Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Esin sen beni hatırlamadın sanırım ama ben seni hatırladım ve çok mutlu oldum canım hem evlenmene hem de bebek beklemene... Umarım sağ salim kucağına alır bu güzel duyguyu tadarsın canım

Hesnaa ablacımm ben ebru. neler yaşamışsın öylee inanamıyorum ya çok üzüldümm.. Ama Çok şükür bebeğini sağ salim kucağına almışşsın.. İnşallahh bütün olumsuzluklarınız çözülürr..
Kalp deliği bütün yeni doğan bebeklerde oluyormuş ve zamanla kapanıyormuş inşallah kapanır ablacım. hatırlıyorsundr belki benimki hala duruyor çok şükür küçük olduğundan beni çok rahatsız etmiyor inşallahh bütün rahatsızlıkları geçerr mutlu, huzurlu, sağlıklı güzel yuvanızda yaşamaya devam edersnizi ablacım.. Sen takma kafana bol bol dua et Allahın iziniyle herşey hallolurr..
Arada sırada fırsat bulabildiğince girip bizi haberdar edersen sevinirim ablacımm .çünkü bende bir ara girememiştim vee ilk aradığım ve merak ettiğim kişilerdendinn iyiki yazdın bizi bilgilendirdin ablacım.. Küçük berkinciğimi yerimee koklaa ve öp hesnoşumm.. İsminii çok beğendim inşallah bahtıda ismi gibi güzell olurr.. :KK46::KK46::KK68:

Bendeki tek değişiklik iboyla tamamen ayrılmamız ablaa herkesin hakkında hayırlısı..

Ebrucuuuuum çok sevindim senden haber aldığıma ben de .... Çok merak etmiştim buraya geldiğim zamanlarda senden haber alamamıştım çünkü.... İbo ile son zamanlarda sıkıntılarınız olduğunu kısa bir ayrılma yaşadığınızı biliyordum ama tamamen ayrılmanıza üzüldüm yaa inşallah hayırlısı olmuştur senin için canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Kalp deliği aslında her doğan bebekte olmuyor ama sanırım tam gelişemeden doğan bebeklerde hep var inşallah 6 ay içinde kapanır... Geçen pazar zaten bizi korkuttu, beni emdikten sonra tamamen kan kustu az biraz da değil epey kustu, korktuk acile gittik, kan testleri karın grafisi her şey çekildi bişey çıkmadı Allahtan onlar da anlamadılar neden öyle oldu çocuk cerrahı da baktı bişeyi yok tekrarlarsa getirin dediler. Şimdi iyi şükür.

Teşekkür ederiz teyzesi bu arada Berkin'cik de seni cukcukluyor :KK46:

Hesnam hem çok büyük geçmiş olsun hem de gözün aydın. Çok zor günler geçirmişsin inşallah gider ve bi daha gelmez o günler. Rabbim yardımcınız olsun bebeğin de sağlığına kavuşur inşallah tez zamanda. Sen nasılsın sağlığın yerinde mi? Ben iyiyim çok şükür bi sıkıntım yok. Atamayı bekliyorum hayırlısıyla...

İyiyim canım gayet iyiyim sağol... Senin de iyi olmana sevindim, inşallah atanırsın canım güzel haberlerini bekliyorum senden... Mehmet le aranız nasıl? O da iyi mi?

Esin sen beni hatırlamadın sanırım ama ben seni hatırladım ve çok mutlu oldum canım hem evlenmene hem de bebek beklemene... Umarım sağ salim kucağına alır bu güzel duyguyu tadarsın canım

Ebrucuuuuum çok sevindim senden haber aldığıma ben de .... Çok merak etmiştim buraya geldiğim zamanlarda senden haber alamamıştım çünkü.... İbo ile son zamanlarda sıkıntılarınız olduğunu kısa bir ayrılma yaşadığınızı biliyordum ama tamamen ayrılmanıza üzüldüm yaa inşallah hayırlısı olmuştur senin için canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Kalp deliği aslında her doğan bebekte olmuyor ama sanırım tam gelişemeden doğan bebeklerde hep var inşallah 6 ay içinde kapanır... Geçen pazar zaten bizi korkuttu, beni emdikten sonra tamamen kan kustu az biraz da değil epey kustu, korktuk acile gittik, kan testleri karın grafisi her şey çekildi bişey çıkmadı Allahtan onlar da anlamadılar neden öyle oldu çocuk cerrahı da baktı bişeyi yok tekrarlarsa getirin dediler. Şimdi iyi şükür.

