Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Selam kızlar niluuu naber canım,
hiloşum evlı hanımım nasılsın okudum evlılıkte ıyıymış cok şukur Rabbım bı ömür boyu mutlu mesut etsın inşallah
Zeynoo geçmiş olsun canım pekı neden kurtaj oldun bebegın gelişmemesinden dolayı yoksa gelişmemesinin sebebı o muymuş canım,
diğer tüm arkadaşlara selamlar
iyidir canım senden naber? hastalıklarla boğuşuyorum bu ara... ders çalışmaya başlamıştım ara vermek zorunda kaldım:KK51:

zeynom daha iyi misin canım? Rabbim size sağlık verdikten sonra bebeğiniz de olur sağlıkla da büyür kuzum. hani her şeyin hayırlısını istiyoruz ya evladın da hayırlısı... Rabbimin bir bildiği vardır mutlaka. bebeğin cennet kapılarından birinde seni bekliyor şimdi. teselli etmesi zor bi durum, Allah bir daha yaşatmasın...

zeynom daha iyi misin canım? Rabbim size sağlık verdikten sonra bebeğiniz de olur sağlıkla da büyür kuzum. hani her şeyin hayırlısını istiyoruz ya evladın da hayırlısı... Rabbimin bir bildiği vardır mutlaka. bebeğin cennet kapılarından birinde seni bekliyor şimdi. teselli etmesi zor bi durum, Allah bir daha yaşatmasın...

Iyiyim cok sukur canim yatiyorum tabi hala ayaklandigim an artiyor kanamalarim.. Amin kuzum amin hakkimizda hayirlisi ya..

Burasi hayli bos kalmiss. :(
Nasilsiniz kizlarrr?
Bana gelince sikintilarimizi atlattik sayilir. Bebegim birakmasaydi beni cinsiyetini ogrenecektik bu ay, olsun hayirlisi buymus diyorum dusundukce.. Neyse dun abimin yanina gittik kocam, bwn ve yengem malum oda bi asker artik.. Yol ederken bu kadar aglamamistim diyebilirim, aklima bekledigim gunler geldi. Oysa 9 ay oldu hey gidi gunler. Abiimin safak daha 273 o da gecer hayirlisiyla :) