aynen begüşüm bi biz kaldık, üstelik biz büyük olarak evde kaldık

canım siz iş olmadan kesinlikle bi adım atmak istemiyorsunuz sanırım ama böyle işlerde keramet var diyorlar :26: belki bizim işten yana kısmetimiz de evlenirsek açılır ha ne dersin
Öptüm kocaman canımm 

Hatırlamam mıı hala da abimde bir tepki olayı var.. alışmış değil evlensen bile alışamıcam diyor :26:
Doğru canm benm arkadaşlarımda da var bir boşluk hissi oluyor demekki.. uzakta da olsa dediğin gibi insanın sevdiği olması seven biri olduğunu bilmesi süper bir şey..
Kolay gelsn ciicm sana 
cidden mi ya ben artık alışmıştır diye düşünüyordum

benim kardeşimden yana sıkıntım yok da abime nasıl anlatırım bilemiyorum

uzaklardan gelen sevgiliyi tekrar yolladım uzaklara hiloşum çok tuhafım
Saol Nilüüm darısı başınıza inşallaaahhh
hepimizin yuvası mutlu huzurlu aşşşk dolu olur inşallaaah

inşallah fatoşum

fotolarına baktım, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, gülen yüzünüz hiç solmasın
Fatooooşş ben de senden gaza geldm, nikah yapsam ne giyerdm acaba diye azcık bakındımm
Meselaaa... :
Eki Görüntüle 1017432
Eki Görüntüle 1017433
Eki Görüntüle 1017434
Eki Görüntüle 1017435
ben nikaha dar elbisleri çok yakıştırıyorum ama olmazsa olmazım şapka ve eldiven

1 ve 3. güzel hiloşum düşünebilirsin
Dolgu muuu neeeğğğ (azcık gözünü korkutayım) 
Benimde ön dişlerime tel takılacaktı 3 ay önce dolgu için gittiğimde adam bi sene duracak deyince direk vazgeçtim. Düşünsene gelin telli olacaktı
Allah yardımcın olsun kuzummm 
Keyfini çıkartın bebeğim, biz yakınız da görüşemiyoruz
İltifat ettinn bakk şımardım 
yaa korkutmaaaaa

ben de nişan falan olursa ondan sonra taktırmayı düşünüyorum esinim :26: çıkardık keyfini canım, hava soğuktu üşüdük yoruldum ama değdi. sonra da bitti gitti
Kızlar napıyorsunuz, keyifler nasıl :) ya
Sizin sevdicekleriniz askerdeyken çok mu sorunlulardı herşeye trip atarlar mıydı? Bugün araba kullandım diye trip atıp durdu bana kullanma demişti ben zaten kullanmıyordum ki bugün onun işi için araba kullanmak zorundaydım. Ben şaştım artık nasıl davranacağımı akıl verin bana
iyiyiz sağ olasın, sen nasılsın? ben tanıştıktan kısa bi süre sonra askere gittiği için trip yaptı mı yapmadı mı pek anlamadım açıkçası :26: ama çoğunda oluyor. bizim tripler askerden sonra çoğaldı
Ya kızlar bacılar moralim bozuldu benm...
Kamu hastaneleri kurumu 20 avukat alıyordu, ben de başta tercih yaptım Doğu hariç her yeri yazdım, sonra da değiştirdim ki Haziran'da büyük atama olacak o zaman belki Antalya ya da daha yakın yerler açar bekliyim dedim sadece İstanbul ve Aydın yazdım; bugün açıklandı olmadı tabi. Ama yazsaymışım Kırklareli ya da Artvin olcakmış. Nişanlım değiştirme demişti olursa nikah yaparız zaten gelirsin en geç 1 seneye kadar, ama ben diretmiştim. Şimdi o öyle deyince üzüldm biraz moralim bozulduu :26: Zaten o da işinden memnun değil değişecek gibi ertelicez bazı şeyleri sanırm off bugn canm çok sıkkınnn..
canım benim yaa, üzülme... Rabbim bir kapıyı kapatırsa bir kapıyı açarmış :26: önündeki sınavlara odaklan, gidene üzülmek pek bir işe yaramıyor. kendimden biliyorum
fıstıklar sevdicek dün geldi bugün gitti. yine rüya gibiydi :106: gelmeden önceki heyecanımı ve gittikten sonraki hüznümü tarif edemem. kuzucuk bana bi sürü çikolata getirmiş

bir de o askerdeyken ona aldığım bi tişört vardı onu da getirmiş (askerden sonra kilo aldığı için olmuyor artık) üzerine de parfümünü sıkmış. dün eve gelince ona sarılıp uyudum. aynı şehirde ama ayrı evlerdeydik, telde konuşmaya devam ettik

artık evlenmemiz gerek, dayanamıyorum ben ayrı kalmaya. o da öyle düşünüyor ama bu sınavın geçmesi gerek üstelik çok iyi geçmesi gerek. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...