Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Kızlarr bu sefer musmutlu tüm dertlerden sıyrılmış bi şekilde geldim :17: Dün müstakbel eşim'le evimize usta falan gelmişti onlara yardım ettik. Ben çivi tutuyorum, onlar yapıyo. Çay yapıp götürüyorum falan :17:
Sizinlede paylaşmak istedim :17: Bu evimizin bitmemişşş haliii :16:

Eki Görüntüle 1030643

Ve bugün de gelinlikçiye gittik, çok zor beğenen biri olmama rağmen 3 denemeden 2. sine karar kıldım. Başka bi yere girdim ilk gelinliği orda denedim, tabi giydim üstüme falan annemlere sesleniyorum geleyim mi diye nişanlım gel diye çığırıyo resmen :9: Çıktım gözleri ışıl ışıl :16:
Neyse diğer gelinlikçiye girdik, 2 model denedim ordada ilk denediğimi yakup çok beğendi. Tabi bende :16:
Dediğim kırmızı elbiseyide hallettik kırmızı olacak, bindallı falan. :17: Yani ne kadar denesem yorulmazdım hatta bi ara yarım saat üstümde dursun istedim durdu :27: Kadın gelinliği denerken belin ne kadar ince kilo al azcık dedi annem demez mi yemiyo ki yiyemiyo daha doğrusu diye :9:
Gelinlik işini hallettikten sonra teyzesine geçtik, neden çekmedin resmini diye fırçaladı beni :1: Niye çekeyim çatlayın dedim:27::27:
Sadece çiçeğimi aldık, o da buu :16:

Eki Görüntüle 1030645
Rabbim tüm bekarlara nasip etsin inşallah, darısı başınıza :16:

Begüşşş o dert bendede var 6 kez denedim olmadı, senin mesajını okudum eskisini girdim oldu :44:

Canmm Allah musmutluu oturmak nasip etsn evinizde pek şiriiiinnn.. hepsi içine sinere olmuş pek güzel Allah bozmasın canm benm yaa..:16::16::16: Gelinliği de baya kolay almışsın kız keşke foto da olaydııı..

canım benim çok güzel görünüyor evin, çok şirin olmuş :nazar::nazar::nazar: tamamen bitince daha da güzel olacaktır :16: gelinliğini de almışsın çok merak ettim nasıl bir şey olduğunu :23: beğendiğin modellerden biri mi? valla ben de teyze gibi çok merak ettim biz de mi göremicez düğüne kadar :30: bizim için de gelsin bu güzel günleeerrr :31: esinim hep böyle mutlu ol canım :16:

yavrum ben hiç giremiyorum artık yaa, ders çalışıyorum sürekli :25:

kızlar dün üniversite sınavına girdim, yıllar evveline döndüm. minnak minnak çocuklar ben de aralarında dana gibi :1: benden büyükler de vardı tabii, atanarak ya da evlenerek gidemezsem izmire, okumaya giderim dedim :52:

Aaa nasıl geçti sınavınn?? Ben de hafatsonları kpss dersaneye gidiyorum, haftaiçi desen iş güç, bi yandan kilo veriyorum falan derken uğraşıyorum valla bakmamaışım başlığımız garip kalmış bu ara :1:
Yalnız okumaya gitmek en mantıklısı heheh :1: ama Mehmet çok para kazansın da bari baksın sana :1:

Amin inşallah nilümm dünde gittim evin içine girdim, ilk misafirimiz küçük köpek yavrusu oldu :9: Beğendiğim modellerden çok farklı birşey bebeğim hep derlerdi gelinlik bakmaya gittiğinde hayalinden farklı birşey alıyorsun diye ama inanmazdım gerçekten öyleymiş :17: Kolları ispalyol, üstü küpür, altı tül üstünden küpür gidiyor. Düğünden bi 15 gün sonra provaya gidince çekincem bebeğim görürsün:16:
Ayağımı öyle bi sürüycem ki sıra Mehmet Abiyle sana gelecek :16::16: Hep beraber hep musmutluu olak inşallahhh :nazar:

Sınav nasıl geçti nilüşşş ??

