Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Oy aman da aman kalp atisina kurban onun yaa ;))

Sorma ya cidden fazla sacmaliyolar komik geliyo bazen.. Bi kere mesajlarimizi okumus merakindan ben en cok ondan sonra sogudm artk hic bi seyimi de paylasmiyorm dedm ya kendi kaybeder bizim huzurumz onemli dedigin gibi ;) yakup da iyi dwmis Allahtan eslerimz anlayisli ;)

Insallah duyariz kuzum tek temenniimm :KK46:
Yahu yuuh artik aynisini benmkide yapardi tobe tobe :-) Dedigin gibi kuzum, kendileri sogutuyorlar. Neymiss cocugumun giyinimine karisirmis he he :KK53:
Nisanlilik doneminde eslerde annesini korurken, evlilikte oncelik es. Cok sukur kuzum Allahim suratimizi hic dusurmesin :nazar:

Insallah duyariz kuzum tek temenniimm :KK46:
Yahu yuuh artik aynisini benmkide yapardi tobe tobe :-) Dedigin gibi kuzum, kendileri sogutuyorlar. Neymiss cocugumun giyinimine karisirmis he he :KK53:
Nisanlilik doneminde eslerde annesini korurken, evlilikte oncelik es. Cok sukur kuzum Allahim suratimizi hic dusurmesin :nazar:

İnsallah tatlimm valla adiniza vok sevindimm..

Sorma yahu Zaferin telden okudu bilac kere whatsapptan ve kucuk kardesin agzindan kacirmasindan anladil sonra.. Amann neyse kwndileri bilir
Kesinlikle oncelik es.. Ailenin yeri bambaska cok ozel ama agir olan yerlerini oynatmasin onlar da ;)

İnsallah tatlimm valla adiniza vok sevindimm..

Sorma yahu Zaferin telden okudu bilac kere whatsapptan ve kucuk kardesin agzindan kacirmasindan anladil sonra.. Amann neyse kwndileri bilir
Kesinlikle oncelik es.. Ailenin yeri bambaska cok ozel ama agir olan yerlerini oynatmasin onlar da ;)

Allahh allah :)
Resimlerine bakiyorm hemen opuyorum bebegim dikkat et kendinee :*

hiloşum kuzum hoş geldin canımcım tekrar tekrar hayırlı uğutlu olsun Rabbim bir yastıkta kocatsın...yazdıklarını okudum çok duygulandım. gözyaşlarına hüzne ayrılığa inat çok eğlenmene çok sevindim. en kötü gününüz böyle olsun. fotolarına bakcam ondan çok bir şey yazamıyorum şimdi çok heyecanlandım ya la ☺

esinim bebişin kalp atışlarını mı duycan seeennnn ayy nee heyecanlı inşallah hiç durmadan atar o minicik yürek...

esinim bebişin kalp atışlarını mı duycan seeennnn ayy nee heyecanlı inşallah hiç durmadan atar o minicik yürek...

Niluum insallah kuzum yarin kontrolumuz :) Tedirginlik, heyecan hepsi bi arada.. Insallah duyarim insallah :nazar: 3 kilo almistim verdim galiba diye dusunmeye basladim bu ara cok bulantim oluyor istahim iyice kapandi :(
Sen nasilsin, napiyosun bebegiimm :cool:

kızlaar bi yeni gelin daha geldi:KK48: dün akşam antalyadan döndük Onur işe gitti bugün bende tv ile uğraşıom sabahtan beri uyduyu ayarlayamadım :KK53: kınamız düğünümüz çok güsel geçti çok şükür kınada ağlamadım ağlamıcan bare kalk oyna dediler düğünümüzden endişeliydik nasıl olcak güsel geçccek mi die ama çok içime sindi ya herkez çok beğendi tatilimizde güsel geçti ama fazla geldi sıkıldık evimizi özledik :) dün akşam döndük artık evlilik hayatına alışmaya çalışıyoruz ama çok güsel bi duygu bu sabah eşimi işe geçirdim hehe
Hiloşumm herşeyin güsel geçmesine sevindim canm kv nın yaptıklarına da şaşırdım ayrıca telini kurcalıyıp mesjları okumak gerçekten mesafeni koy canm çok kıskanıo Zaferi herhalde ama genede bunu yapmasını gerektirmez özeliniz sonuçta ya bn olsm bende soğurdum yani evinizden huzur eksik olmasın canm artık dışarıdaki bazı şeylere gözünüzü kapatcaz duymucaz eşimizle huzurumuz bozlmasın

hiloşum kuzum hoş geldin canımcım tekrar tekrar hayırlı uğutlu olsun Rabbim bir yastıkta kocatsın...yazdıklarını okudum çok duygulandım. gözyaşlarına hüzne ayrılığa inat çok eğlenmene çok sevindim. en kötü gününüz böyle olsun. fotolarına bakcam ondan çok bir şey yazamıyorum şimdi çok heyecanlandım ya la ☺

Canm benm cok sagol bacimm her sey dozunda olmus oldu yani cidden degisik duygular ama sonu huzur cok sukur.. :)

kızlaar bi yeni gelin daha geldi:KK48: dün akşam antalyadan döndük Onur işe gitti bugün bende tv ile uğraşıom sabahtan beri uyduyu ayarlayamadım :KK53: kınamız düğünümüz çok güsel geçti çok şükür kınada ağlamadım ağlamıcan bare kalk oyna dediler düğünümüzden endişeliydik nasıl olcak güsel geçccek mi die ama çok içime sindi ya herkez çok beğendi tatilimizde güsel geçti ama fazla geldi sıkıldık evimizi özledik :) dün akşam döndük artık evlilik hayatına alışmaya çalışıyoruz ama çok güsel bi duygu bu sabah eşimi işe geçirdim hehe
Hiloşumm herşeyin güsel geçmesine sevindim canm kv nın yaptıklarına da şaşırdım ayrıca telini kurcalıyıp mesjları okumak gerçekten mesafeni koy canm çok kıskanıo Zaferi herhalde ama genede bunu yapmasını gerektirmez özeliniz sonuçta ya bn olsm bende soğurdum yani evinizden huzur eksik olmasın canm artık dışarıdaki bazı şeylere gözünüzü kapatcaz duymucaz eşimizle huzurumuz bozlmasın

Hosgeldin diğer gelinn ohh sizin de her sey sorunsuz olms cok sukur vok sevindm ben de canm Allah evlerimizden huzuru eksik etmesn

Aynen dedigin gibi insan soguyo ama gene bile unutmaya calisiyorm ama artk eski muhabbeti yakalamak vok zor mesafe sart.. Benm degul zaferin teli karistirmisti ama artk bulur da karistirr yani kendi degerini azaltti yazik etti neyse bu kadariyla kalsn ben gerekeni yaparm napim :KK66:

Oyle tabi bacim onemli olan esimizle iyi gecinmek artk gerisi hallolur :KK66:

Niluum insallah kuzum yarin kontrolumuz :) Tedirginlik, heyecan hepsi bi arada.. Insallah duyarim insallah :nazar: 3 kilo almistim verdim galiba diye dusunmeye basladim bu ara cok bulantim oluyor istahim iyice kapandi :KK43:
Sen nasilsin, napiyosun bebegiimm :cool:
inşallah sağlığında hiçbir sıkıntı yoktur kuzunun... doktorunuz güzel şeyler söyler umarım... dikkat et kendine canım yemene içmene zaten zayfsın iyice zayıf düşme... ben de iyiyim canım evdeyim atama yine olmadı maalesef puanımın iyi olması da çare olmadı bu derdime çünkü bizim branştan alım çok az... şubattaki alımda gözüm inşallah o zaman çok kişi alırlar da benim aldığım puan da boşa gitmez yoksa çok üzülürüm...

hoş geldin fatoşummm hayırlı olsun Rabbim mutluluğuna mutluluk katsın... ohh ne güzel topiğimizde herkes evlenip anne oluyor... artık annelik sırası sizlerde fatoşum hiloşum :)

inşallah sağlığında hiçbir sıkıntı yoktur kuzunun... doktorunuz güzel şeyler söyler umarım... dikkat et kendine canım yemene içmene zaten zayfsın iyice zayıf düşme... ben de iyiyim canım evdeyim atama yine olmadı maalesef puanımın iyi olması da çare olmadı bu derdime çünkü bizim branştan alım çok az... şubattaki alımda gözüm inşallah o zaman çok kişi alırlar da benim aldığım puan da boşa gitmez yoksa çok üzülürüm...