İyiyim canım gayet iyiyim sağol... Senin de iyi olmana sevindim, inşallah atanırsın canım güzel haberlerini bekliyorum senden... Mehmet le aranız nasıl? O da iyi mi?
Çok daha iyi olursun inşallah hesnosum berkincigimiz de tam olarak iyileşir de... minicik bedeniyle nelerle uğraşıyor yavrum ama belli ki çok dayanıklı maşallah... inşallah atanabilirim canım sınavım iyi geçti puanım da sıralamam da iyi alım geçen seneki gibi olursa olur ancak ama biliyorsun sağlari sollari belli olmuyor. Bir de çok gecikti tedirginim.. Mehmet de iyi canım çalışıp ailesine yardım etmeye devam ediyor. Evlilik teklifi dışında bi değişiklik yok

Hesna abla hatirladim hatirlamam mi telefondan girdigim icin oyalanmiyorun fazla kk de. Oncelikle sagol sen ve büsradan sonra ben aldim sanirim sirayi. 2bucuk ay oldu evleneli onceleri 2 sene dusunmezdik amabu duyguyu erken tadip genc anne.baba olalim dedik :KK46: Yazdiklarini daha yeni okudum cok uzuldum. Neleri tasimis ustunde o kucucuk elleriyle canim.. Insallah hersey zamanla yoluna girer Berkinimiz kendini toplar, iyilesir. Allahim yardimciniz olsun ablam..

Selam canlarimm ben geldim ama bu kez iki kisi olarak :) Allahin izniyle bebek bekliyorum :KK46: Genc anne, baba olalim bizimle buyusun istedikk :D
Anamm esinimmm anne mi oluyorsunnnnn canım benimm :D kıyamam kızz ne kadarr güzelll bi haberr buu :D anammm topiğimizinn bebişlerrii çoğaldıı teyzesii yerrr onlarııı :KK46: :D

Güzell dileklerin için çok sağol ablacımm Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasipp etsin..

Oyy benn kıyamam sarışınımaa daha minnacıkk yaaa inşallah bu yaşadıklarınızz son olur hesnoşumm.. inşallah ömrü boyunca bir daha hasstalık falan yaşamaz berkincik..
Ablacımm Çok merak ettimm ben berkinii yaa :KK46::)

Hiloşummmm evlendinn mi sen şimdii gelinn olupp gitttinmmiii..:KK55: Kıyamam sanaa yaa çok merak ediyorum ayrıntılarıı, Eminimki çok güzel bir gelin olmuşsundur. Biran önce geldee anlat güzell düğünleriniii :KK68:

Anamm esinimmm anne mi oluyorsunnnnn canım benimm :D kıyamam kızz ne kadarr güzelll bi haberr buu :D anammm topiğimizinn bebişlerrii çoğaldıı teyzesii yerrr onlarııı :KK46: :D

Evettt teyzesii :) Ogrendigim ilk andan itibaren sanki kucagima almisim gibi titriyorum ustune minigimin.. Babasi her gece elini karnima koyarak konusuyor ufaklikla, oysa daha mercimek kadar ne kadar benimsemisiz dusun artik yavrum. :)

kızlar hepinize selam ben begüş unutanlar için =)

Hiloş gelin olmuşsn allah hayırlı uğurlu etsin çok sevindim canımmm

Esin kız bu ne aceleee hemen bebekte geldi hayırlı olsun =)

Bana gelince biz ayrıldık 3 ay oluyo ben hiç olmadığım kadar iyiyim resmen kafam rahatladı özgürüm rahatm mutluyum hiç üzülmedim yani temmuzda ameliyat oldum dizimden iyiyim onun dışında da uzun bi tatil yaptım geçen haftada antalyadaydım tatile gittim kısacası ayrılık bana çok yaradı =)

Bana gelince biz ayrıldık 3 ay oluyo ben hiç olmadığım kadar iyiyim resmen kafam rahatladı özgürüm rahatm mutluyum hiç üzülmedim yani temmuzda ameliyat oldum dizimden iyiyim onun dışında da uzun bi tatil yaptım geçen haftada antalyadaydım tatile gittim kısacası ayrılık bana çok yaradı =)
Hakkınızda hayırlısı olsun begus zaten suruncemede kalmıştı ilişkiniz ikiniz için de böylesi daha iyidir belki ki senin acindan öyle olmuş inşallah çok daha iyi biriyle karsilasirsin. Sınava girecektin nasıl geçti, kaç aldın?

