- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
Ohh kizlarr eskisi gibi dedikoduya baslamis superrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh ahh keşke ama önce atamaaaaa :) inşallah kuzum düşe kalka geldik bu günlere devamı da gelir evelAllah. Ay oğlanların suçu yok ki anneleri pek bi nazlı yetiştiriyor çok kıymetli oğulları sonra da cesazısını biz çekiyoruz :) bence de gidin canım imkanınız olursa hiçbir sorun olmasa bile yakın olmak kasıyor ne kadar uzak o kadar rahatSiz olduysaniz bi an once kiyalim nikahi :) Siz bu yola bas koydunuz bi kere Rabbim devamini getirir hayirlisiyla kuzum.. Aaa benmi yuklendim adamin triplerinden usanmistim artik yavBakalim kuzum ileride uzaga gitmeyi dusunuyoruz..
Sizi de bekleriz kelebek hanımOhh kizlarr eskisi gibi dedikoduya baslamis superrr![]()
Ahh ahh keşke ama önce atamaaaaa :) inşallah kuzum düşe kalka geldik bu günlere devamı da gelir evelAllah. Ay oğlanların suçu yok ki anneleri pek bi nazlı yetiştiriyor çok kıymetli oğulları sonra da cesazısını biz çekiyoruz :) bence de gidin canım imkanınız olursa hiçbir sorun olmasa bile yakın olmak kasıyor ne kadar uzak o kadar rahat![]()
Ama arada kalmamalılar bizim tarafımızda olmak zorundalarInsallah olur nilum insallah :)
Aynen ya onlarda arada kaliyo sonraBuyuk kaynimin evlenmesini bekliyoruz kuzum ona bizim evi verecegiz digerine biz gececegiz insallah :) Sonra gelsin minik elli bebiss
![]()
Ama arada kalmamalılar bizim tarafımızda olmak zorundalaro zaman büyük kaynına bi an evvel bi kız bul canım, onun evlenmesi senin kurtuluşun olacak
sonra gelsin küçük esin küçük yakup :)
Sizi de bekleriz kelebek hanım![]()
Huuuhuuuu neler oluyor bakayım buradaaaa :) Çok uzak kaldım değil miiii geldim amaaa :)
Evet canım bende de var birşeyler işteCanm hosgeldinn nerelerdesin bakimmm veee ufukta nisan var sankimmmm neler olmuyor ki kizim evlenen evlenene ayolll :)![]()
Tamam bebişimm aynen öyle yapıcam artıkAynen canm kosturmacali bu aralarr sagol ebrusum aklimda olcan soz ihtiyacm olursa hemen aricam
Dedigim gibi sen en iyisini bilecen ebrusum gonlun rahat ve ferahsa gerisi onemli degil onune bakarsn![]()
Hayırlısı be nilümm yokk yokk kimse yok olmasındaa hiç bişey istemiyorum sadece kafamı dinlemek istiyorumm uzunnnn birr süreeeSağ ol canım benim darısı senin başına inşallah :) hepimiz sevilmeyi mutlu olmayı fazlasıyla hak ettik. Zaten seni bu güzellikle kimseler daha fazla yalnız bırakmaz, adaylar sıralanmışlardır bile :) kk böyle daha mı iyi olmuş ne ama çoklu alıntı yok o uğraştırıyor
Anamm anamm kimlerr burdaymışşş bende uzak kalmıştım uzun bir süre ama geldim bende :) Senn nişanlanıyormusun tatlım ay çok sevindimm Allahım mutluluğunu arttırsınn inşallahh. inşallahh artık o gülen yüzün hiç solmazz :)Huuuhuuuu neler oluyor bakayım buradaaaa :) Çok uzak kaldım değil miiii geldim amaaa :)
Hoşgeldin o vakit :)Tamam bebişimm aynen öyle yapıcam artıkSenn neler yapıyorsun bakim gelinliğin tamamen bittimiiii :)
Hayırlısı be nilümm yokk yokk kimse yok olmasındaa hiç bişey istemiyorum sadece kafamı dinlemek istiyorumm uzunnnn birr süreee
Aynen aynen gittikce bende beğenmeye başladım kk'yı bak alımtıyıda düzelmişler en çok buna sevindimm :) :)
Anamm anamm kimlerr burdaymışşş bende uzak kalmıştım uzun bir süre ama geldim bende :) Senn nişanlanıyormusun tatlım ay çok sevindimm Allahım mutluluğunu arttırsınn inşallahh. inşallahh artık o gülen yüzün hiç solmazz :)
Allahım mutluluğunu bozmasınn tatlımHoşgeldin o vakit :)
Eveeet benim de yakında inşallah nişanım . Nasıl heyecanlıyım anlatamam.