Son 3 saatimiz kaldi kuzum cok heyecan yaptim Annemlerede ugrayacagizz ye huu :) :cool: Insallah kuzum inssllah, yeme icme konusuna dikkat etmeye calisiyorum ama ciiikk hemen bulantilarim basliyor :(
Insallah subat guel haberlerle getirir seni bize kuzum.. Hamile insanin duasi kabul olurmus dualarim seninlee ;)

Son 3 saatimiz kaldi kuzum cok heyecan yaptim Annemlerede ugrayacagizz ye huu :) :cool: Insallah kuzum inssllah, yeme icme konusuna dikkat etmeye calisiyorum ama ciiikk hemen bulantilarim basliyor :KK43:
Insallah subat guel haberlerle getirir seni bize kuzum.. Hamile insanin duasi kabul olurmus dualarim seninlee :KK66:
oyy çok heyecanlı yaa ☺ ne zaman geçecekmiş bu bulantılar doktor bir şey söyledi mi? Allah korusun 9 ay devam etmesin :O inşallah canım yaa sağ ol zaten dualarla aldım o kadar puanı darısı atanmaya artık...

Insallah evet canm aynen oyle..
Ama annelik icn dur kiz benm daha oyle bi dusuncen yok bikac sene tabi hayirlisi ama istemiyorm su an yani
şaka canım şaka birbirinizin tadını çıkarın o kadar hasretten sonra kavuştunuz ☺ ben olsam ben de düşünmezdim birkaç yıl bebekten önce güzel bi işe yerleş önce hem daha küçüksün zamanında var☺ bu arada annemle konuştum mehmetler bayramda tanışmaya gelmeyi düşünüyorlar sizin de izniniz olursa dedim. O da babamla konuştu ama babam kabul etmedi :( ve hiçbir şey sormadan bilmeden direkt karşı çıktı. kabul etmemesinin nedeni bile yok. tek söylediği şey daha önünde iki büyük var, o işi geçecen. şimdi de bu mu çıktı, ben yokum gelmem siz ne yaparsanız yapın falan demiş anneme...

şaka canım şaka birbirinizin tadını çıkarın o kadar hasretten sonra kavuştunuz ☺ ben olsam ben de düşünmezdim birkaç yıl bebekten önce güzel bi işe yerleş önce hem daha küçüksün zamanında var☺ bu arada annemle konuştum mehmetler bayramda tanışmaya gelmeyi düşünüyorlar sizin de izniniz olursa dedim. O da babamla konuştu ama babam kabul etmedi :KK43: ve hiçbir şey sormadan bilmeden direkt karşı çıktı. kabul etmemesinin nedeni bile yok. tek söylediği şey daha önünde iki büyük var, o işi geçecen. şimdi de bu mu çıktı, ben yokum gelmem siz ne yaparsanız yapın falan demiş anneme...
Aynen canm vakit vol daha dusunuruz bebisi :)

Yaaa inanmiyorm amaaa baban neden oyle demiss ama bence hemen pes etme ya arada bi hatirlat yumusatmaya calis hemen kabullenememis olabilir zamanla kabullenit belki de sadece bahane bulmustur yanii... Ay ne bilim cok uzuldm yani bence ikna edersn sen pes etme hatta gerekirse Mehmet de once babanla tanissin konussun falan cidden iyi olabilirr

Aynen canm vakit vol daha dusunuruz bebisi :)

Yaaa inanmiyorm amaaa baban neden oyle demiss ama bence hemen pes etme ya arada bi hatirlat yumusatmaya calis hemen kabullenememis olabilir zamanla kabullenit belki de sadece bahane bulmustur yanii... Ay ne bilim cok uzuldm yani bence ikna edersn sen pes etme hatta gerekirse Mehmet de once babanla tanissin konussun falan cidden iyi olabilirr
babamla tekrar konuşmadı annem, babam da benimle karşısına alıp ciddi bir şekilde konuşmadı. hatta iki gün yüzüme bile bakmadı. ısrar edip tepkisini çekmek de istemiyorum. zaten çok utanıyorum bu konular konuşulurken. atanmadığım ya da iyi bir işe girmediğim sürece tekrar gündeme getirmeyi düşünmüyorum. zaten ben de atanmadan onlara maddi olarak yardım etmeden evlenmeyi düşünmüyordum ama olmuyor işte ne kadar çabalasam da atanamıyorum. artık bi yerden başlayalım dedik ama ekonomik olarak özgür olmadığım sürece kaderim hep başkalarının elinde olacak. inan mücadele edecek gücüm yok hiloşum. çok yoruldum artık...

oyy çok heyecanlı yaa ☺ ne zaman geçecekmiş bu bulantılar doktor bir şey söyledi mi? Allah korusun 9 ay devam etmesin :O inşallah canım yaa sağ ol zaten dualarla aldım o kadar puanı darısı atanmaya artık...

Bebegim gozukmedi kuzum.. Kese buyumus ama bebegi goremedik.. Bi hafta sonraya cagirdi dr. yine gozukmezse kurtaj dedi berbat haldeyim..

Back
X