Kızz altını çizdiğim yere koptum :1::1::1: gerek yoktuuu :33:

Askerlik biteli ; -51 :27::27:

Düğün şafağım ; 88 :123:

Hey gidi beee :31:

Esintoş güzel gelişmeler olmuş çok sevindimmm evinde gelinliğinde kınalığında hepsi hayırlı uğurlu olsun canımmm:16:

Sağol devrem, amin inşallah hayırlı oluverecek :17:

Canmm Allah musmutluu oturmak nasip etsn evinizde pek şiriiiinnn.. hepsi içine sinere olmuş pek güzel Allah bozmasın canm benm yaa..:16::16::16: Gelinliği de baya kolay almışsın kız keşke foto da olaydııı..

Hey gidi beee :31:

Sağol hiloşşş, evimizin bitmesine pek birşeycik kalmadı işte sonra gelsin eşyalar :16: Amin inşallah canımmm, darısı sizin başınıza :17::17:
Normalde zor beğenen biri olmama rağmen çok iyi beğendim hiloş yakupda şok oldu hayret 2. gelinlikte beğendin falan :17:
Ama gerçekten hayal ettiğinden çok farklı bi gelinlik beğeniyorsun, o yüzden çok fazla gelinlik bakma sende zaman yaklaşınca :27::27:
Provaya gittiğimde koyarım artık :21::21:

Şaka gibi geliyo hiloşşşş :17:

garip toğpıgımızın kızları barı bı gırıp çıkarken selam yazıverın

herkeze Selammm

Canm veriyorz elimizden geldiğince..selamm, ortaya laf atıyorsun ondan kimse alınmıyor bence :34:

Sağol devrem, amin inşallah hayırlı oluverecek :17:

Sağol hiloşşş, evimizin bitmesine pek birşeycik kalmadı işte sonra gelsin eşyalar :16: Amin inşallah canımmm, darısı sizin başınıza :17::17:
Normalde zor beğenen biri olmama rağmen çok iyi beğendim hiloş yakupda şok oldu hayret 2. gelinlikte beğendin falan :17:
Ama gerçekten hayal ettiğinden çok farklı bi gelinlik beğeniyorsun, o yüzden çok fazla gelinlik bakma sende zaman yaklaşınca :27::27:
Provaya gittiğimde koyarım artık :21::21:

Şaka gibi geliyo hiloşşşş :17:

Ay ne tatlı heyecanlarr.. ne güzel olmuş valla hemen aradan çıkarmışsın işte süpersin :34:
Bakalım canm zamanı belirlersek düşünecez bi şeyler artk :30:
Cidden ne az kaldı kızzz :52:

Ay ne tatlı heyecanlarr.. ne güzel olmuş valla hemen aradan çıkarmışsın işte süpersin :34:

Çok tatlı apayrı heyecan bunlar hiloş, gelinliğin tarlatanını giymek bile büyük zevk :27: Arabada gelirken, son ses müzik ve ben çığlık çığlığa bağırıyorum. Annemlerde arkada gülme krizinde.. Acayip bi mutluluk ya.. :17:
En kısa zamanda, çok uzun sürdürmeyin nişanlılığıda.. Darısı başınıza inşallah kuzum, hayırlısıyla :16:
Hala şoklardayım zaten:1:

Son düzenleme:

Canm veriyorz elimizden geldiğince..selamm, ortaya laf atıyorsun ondan kimse alınmıyor bence :34:

hımm tek tek ısım soylıyım yani hiloşum ortaya atarmıyım kız hepımız bırbırımızle muhabbetı var ben herkeze soyluyorum ama düşünememişim hiloşummm:-d :-d :-d Selam hiloşum nasılsın nasıl gıdıyor

Çok tatlı apayrı heyecan bunlar hiloş, gelinliğin tarlatanını giymek bile büyük zevk :27: Arabada gelirken, son ses müzik ve ben çığlık çığlığa bağırıyorum. Annemlerde arkada gülme krizinde.. Acayip bi mutluluk ya.. :17:
En kısa zamanda, çok uzun sürdürmeyin nişanlılığıda.. Darısı başınıza inşallah kuzum, hayırlısıyla :16:
Hala şoklardayım zaten:1:

Canm benm yerim yaa Allah bozmasın ne güzel heyecanlar tabiki dee :16::16::16: Eminim öyledirr..hiç denemediğimiz bir elbişse tarzı çünküü :1::1::1:

