Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

çok şükür hiloşum 64,9 a düşmüşüm kı regli olduğum halde ama bı hava ıyı bı kotu oldu ya şifayı fena kapmışım nasıl gıdıyor canım adliye salonları :16::16::16:

Çok geçmiş olsn canm, iyi bak kendine; olsun güzel gidiyorsn maşallah diyim o zman :34:
İyi canm ben de ya aynı bi değişiklik yok şimdilkk :34:

Geldi kızlar 4 gün dolu dolu geçti. Ailemle tanıştı iş bulayım, kendimi toparlayım beklemeyelim dedi. Ayrılırken ikimizde ağladık kopamadık bi, ve şuan memleketinde gideli 3 gün oldu ve ben çok özledim. Askerliğe nasıl dayanmışım ben öyle. Ayrı şehirlerde yaşayan yarenler nasıl baş ediyorsunuz bu özlemle.

Aaaaaa :53: Okuyunca ben bile bi korktum nilüm.. :26:
Olacağa ne çare ya Allah korumuş yine de seni canım benim.. İnsanlığın öldüğünü ben başımdan geçen o kız felaketinden sonra öğrendim canım..
Devir hiç iyiye gitmiyor, Allah yardımcımız olsun :31:

sağ ol esinim :31: zaten olaydan sonra aklıma ilk sen geldin kuzum ki senin için daha da zor bi durumdu. insanların ne kadar kötü olabileceğinin kanıtı işte. hırsız olduğu aklıma gelse hiç çıkmazdım evden hemen polisi arardım ama bilemedim. koca topikte de bi sen ilgilenmişin zaten. sağ olasın tekrar...

Esraa, zeynoo, hiloşum, nilüfer nasılsınız hatunlarrr

iyi olmaya çalışıyorum ben :31: sen hastalanmışsın canım çok geçmiş olsun, inş toparlanırsın bi an evvel...

Geldi kızlar 4 gün dolu dolu geçti. Ailemle tanıştı iş bulayım, kendimi toparlayım beklemeyelim dedi. Ayrılırken ikimizde ağladık kopamadık bi, ve şuan memleketinde gideli 3 gün oldu ve ben çok özledim. Askerliğe nasıl dayanmışım ben öyle. Ayrı şehirlerde yaşayan yarenler nasıl baş ediyorsunuz bu özlemle.

gözün aydın ve hayırlı olsun güzelim, hiç ayrılmayacağınız günler de gelir inş hayırlısıya... askerliğe mecbur dayanıyorsun, beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok ama bu ayrılıklara tahammülü kalmıyor insanın. hele başkalarının zamanında yaptıkları hatalar yüzünden ayrı kalınıyorsa...

He ya daha yeni bitti zaten ben bile hala tedirginim acaba geri gidecekmi diye :27: Ki yollamam zaten :9:

Eklediğin zaman sor canım hem ne resmi ki :44:

Gelinlik resmimi koycktim canim :) ama hata veriyor telefon dan kızlar nasıl konulduğunu biliyorsaniz yardimci olun bana

sağ ol esinim :31: zaten olaydan sonra aklıma ilk sen geldin kuzum ki senin için daha da zor bi durumdu. insanların ne kadar kötü olabileceğinin kanıtı işte. hırsız olduğu aklıma gelse hiç çıkmazdım evden hemen polisi arardım ama bilemedim. koca topikte de bi sen ilgilenmişin zaten. sağ olasın tekrar...

Canım benim kıyamam ya :26: Nerden bilebilirdin ki nilüm, çok şükür sana birşey olmamış en azından :54:

Gelinlik resmimi koycktim canim :) ama hata veriyor telefon dan kızlar nasıl konulduğunu biliyorsaniz yardimci olun bana

Ben bilmiyorum :27:

Canım benim kıyamam ya :26: Nerden bilebilirdin ki nilüm, çok şükür sana birşey olmamış en azından :54:

kıyma bana esinim kuşbaşı yap beni :27: iğrençti kabul ediyorum :1: hee, annem de kaç gündür yaptığın iyiliklerden biri karşı gelmiş deyip duruyor :23:

Son düzenleme:
kıyma bana esinim kuşbaşı yap beni :27: iğrençti kabul ediyorum :1: hee, annem de kaç gündür yaptığın iyiliklerden biri karşı gelmiş deyip duruyor :23:

Anaammm senden bunu hiç beklemezdim nilüm :37: Ekmekte banak mı :27:

Şükür şükür :nazar:

Allah ayirmasin bi daha tatlim..
Canm askerlik baska bi sey dayaniyor insan nasil oldugunu su an ben de anlamiyorm :)
Valla insan alisiyor hem ayda bi falan gorusuyoz yetiniyoz napalmmm her firsatta kosup geliyo kosup gidiyorm oyle :)

kızlar evimizin müştemilatına hırsız girdi. dışarda bi ses duydum annemler de evde yoktu onlar geldi sanıp bahçeye çıktım sonra kapının aralık olduğunu görünce annem bir şeyler almaya geldi sandım yeni eve temizliğe gitmişlerdi. kapıyı bi açtım ki tanımadığım bi çocuk :53: ilk tepkim sen kimsin be oldu. abla yok ben öyle oturmak için girmiştim falan dedi. ama etrafı dağıtmaya başlamış. sonra tuttum yakasından sen kimsin ne geziyorsun diye bağırmaya başladım. abim de evdeydi bağırdım defalarca ama kulağında kulaklık takılıymış oyun oynuyormuş duymamış. kaçmaya başladı tekrar tuttum ama bırakmak zorunda kaldım bir şey falan yapar diye. sonra kaçtı gitti, peşinden gittim ama kapı falan açık diye tekrar döndüm. dönüp tekrar müştemilata baktığımda kapı kilidinin kırılmış olduğunu gördüm. polisi aradım annemleri aradım geldiler sonra da şikayetçi olmak için karakola gittim ifade verdim. şaka gibi bi gündü, çok korktum ama öyle hiçbir şey yapmadan da duramazdım. insanlar nasıl bu hale geliyorlar anlamıyorum. gündüz vaktinde, evde insanlar varken ne cesaret...

Ay inanmiyorm ya ben gormemisim yazini Nilum sok oldm nasi kacmis mesajin arada... Cok buyuk gecmis olsun cesaretini kutlarm ama iyi ki birakmissin hic bi sey canindan deerli olamaz.. Allah korumus canm yaa :/ bir daha yasama insallah boyle kotu bi sey.. Ne hale geldi insanlar boyle yaa...

sağ ol esinim :31: Zaten olaydan sonra aklıma ilk sen geldin kuzum ki senin için daha da zor bi durumdu. Insanların ne kadar kötü olabileceğinin kanıtı işte. Hırsız olduğu aklıma gelse hiç çıkmazdım evden hemen polisi arardım ama bilemedim. Koca topikte de bi sen ilgilenmişin zaten. Sağ olasın tekrar...

Iyi olmaya çalışıyorum ben :31: Sen hastalanmışsın canım çok geçmiş olsun, inş toparlanırsın bi an evvel...

Gözün aydın ve hayırlı olsun güzelim, hiç ayrılmayacağınız günler de gelir inş hayırlısıya... Askerliğe mecbur dayanıyorsun, beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok ama bu ayrılıklara tahammülü kalmıyor insanın. Hele başkalarının zamanında yaptıkları hatalar yüzünden ayrı kalınıyorsa...

yok be nilüm daha beterim

anammm kız geçmiş olsun kız allah beladan kazadan korusun

Ay inanmiyorm ya ben gormemisim yazini Nilum sok oldm nasi kacmis mesajin arada... Cok buyuk gecmis olsun cesaretini kutlarm ama iyi ki birakmissin hic bi sey canindan deerli olamaz.. Allah korumus canm yaa :/ bir daha yasama insallah boyle kotu bi sey.. Ne hale geldi insanlar boyle yaa...

sağ ol canım, öyle tabii... olay geçti gitti de etkisi devam ediyor. hava kararınca dışarda kalmaya korkuyorum artık :31: son zamanlarda çok arttı kuzum ya, baksana kaçırılan çocukların öldürülen kadınların tecavüze uğrayan genç kızların haddi hesabı yok...

Üzgün olma gülümse bebeğimm sonuç olarak alışığım ben bu durumlara :27: Banarıkk ha :37:

deli kız :54:

yok be nilüm daha beterim

anammm kız geçmiş olsun kız allah beladan kazadan korusun

tüh yaa, bende de bahar yorgunluğu yeni yeni geçiyor. her taraflarım ağrıyordu... ama spor iyi gidiyormuş buna sevindim :23: sağ ol canım benim :31:

Son düzenleme:

Kız daha iyileşemedn mi sennn :30:
Kocacına söyle iyi baksın sanaaa :23:

Kocacıma ben ıyı bakıyomda o bana bakamıyor hiloşşş :43::43: onun işi benden daha ağır adam dinlenecek vakıt bulamıyor bi ben eksiktim hiloşum

sağ ol canım, öyle tabii... olay geçti gitti de etkisi devam ediyor. hava kararınca dışarda kalmaya korkuyorum artık :31: son zamanlarda çok arttı kuzum ya, baksana kaçırılan çocukların öldürülen kadınların tecavüze uğrayan genç kızların haddi hesabı yok...

tüh yaa, bende de bahar yorgunluğu yeni yeni geçiyor. her taraflarım ağrıyordu... ama spor iyi gidiyormuş buna sevindim :23: sağ ol canım benim :31:

aman ne pis bişiymiş bu hastalık gecmedı gıttı

Canm normal tabi ama zamanla gecer gemencik ins kaygilarin korkularinn
Evet cok artti yaa Allah hepimizi ailemizi sevdiklerimizi korusun ins herkesi korusun yaa

Kocacıma ben ıyı bakıyomda o bana bakamıyor hiloşşş :43::43: onun işi benden daha ağır adam dinlenecek vakıt bulamıyor bi ben eksiktim hiloşum

aman ne pis bişiymiş bu hastalık gecmedı gıttı

Aman da kiyamaz esine de :) Dogrudur canm bi de inkar etseler de erkekler daha nazli biz iyi dayamiyoz gene her isi yapip ayakta kaliyoz masallahh

Back
X