Çok daha iyi olursun inşallah hesnosum berkincigimiz de tam olarak iyileşir de... minicik bedeniyle nelerle uğraşıyor yavrum ama belli ki çok dayanıklı maşallah... inşallah atanabilirim canım sınavım iyi geçti puanım da sıralamam da iyi alım geçen seneki gibi olursa olur ancak ama biliyorsun sağlari sollari belli olmuyor. Bir de çok gecikti tedirginim.. Mehmet de iyi canım çalışıp ailesine yardım etmeye devam ediyor. Evlilik teklifi dışında bi değişiklik yok

Sağol bitanem hepimiz iyi oluruz inşallah ....

Umarım bir an evvel sonuçlanır şu atamalar insanlara umut verip de oyalamasalar iyi olacak. Mehmet e de sevindim inşallah attığınız ilk adımın devamı gelir mutlu huzurlu yuvanız olur canım....

Hesna abla hatirladim hatirlamam mi telefondan girdigim icin oyalanmiyorun fazla kk de. Oncelikle sagol sen ve büsradan sonra ben aldim sanirim sirayi. 2bucuk ay oldu evleneli onceleri 2 sene dusunmezdik amabu duyguyu erken tadip genc anne.baba olalim dedik :KK46: Yazdiklarini daha yeni okudum cok uzuldum. Neleri tasimis ustunde o kucucuk elleriyle canim.. Insallah hersey zamanla yoluna girer Berkinimiz kendini toplar, iyilesir. Allahim yardimciniz olsun ablam..

Anladım canım iyi yapmışsınız ben de kucağıma alınca niye bu kadar beklemişiz dedim ama nasip bu zamanaymış Allah kucağına sağ salim almayı da nasip etsin teşekkür ediyorum iyi dileklerin için.

Güzell dileklerin için çok sağol ablacımm Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasipp etsin..

Oyy benn kıyamam sarışınımaa daha minnacıkk yaaa inşallah bu yaşadıklarınızz son olur hesnoşumm.. inşallah ömrü boyunca bir daha hasstalık falan yaşamaz berkincik..
Ablacımm Çok merak ettimm ben berkinii yaa :KK46::)

Teşekkür ederim bitanem.... Amin Allah hepimize yardım etsin inşallah.

Senin face in falan yok mu ebrucum görüşsek Berkin i özelden gönderirim sana :KK15:

Hayırlısı olsun begüş sen mutlu huzurlu ol da gerisi hiç önemli değil... Sizlerden haber almak çok mutlu etti beni...

Bu arada Esra vardı hatırlayan var mı bilmiyorum face de ekliydi bende de ordan haberim var o da yenilerde evlendi başka arkadaşlardan haberi olan var mı meraktayım...:KK51:

Sağol bitanem hepimiz iyi oluruz inşallah ....

Umarım bir an evvel sonuçlanır şu atamalar insanlara umut verip de oyalamasalar iyi olacak. Mehmet e de sevindim inşallah attığınız ilk adımın devamı gelir mutlu huzurlu yuvanız olur canım....

Bu arada Esra vardı hatırlayan var mı bilmiyorum face de ekliydi bende de ordan haberim var o da yenilerde evlendi başka arkadaşlardan haberi olan var mı meraktayım...:KK51:

Bakan en geç 14une kadar tamamlicaz dedi bakalım. .. aslında onlara kalsa kurbanda istemeye gelecekler ama ben cesaret edemiyorum hesnam siz yine aynı semtte misiniz canım? Esra arada geliyordu son zamanlarda hiç uğramadi hayırlı olsun onun evliliği de... bizim Tuğba evlendikten sonra hiç uğramadi ama onun da face vardı senin haberin vardır nasıl iyi mi nasıl gidiyor evliliği? Fatoşu tanıyordun di mi onun da dugunu olacaktı bu ara... bi tugbamiz daha vardı o da nisanlanacakmis. Çok kimseden haberimiz yok zaten eskisi gibi değil buralar...