İnşallah canm biz de uzatmak istemiyoruz ama bir çıkış arıyorz hayırlısı inş :nazar:

Haftasonu nişanlımlayım bu aradaa :16::nazar:

hımm tek tek ısım soylıyım yani hiloşum ortaya atarmıyım kız hepımız bırbırımızle muhabbetı var ben herkeze soyluyorum ama düşünememişim hiloşummm:-d :-d :-d Selam hiloşum nasılsın nasıl gıdıyor

Canm ben genel konuştum yahu yanlış anlama..
Napim valla uğraşıyorum aynı şeylerr :34:
Haftasonu gene kaçamak var ama Zaferimleyimm yehuu, hem de bu sefer onun aşırı ısrarı üzerine :21::nazar:

Canm benm yerim yaa Allah bozmasın ne güzel heyecanlar tabiki dee :16::16::16: Eminim öyledirr..hiç denemediğimiz bir elbişse tarzı çünküü :1::1::1:

İnşallah canm biz de uzatmak istemiyoruz ama bir çıkış arıyorz hayırlısı inş :nazar:

Haftasonu nişanlımlayım bu aradaa :16::nazar:

Amiinn inşallahh kuzumm, tek dileğim o zati :27::27: Ahh evet evet aynen öyle :16:
Çıkışta 'Biz her gün mü gelinlik bakmaya çıksak sen böyle mutlu olacaksan' diyordu şebek :17::9::9:
İnşallah o çıkışı bulursunuz kuzum, dilediğiniz ve istediğiniz bi tarih olur. :16:

Ohhh ohh kebappp :17::17:

Canm ben genel konuştum yahu yanlış anlama..
Napim valla uğraşıyorum aynı şeylerr :34:
Haftasonu gene kaçamak var ama Zaferimleyimm yehuu, hem de bu sefer onun aşırı ısrarı üzerine :21::nazar:

ooo süper canım artık n yapsın adama nişanlılık tak ettı sevdiğini yanında istiyor

evıne bayıldım zeynepesin Rabbım huzur dolu bı yuva yapsın inşallah Rabbım ızede bı ev almayı nasıp etsın

Amiinn inşallahh kuzumm, tek dileğim o zati :27::27: Ahh evet evet aynen öyle :16:
Çıkışta 'Biz her gün mü gelinlik bakmaya çıksak sen böyle mutlu olacaksan' diyordu şebek :17::9::9:
İnşallah o çıkışı bulursunuz kuzum, dilediğiniz ve istediğiniz bi tarih olur. :16:

Ohhh ohh kebappp :17::17:

Hheheh o da güzelmiş, aranız da süper çok sevindm canm bir dha abozulmasın inş :nazar:
İnşallah canm bakalım önümüzde bikaç iş var onları bekliyoruz kısmet..hayırlısı olsn ya sık görüşüyoz artk çok takmıyorum napim; yazın da baya gelir giderz zaten :34:

ooo süper canım artık n yapsın adama nişanlılık tak ettı sevdiğini yanında istiyor

evıne bayıldım zeynepesin Rabbım huzur dolu bı yuva yapsın inşallah Rabbım ızede bı ev almayı nasıp etsın

Ikimize de tak ediyor artk ama takmamaya calisiyoz artk Dertacim napalmm :/ yani ayni sehirde olsak tamam bi sene nisanli kalalm hatta daha fazla hatta ama iste boyle zor oluyor..

Sağol canımm, hele bi bitsin de o zaman daha şeker olacak :17:
İnşallah dualarınız kabul olur eşinle deryacım :54:

Hheheh o da güzelmiş, aranız da süper çok sevindm canm bir dha abozulmasın inş :nazar:
İnşallah canm bakalım önümüzde bikaç iş var onları bekliyoruz kısmet..hayırlısı olsn ya sık görüşüyoz artk çok takmıyorum napim; yazın da baya gelir giderz zaten :34:

Çok tartışmıyoruz bu ara hiloş, tartışsakta uzun süre sürmüyo artık düğün kalesi mutlaka konuşulacak birşey oluyor. Ahh inşallahh bozulmaz :27:
Ne kadar sık görüşseniz de şurda 7/8 ayı doldurunda nişanlılığı bak o zaman nasıl sıkılıyonuz :17:
Ben çok sıkıldım artık 1 yıl 3 ay oldu :1::1:

Son düzenleme:
Izmirden selamlarr :) sonunda izmirde askimla ayni sehirdeyim

Ayy canm benm çok şükürrr :16::16::16:

Sağol canımm, hele bi bitsin de o zaman daha şeker olacak :17:
İnşallah dualarınız kabul olur eşinle deryacım :54:

Çok tartışmıyoruz bu ara hiloş, tartışsakta uzun süre sürmüyo artık düğün kalesi mutlaka konuşulacak birşey oluyor. Ahh inşallahh bozulmaz :27:
Ne kadar sık görüşseniz de şurda 7/8 ayı doldurunda nişanlılığı bak o zaman nasıl sıkılıyonuz :17:
Ben çok sıkıldım artık 1 yıl 3 ay oldu :1::1:

Aman bozulmasın canımcımmm :nazar::nazar::nazar:
Canm sizinkin de sıkılman normal artk ama biz daha tazeyiz :1: hem zaten sıkılmayı beklemekten değil zaten evlenmek istiyoruz ama her zman evdeki hesap çarşıya uymuyor, biraz da evlenince bazı şeyelrden mahrum kalmayalım onun yerine az daha sabredelm diyorz nasılsa daha yeni nişanlandık :34:

Ayy canm benm çok şükürrr :16::16::16:

Aman bozulmasın canımcımmm :nazar::nazar::nazar:
Canm sizinkin de sıkılman normal artk ama biz daha tazeyiz :1: hem zaten sıkılmayı beklemekten değil zaten evlenmek istiyoruz ama her zman evdeki hesap çarşıya uymuyor, biraz da evlenince bazı şeyelrden mahrum kalmayalım onun yerine az daha sabredelm diyorz nasılsa daha yeni nişanlandık :34:

İyi düşünüyorsunuz tatlım :17: Hakkınızda hayırlısı olsun yav ne diyeyim :16:

Amin inşallah nilümm dünde gittim evin içine girdim, ilk misafirimiz küçük köpek yavrusu oldu :9: Beğendiğim modellerden çok farklı birşey bebeğim hep derlerdi gelinlik bakmaya gittiğinde hayalinden farklı birşey alıyorsun diye ama inanmazdım gerçekten öyleymiş :17: Kolları ispalyol, üstü küpür, altı tül üstünden küpür gidiyor. Düğünden bi 15 gün sonra provaya gidince çekincem bebeğim görürsün:16:
Ayağımı öyle bi sürüycem ki sıra Mehmet Abiyle sana gelecek :16::16: Hep beraber hep musmutluu olak inşallahhh :nazar:

Sınav nasıl geçti nilüşşş ??

ayy ne tatlı bi misafirmiş o öyle :16: nee düğünden 15 gün sonra mı gitcen provaya :1: sürü yavrum sürü öyle bi sürü ki topiğimizin tüm bekarları evlensin bi an evvel :32: iyi geçti sayılır canım ya, bi beklentim yok ama iyi bir puan alırsam yazarım bi yerleri :107:

Aaa nasıl geçti sınavınn?? Ben de hafatsonları kpss dersaneye gidiyorum, haftaiçi desen iş güç, bi yandan kilo veriyorum falan derken uğraşıyorum valla bakmamaışım başlığımız garip kalmış bu ara :1:
Yalnız okumaya gitmek en mantıklısı heheh :1: ama Mehmet çok para kazansın da bari baksın sana :1:

iyi geçti sayılır hiloşum, soruları da yayınlamadılar ya ne yaptım ne ettim pek bilemiyorum tabii, salı falan açıklancakmış bekleyip görek :23: çok iyi yapmışsın canım dershaneye giderek, soru çözmeye çok vaktin olmasa bile konuları birer kez görmüş olursun :34: ben bu ara baya boşladım yeni ev aldık taşıncaz onunla uğraşıyoruz :31: yaz gelcek ya başladın yine di miii, tabii bir de düğün olursa... :23: nişanda iyiydin aslında yavrum kilo aldın mı ki seeen :44: bence de kazansın canım işi neee, artık geceleri de ek işe çıkar :27:

Canlar Merhaba o sayfa basliliginin tatliligi ne öyle :) kimler burda bakalım :( bundn sonra ben de katıldım araniza

Back
X