- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
Kızlarr bu sefer musmutlu tüm dertlerden sıyrılmış bi şekilde geldimDün müstakbel eşim'le evimize usta falan gelmişti onlara yardım ettik. Ben çivi tutuyorum, onlar yapıyo. Çay yapıp götürüyorum falan
![]()
Sizinlede paylaşmak istedimBu evimizin bitmemişşş haliii
Eki Görüntüle 1030643
Ve bugün de gelinlikçiye gittik, çok zor beğenen biri olmama rağmen 3 denemeden 2. sine karar kıldım. Başka bi yere girdim ilk gelinliği orda denedim, tabi giydim üstüme falan annemlere sesleniyorum geleyim mi diye nişanlım gel diye çığırıyo resmenÇıktım gözleri ışıl ışıl
Neyse diğer gelinlikçiye girdik, 2 model denedim ordada ilk denediğimi yakup çok beğendi. Tabi bende![]()
Dediğim kırmızı elbiseyide hallettik kırmızı olacak, bindallı falan.Yani ne kadar denesem yorulmazdım hatta bi ara yarım saat üstümde dursun istedim durdu
Kadın gelinliği denerken belin ne kadar ince kilo al azcık dedi annem demez mi yemiyo ki yiyemiyo daha doğrusu diye
![]()
Gelinlik işini hallettikten sonra teyzesine geçtik, neden çekmedin resmini diye fırçaladı beniNiye çekeyim çatlayın dedim
Sadece çiçeğimi aldık, o da buu
Eki Görüntüle 1030645
Rabbim tüm bekarlara nasip etsin inşallah, darısı başınıza![]()
Begüşşş o dert bendede var 6 kez denedim olmadı, senin mesajını okudum eskisini girdim oldu :44:
Canmm Allah musmutluu oturmak nasip etsn evinizde pek şiriiiinnn.. hepsi içine sinere olmuş pek güzel Allah bozmasın canm benm yaa..

canım benim çok güzel görünüyor evin, çok şirin olmuştamamen bitince daha da güzel olacaktır
gelinliğini de almışsın çok merak ettim nasıl bir şey olduğunu
beğendiğin modellerden biri mi? valla ben de teyze gibi çok merak ettim biz de mi göremicez düğüne kadar
bizim için de gelsin bu güzel günleeerrr
esinim hep böyle mutlu ol canım
yavrum ben hiç giremiyorum artık yaa, ders çalışıyorum sürekli
kızlar dün üniversite sınavına girdim, yıllar evveline döndüm. minnak minnak çocuklar ben de aralarında dana gibibenden büyükler de vardı tabii, atanarak ya da evlenerek gidemezsem izmire, okumaya giderim dedim
![]()
Aaa nasıl geçti sınavınn?? Ben de hafatsonları kpss dersaneye gidiyorum, haftaiçi desen iş güç, bi yandan kilo veriyorum falan derken uğraşıyorum valla bakmamaışım başlığımız garip kalmış bu ara

Yalnız okumaya gitmek en mantıklısı heheh

Amin inşallah nilümm dünde gittim evin içine girdim, ilk misafirimiz küçük köpek yavrusu olduBeğendiğim modellerden çok farklı birşey bebeğim hep derlerdi gelinlik bakmaya gittiğinde hayalinden farklı birşey alıyorsun diye ama inanmazdım gerçekten öyleymiş
Kolları ispalyol, üstü küpür, altı tül üstünden küpür gidiyor. Düğünden bi 15 gün sonra provaya gidince çekincem bebeğim görürsün
![]()
Ayağımı öyle bi sürüycem ki sıra Mehmet Abiyle sana gelecekHep beraber hep musmutluu olak inşallahhh
Sınav nasıl geçti nilüşşş ??
Kızz altını çizdiğim yere koptum

Askerlik biteli ; -51
Düğün şafağım ; 88 :123:
Hey gidi beee