iyiyim esram sağ olasın

kpss ye gircem canım ders çalışıyorum, dershaneye gidip geliyorum başka da yaptığım bir şey yok önümüzdeki üç ay boyunca da böyle devam etcek

sıkıcı, yorucu ama idare ediyorum işte... mehmetle de iki ayda bi görüşüyoruz bi sorunumuz yok çok şükür

siz neler yaptınız bu sürede gelinliğin, evin, düğün mekanın, eşyaların ayarlandı mı?
canım ben rengi de beğenmedim, modeli de :26: eğer hiç boyatmadıysan şimdiye kadar yani saçında akmış boya falan yoksa bence hiç gerek yok boyatmana, insan değişiklik istiyor ama deryoşun da dediği gibi düğün öncesi riskli oluyor. hiç kullanmadığın bi renk, daha önce boyatmadığın bi kuaför falan filan...
canım açıklandı sınav sonuçları 320 almışım, ilahiyat ya da din kültürü öğrt. istiyordum. 9 Eylül ilahiyat olabilir okul puanım da eklenince ama ikinci öğretim... tercih zamanı gelsin de bi karar vercem artık

çalışırken çok zor sınava hazırlanmak ben 2 yıl öyle yaptım bi işe yaramadı ama sen zeki hatunsun alimallah

canım valla elimden geldiğince boşlamamaya çalışıyorum ama bu ara taşınma durumlarından dolayı sürekli yeni eve gidiyoruz temizlikti mobilyaydı geçiyor günler. bir de misafir geldi mi kopuyorum çok fazla yanlarında durmuyorum ama giren çıkan ses gürültü... :26: sen ne gezisindeydin kuzum?