aynen begüşüm bi biz kaldık, üstelik biz büyük olarak evde kaldık

canım siz iş olmadan kesinlikle bi adım atmak istemiyorsunuz sanırım ama böyle işlerde keramet var diyorlar :26: belki bizim işten yana kısmetimiz de evlenirsek açılır ha ne dersin
cidden mi ya ben artık alışmıştır diye düşünüyordum

benim kardeşimden yana sıkıntım yok da abime nasıl anlatırım bilemiyorum

uzaklardan gelen sevgiliyi tekrar yolladım uzaklara hiloşum çok tuhafım
inşallah fatoşum

fotolarına baktım, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, gülen yüzünüz hiç solmasın
ben nikaha dar elbisleri çok yakıştırıyorum ama olmazsa olmazım şapka ve eldiven

1 ve 3. güzel hiloşum düşünebilirsin
yaa korkutmaaaaa

ben de nişan falan olursa ondan sonra taktırmayı düşünüyorum esinim :26: çıkardık keyfini canım, hava soğuktu üşüdük yoruldum ama değdi. sonra da bitti gitti
iyiyiz sağ olasın, sen nasılsın? ben tanıştıktan kısa bi süre sonra askere gittiği için trip yaptı mı yapmadı mı pek anlamadım açıkçası :26: ama çoğunda oluyor. bizim tripler askerden sonra çoğaldı
canım benim yaa, üzülme... Rabbim bir kapıyı kapatırsa bir kapıyı açarmış :26: önündeki sınavlara odaklan, gidene üzülmek pek bir işe yaramıyor. kendimden biliyorum
fıstıklar sevdicek dün geldi bugün gitti. yine rüya gibiydi :106: gelmeden önceki heyecanımı ve gittikten sonraki hüznümü tarif edemem. kuzucuk bana bi sürü çikolata getirmiş

bir de o askerdeyken ona aldığım bi tişört vardı onu da getirmiş (askerden sonra kilo aldığı için olmuyor artık) üzerine de parfümünü sıkmış. dün eve gelince ona sarılıp uyudum. aynı şehirde ama ayrı evlerdeydik, telde konuşmaya devam ettik

artık evlenmemiz gerek, dayanamıyorum ben ayrı kalmaya. o da öyle düşünüyor ama bu sınavın geçmesi gerek üstelik çok iyi geçmesi gerek. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...