- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi kelebek.hill
Kızlar napıyorsunuz, keyifler nasıl :) ya
Sizin sevdicekleriniz askerdeyken çok mu sorunlulardı herşeye trip atarlar mıydı? Bugün araba kullandım diye trip atıp durdu bana kullanma demişti ben zaten kullanmıyordum ki bugün onun işi için araba kullanmak zorundaydım. Ben şaştım artık nasıl davranacağımı akıl verin bana![]()
Selam canım. Allah kavuştursun öncelikle..
Benim nişanlım çok tripcan olmuştu. Her konuda kızar, eser gürlerdi. Geldi biraz daha sakinleşti lakin alışma evresimi dersin bilemiyorum ama her süreci zor. Sakin davran canım, çokta alttan almamaya bak. Sonradan tepeye çıkıyorlar 'nasıl olsa alttan alıyor' diye

Selam kızlar
Esintoş her şey oluşmaya başlamış çok sevindim sizin aranız nasıl peki ?
Hiloşum hiç canını sıkma bazen ne kadar istesekte Allah yazmış işte bi zaman o zaman gerçekleşiyo ,üzülme hayırlısı böyleymiş Zafer inşallah daha iyi bir iş bulur sende halledersn 1 ay önce olcağna geç olsun ama yüzünüz hep mutlu olsun bu kadar oldu bundan sonrası da olur Allahın izniyle
Benimde açıkçası moralim bozuk hiç bi yerden arayan soran yok ne beni ne onu iş olmadığı içinde elimiz kolumuz bağlı öyle bazen diorum ne zaman olcak o günleri görcekmiyim ya geldim 26 yaşına daha ortada bir şey yok falan öyle işte benim de moralim bozuk kızlar :2:
Begüşşşşşş

Aramız bozuktu ama şükür bu ev konusu sürekli birşeyler sormak zorunda kaldığından düzeldi. Kuzum herşeyin bi günü zamanı var diyorlar ya öyle başlamak istedim açıkçası söze ne desem bilemiyorum ama hayırlısı ya. Siz bu kadar istedikten sonra inşallah bi iş sonra bi söz/nişan derken..
Dualarım seninle.. Negatif düşünme sürekli inşallah olacak elinde sonunda

yaa korkutmaaaaaben de nişan falan olursa ondan sonra taktırmayı düşünüyorum esinim :26: çıkardık keyfini canım, hava soğuktu üşüdük yoruldum ama değdi. sonra da bitti gitti
![]()
İyi düşünmüşsün kuzum, seni beğenen beğenmiş zatii

Her vuslat dönüşü ne zor be. Ben hala alışamadım ee malum sık görüşmediğimiz için.. Çok sevindim adınıza kuzummm

Ne güzel aşk kokan tshirtüde getirmişşş.