmıyorum inanmıyorum.

Gece gece içinizi kararttım daha da beter, özür dilerim...

Alışma, sindirme, unutma, acısı hafifleme vebenzeri. Tam kelimeyi bulamasam da, bunlar olmasa, her acıyı ilk günkğ gibi hissetsek hepimiz intiharın eşiğinde veya tımarhanede falandık herhalde.
Diyorum ya, insanın doğası bu işte. Belki de böyle olmalı, yoksa insan nasıl yaşardı.

Estagfurullah, gece de gündüz de yeterince karanlık. Dünya karanlık..

Ben izlemedim izleyemem de zaten benim sinir yapım kaldırmaz , sadece okudum .
Tv de çıkan her haberde kesintisiz duygu patlaması yaşıyorum zaten tutamıyorum kendimi akşam yemeklerinden nefret eder oldum . :KK61:

1 tane askerimizin3 ayı aşkındır ışidin elindeki bir hapishanede olduğunu biliyorum ama lütfen onlar olmasın lütfen .

Bilmiyorum başkasına da oluyor mu ama benim çok kanıma dokunuyor .
Babanın hangi oğlum şehit oldu sorusu , sonra o annenin oğlunun cenazesinde yazlık ayakkabı giyişi filan ...
Elimden bir şey gelmiyor sadece kendi kendime içimde patlıyorum ya daha kötü oluyorum o zaman .

Şuan burayı ağlama duvarı olarak kullandım . Hakkınızı helal edin ...

O kadar uzuluyorumki.. gozyaslarima hakim olamiyorum bazen.. nasil bir dunyada yasiyoruz biz !!! Allah rahmet eylesin butun askerlerimizi..

kızlar çok korkuyorum..

sevgilimin de zorunlu ataması olacak başına terörle ilgili bir şey gelecek diye çok korkuyorum...

lütfen benim için dua eder misiniz... kurası kötü bir yere çıkmasın...

çok korkuyorum resmen... başına bişi gelirse ben yaşayamam..

aklımı oynatıcam yakında...

yaşıtlarım yabancı ülkelerde gezip tozup kariyer yapıyor...

bizse canımızın derdindeyiz, işimizin derdindeyiz..

lanet olsun...

Keşke diyorum bir göktaşı düşse de ülkece toptan ölsek.Böyle parça parça ,günden güne azalarak tükeneceğimize toptan gitsek.

Gözümü kapatamıyorum. Ben ki kolay kolay ağlayamam,saatlerdir zırıl zırıl ağlıyorum. Nasıl bir acıdır anneleri babaları kardeşleri ve sevenleri için.

Terörü yapanın ve teröre destek verenin ve bunca acıya rağmen ses çıkarmayan yetkili yetkisiz herkesin ...

Allah'ım sabır ver ailelerine ve sevenlerine.

Filler tepişiyor ezilen her zamanki gibi çimenler oluyor.Olan sadece bu.

Ben izlemedim izleyemem de zaten benim sinir yapım kaldırmaz , sadece okudum .
Tv de çıkan her haberde kesintisiz duygu patlaması yaşıyorum zaten tutamıyorum kendimi akşam yemeklerinden nefret eder oldum . :KK61:

1 tane askerimizin3 ayı aşkındır ışidin elindeki bir hapishanede olduğunu biliyorum ama lütfen onlar olmasın lütfen .

Bilmiyorum başkasına da oluyor mu ama benim çok kanıma dokunuyor .
Babanın hangi oğlum şehit oldu sorusu , sonra o annenin oğlunun cenazesinde yazlık ayakkabı giyişi filan ...
Elimden bir şey gelmiyor sadece kendi kendime içimde patlıyorum ya daha kötü oluyorum o zaman .

Şuan burayı ağlama duvarı olarak kullandım . Hakkınızı helal edin ...
Bir tanesi 1,5 yıl önce kilisten kaçırılan ığdırlı bir çocuk diğeri de 4 ay önce tutsak edilen konyalı bir çocuk.İki tane küçücük anne kuzusu gitti ne yazık ki sadece sayı olarak kalacaklar.

Bir tanesi 1,5 yıl önce kilisten kaçırılan ığdırlı bir çocuk diğeri de 4 ay önce tutsak edilen konyalı bir çocuk.İki tane küçücük anne kuzusu gitti ne yazık ki sadece sayı olarak kalacaklar.
Goruntulerin fake olduguna dair bilgiler dolasiyor.

Işide katılan beyni yanmış Türk kökenli kişiler olduğu iddası var :(

Sanırım artık hastalıklı bir yapıya doğru ilerliyorum . Asker olmama ihtimali bile içimde yanan ateşe su gibi değiyor .
Ne günlere kaldık ya . :cry:

Işide katılan beyni yanmış Türk kökenli kişiler olduğu iddası var :KK43:

Sanırım artık hastalıklı bir yapıya doğru ilerliyorum . Asker olmama ihtimali bile içimde yanan ateşe su gibi değiyor .
Ne günlere kaldık ya . :cry:

Amac bu zaten yipratmak moral bozmak. Suriyede su an kar kis kiyamet. Videoda hava iyi. Yalan olma ihtimali var. Studyoda cekim yaptiklarida ortaya cikmisti daha once

videoyu izledim ..
niye bana bir şeyler tuhaf geliyor
hani şu klasik yok rol kesiyor demek istemiyorum ama oturdum göz bebek büyümelerini bile inceledim
korkudan eser yok askerlerde
ben olsa orada kırk dua okurdum
inançsız insan bile korkudan gözbebekleri kocaman olur bir titrer bilmiyorum
ya ilaç vermişler ya da başka bir tuhaflık var... Ayrıca Türk askeri o sözleri söyler mi
akpli değilim ama yine de asla ülkemi kötülemem terör örgütlerinin istediği yönde zaten ölceksem hele hele hiç kötülemem..bilmiyorum...siz de öyle değil misiniz?

Back
X