Insan evlenince hemen istiyormus begusum :)
Hayirlisi buymus demekki kuzum.. Tatil yapilmis oh oh bi daha yapamadik balayini, bebis de gelince yarin doktorumuza sorucaz sikinti yoksa hedef balikesir :D Seni bu kez diger gelislerine gore daha pozitif gordum sevindimm :)

Selam canlarimm ben geldim ama bu kez iki kisi olarak :) Allahin izniyle bebek bekliyorum :KK46: Genc anne, baba olalim bizimle buyusun istedikk :D

Ay inanmiyorum kizzz bu ne hizzz :) Allah hayirli saglikli dogum ve bebek nasip eran canm benmm

Hilosum canım benim kinan dün yakıldı demek bugün de düğünün var Ayy nasıl duygulandim yaa anlatamam

Nilummm canm benm cok sagolll duygulu anlarsi gercektenn ama guzel gecti cpk sukjr ben de sen de erteleme artk super bi duygu bu ;)

Hiloşummmm evlendinn mi sen şimdii gelinn olupp gitttinmmiii..:KK55: Kıyamam sanaa yaa çok merak ediyorum ayrıntılarıı, Eminimki çok güzel bir gelin olmuşsundur. Biran önce geldee anlat güzell düğünleriniii :KK68:

Ben geldm Ebrusumm cok sagolll ayrintilari yazaym bi sonraki mesajima :))

Begusum cok sagol canmmm

Ay inanmiyorum kizzz bu ne hizzz :) Allah hayirli saglikli dogum ve bebek nasip eran canm benmm

Nilummm canm benm cok sagolll duygulu anlarsi gercektenn ama guzel gecti cpk sukjr ben de sen de erteleme artk super bi duygu bu ;)

Ben geldm Ebrusumm cok sagolll ayrintilari yazaym bi sonraki mesajima :))

Begusum cok sagol canmmm

Tazee gelin hosgeldin :)
Sagol canim bi minik istiyor evde insan ya :KK53:
Nasil gidiyor evlilik bakimm :)

Kizlarrr ben geldim evli bir bayan olarakkk Fatos daha gelemems sanirm :)

Gercekten cok fazla duyguyu bir arada yasiyorm uzun zamandirr.. Kina gecesiinden balayinin sonuna kadr her sey guzeldi gercekten.. Kinada hem hic oturmadim oynadm hem de deli gibi agladm.. Ertesi gun evden cikarken mumkun oldukca kimseye sarilmadm annem aglamaya basladi hemen kendimi cektm cunku dugunden once harap olmayalm dedm abim kusagimi bGlarkwn babamin elini operken of cok zordu.. Gozlerim doldu ama zorladm tuttum kendimi.
Dugunde yine deli gibi oynadk istanbula akrabalarimizin hepsi geldi sagolsnlar cok eglendik.. Ertesi gun antalya yoluna cikarken biz Zaferle once ciktik bu durumda tabi yolcu etme fasli ve gene huzun.. Ufak ufak sarildm halam teyzem hep gozleri doldu gene babamla annemde zaten zor duruyorm annem basladi gene aglamaya ama ona sarilip aglamadm biliyorm durmayacak abime sarildm ve aglamaya basladm cok zordu gercekten.. Yol boyu ufak ufak suzuldu gozumden yaslar ama antalyaya yaklastikca paikolojimi duZelttm bi dugun daha beni bekliyordu.. Ertesi gun ayni tempo ve eglenceye devam.. Annemler ben cikinca baya aglamislar onlar da tazelwnip geldi dugune sukur.. Ne davul calmadigimiz kaldi ne kizlari oynata oynata cicek atmadigim :)) cok eglendm gercwkten Allah herkese sevdigiyle yuva kurmayi nasip etsn..
Ardindan bodrum ve dinlenme eglenme.. Otel her sey dahil olunca needeyse hic cikmadik superdi.. Gelirken de efes izmir gezerek geldik... Simdi de evimdeyimm..