Amiinn inşallah artıkın hepimizz çok mutlu olalım yahuu haketmedik mi daha![]()
Aynı okulda okumuşuz ,aynı havayı solumuşuz,aynı mahallede oturuyomuşuz tanışa tanışaa otobüste tanıştık canımAllahım mutluluğunu bozmasınn tatlım
Heyecanlı olunmazzmıı ya güzell şeylerr bunlarr tadını çıkarr![]()
Nasıl tanıştınızz bakemm :)
Tamam bebişimm aynen öyle yapıcam artıkSenn neler yapıyorsun bakim gelinliğin tamamen bittimiiii
Hayırlısı be nilümm yokk yokk kimse yok olmasındaa hiç bişey istemiyorum sadece kafamı dinlemek istiyorumm uzunnnn birr süreee
Aynen aynen gittikce bende beğenmeye başladım kk'yı bak alımtıyıda düzelmişler en çok buna sevindimm![]()
Anamm anamm kimlerr burdaymışşş bende uzak kalmıştım uzun bir süre ama geldim bendeSenn nişanlanıyormusun tatlım ay çok sevindimm Allahım mutluluğunu arttırsınn inşallahh. inşallahh artık o gülen yüzün hiç solmazz
![]()
Canm son provamda baya bitmeye yakindi zaten ama 28 Agustosta teslim alicam, duvagi eldivenleri kesesi de tamamen bitmis olcak ins.foto eklerm tatlm ins gorursn
[/QUOTE
Ayy ne heyecanlı şeyler bebeğimm Maşşallah tadını çıkara çıkara yaşa herşeyinni.. Aman strese girmee baya gergin oluyor insan sonrada anlamıyor ne olup bittiğini
Büyük bir merakla bekliorumm gelinliğini tatlımm inşallah istediğinn gibi olurr
]Aynı okulda okumuşuz ,aynı havayı solumuşuz,aynı mahallede oturuyomuşuz tanışa tanışaa otobüste tanıştık canım
Tam olarak şöyle :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hissettiğim-ne-varsa-dile-getiriyor.717677/
Vay bee nasıl bir tanışmadır bu yavrumm filmlerdeki gibi.. Maşşallah Allah daim etsinnn Allahım mutluğunuzu hiiçç bozmasınnn![]()
Kısmetin nerden ne zaman geliceği belli olmazz.. Acılarının sonundan mutlu olma vakti geldii Allahım inşallah hiç soldurmaz o güzel yüzünüü![]()
Ben birbirinin içine yazmışım dimi hiloşum alıntı yapıncada böyle oluyorr ellam bak alttaki yazım gözükmüyorr pooff yapmicam bida alıntı
Kız her şeyi birbirinin içine yazmışsın ellam
Canm benm çok sağol Ebruşumm provalarda gayet memnundumm inşallahh alırken de öyle olurum, ben bu tarz durumlarda hiç olumsuz düşünmüyorum çok şükür de genelde olumlu oluyor..
bizim ilk zamanlarda bu konuda sorunlarımız olmuştu ama şükür geçti o sıkıntılı günler :) ayy ne güzeldir yaa utanmadan sıkılmadan yanında rahat rahat oturmak elini tutabilmek... Sen böyle deyince hevesleniverdim bakSagolsun yaninda hic kucuk dusurmedi cok sukurSorumluluklariyla yinede guzel be sevdiceginle yasamak. Helede esim diye tanistirmasi harika
Kiz bakiyoruz ama nasip bu isler bebegim biliyosun.. Ayy insallah insallah insan evde bi ciyak ciyak ses istiyo ya
![]()
Oyy kuzuuummmmm baba evinde Son günlerin mi senin :'(
Buralardayım Nilücümmm toparlanıyorum yavaştan evde yaa.. haftaya gene Antalyadayım çünküüü...