- 29 Kasım 2007
- 8.325
- 36
- 163
- Konu Sahibi kelebek.hill
Esin sen beni hatırlamadın sanırım ama ben seni hatırladım ve çok mutlu oldum canım hem evlenmene hem de bebek beklemene... Umarım sağ salim kucağına alır bu güzel duyguyu tadarsın canım
Ebrucuuuuum çok sevindim senden haber aldığıma ben de .... Çok merak etmiştim buraya geldiğim zamanlarda senden haber alamamıştım çünkü.... İbo ile son zamanlarda sıkıntılarınız olduğunu kısa bir ayrılma yaşadığınızı biliyordum ama tamamen ayrılmanıza üzüldüm yaa inşallah hayırlısı olmuştur senin için canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Kalp deliği aslında her doğan bebekte olmuyor ama sanırım tam gelişemeden doğan bebeklerde hep var inşallah 6 ay içinde kapanır... Geçen pazar zaten bizi korkuttu, beni emdikten sonra tamamen kan kustu az biraz da değil epey kustu, korktuk acile gittik, kan testleri karın grafisi her şey çekildi bişey çıkmadı Allahtan onlar da anlamadılar neden öyle oldu çocuk cerrahı da baktı bişeyi yok tekrarlarsa getirin dediler. Şimdi iyi şükür.
Teşekkür ederiz teyzesi bu arada Berkin'cik de seni cukcukluyor
İyiyim canım gayet iyiyim sağol... Senin de iyi olmana sevindim, inşallah atanırsın canım güzel haberlerini bekliyorum senden... Mehmet le aranız nasıl? O da iyi mi?
Hesnaa ablacımm ben ebru. neler yaşamışsın öylee inanamıyorum ya çok üzüldümm.. Ama Çok şükür bebeğini sağ salim kucağına almışşsın.. İnşallahh bütün olumsuzluklarınız çözülürr..
Kalp deliği bütün yeni doğan bebeklerde oluyormuş ve zamanla kapanıyormuş inşallah kapanır ablacım. hatırlıyorsundr belki benimki hala duruyor çok şükür küçük olduğundan beni çok rahatsız etmiyor inşallahh bütün rahatsızlıkları geçerr mutlu, huzurlu, sağlıklı güzel yuvanızda yaşamaya devam edersnizi ablacım.. Sen takma kafana bol bol dua et Allahın iziniyle herşey hallolurr..
Arada sırada fırsat bulabildiğince girip bizi haberdar edersen sevinirim ablacımm .çünkü bende bir ara girememiştim vee ilk aradığım ve merak ettiğim kişilerdendinn iyiki yazdın bizi bilgilendirdin ablacım.. Küçük berkinciğimi yerimee koklaa ve öp hesnoşumm.. İsminii çok beğendim inşallah bahtıda ismi gibi güzell olurr..
Bendeki tek değişiklik iboyla tamamen ayrılmamız ablaa herkesin hakkında hayırlısı..
Ebrucuuuuum çok sevindim senden haber aldığıma ben de .... Çok merak etmiştim buraya geldiğim zamanlarda senden haber alamamıştım çünkü.... İbo ile son zamanlarda sıkıntılarınız olduğunu kısa bir ayrılma yaşadığınızı biliyordum ama tamamen ayrılmanıza üzüldüm yaa inşallah hayırlısı olmuştur senin için canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Kalp deliği aslında her doğan bebekte olmuyor ama sanırım tam gelişemeden doğan bebeklerde hep var inşallah 6 ay içinde kapanır... Geçen pazar zaten bizi korkuttu, beni emdikten sonra tamamen kan kustu az biraz da değil epey kustu, korktuk acile gittik, kan testleri karın grafisi her şey çekildi bişey çıkmadı Allahtan onlar da anlamadılar neden öyle oldu çocuk cerrahı da baktı bişeyi yok tekrarlarsa getirin dediler. Şimdi iyi şükür.
Teşekkür ederiz teyzesi bu arada Berkin'cik de seni cukcukluyor

Hesnam hem çok büyük geçmiş olsun hem de gözün aydın. Çok zor günler geçirmişsin inşallah gider ve bi daha gelmez o günler. Rabbim yardımcınız olsun bebeğin de sağlığına kavuşur inşallah tez zamanda. Sen nasılsın sağlığın yerinde mi? Ben iyiyim çok şükür bi sıkıntım yok. Atamayı bekliyorum hayırlısıyla...
İyiyim canım gayet iyiyim sağol... Senin de iyi olmana sevindim, inşallah atanırsın canım güzel haberlerini bekliyorum senden... Mehmet le aranız nasıl? O da iyi mi?