Tek olumsuzluk kayinvalidemle eskisi gibi dwgiliz pek ama bu ara normal diyorm yine de tabi ki sukur.. Ama bazi hal ve hareketleri her seye karismaya calismasi beni biraz soguttu simdi hazirlik donemindeki kadar gorusmeyecegim zaten umarm duzelir biraz da ilgi istiyo sanirm kabullenemedi sonra.. Allahtan escaazim da annesini iyi taniyo mesafeli olmami kendi soyledi en basta o yuzden sorun olmaz umarm..

Cok konustm kizlar sizi ozlemisimmm ;))

Canm su an tabi ki cok guzel Allah daim etsn mutluluklarimizii..

Minik sevilmez mi canmm ama biz su an duaunmuyorz kismet tabii ;)

Okudum yazdiklarini kendimi hatirladim bi an hiloss. :( Masallah huznune ragmen hersey guzel gecmiss :) Balayida guzel gecmiss ohh ohh bizde bi sikinti olmazsa 3 kisi gitcez balayimizi yapamadik ya :) Kv' ler nisanlilik donemu bitince cok baska degisiyorlar ee ogullarini aliyoruz :KK53:

Allahim mutlulugunuzu daim etsin kuzum hep mutlu ol..

Okudum yazdiklarini kendimi hatirladim bi an hiloss. :KK43: Masallah huznune ragmen hersey guzel gecmiss :) Balayida guzel gecmiss ohh ohh bizde bi sikinti olmazsa 3 kisi gitcez balayimizi yapamadik ya :) Kv' ler nisanlilik donemu bitince cok baska degisiyorlar ee ogullarini aliyoruz :KK53:

Allahim mutlulugunuzu daim etsin kuzum hep mutlu ol..

Sen de hep mutlu ol ins esinimm, ay siz de 3 kisi gidin yeeim minigi :)
Valla ev sererkn falan hep ayniydi alisveriste bilmem ne de karismaya calisti daha ortada olmayan bebegimin ismine bile karismaya calisti ama kendm hallediyordm da artk fazla oldu bikac seferdir.. Kendi kaybeder valla daha az gorusurm boyle yaptikca yeter ki kocamla aramiz iyi olsn gerisi viz :)

Sen de hep mutlu ol ins esinimm, ay siz de 3 kisi gidin yeeim minigi :)
Valla ev sererkn falan hep ayniydi alisveriste bilmem ne de karismaya calisti daha ortada olmayan bebegimin ismine bile karismaya calisti ama kendm hallediyordm da artk fazla oldu bikac seferdir.. Kendi kaybeder valla daha az gorusurm boyle yaptikca yeter ki kocamla aramiz iyi olsn gerisi viz :)

Ye tabi teyzesi cuma kalp atislari icin gitcez heyecan var fazlacaa :-)
Ah bilmem mi dogmamis bebege pay bicerler benimkide neymis benimle yatar yollamam size demez mi ben sok oldum. Yakupa citlattim oldu olacak kendisi dogurmus gibi alsin dedi gulustuk :KK53: :KK53:
Onemli olan sizin huzurunuz kuzum arada mesafe oldugu surece tirt yani :)

Ye tabi teyzesi cuma kalp atislari icin gitcez heyecan var fazlacaa :-)
Ah bilmem mi dogmamis bebege pay bicerler benimkide neymis benimle yatar yollamam size demez mi ben sok oldum. Yakupa citlattim oldu olacak kendisi dogurmus gibi alsin dedi gulustuk :KK53: :KK53:
Onemli olan sizin huzurunuz kuzum arada mesafe oldugu surece tirt yani :)

Oy aman da aman kalp atisina kurban onun yaa ;))

Sorma ya cidden fazla sacmaliyolar komik geliyo bazen.. Bi kere mesajlarimizi okumus merakindan ben en cok ondan sonra sogudm artk hic bi seyimi de paylasmiyorm dedm ya kendi kaybeder bizim huzurumz onemli dedigin gibi ;) yakup da iyi dwmis Allahtan eslerimz anlayisli ;)

Back
X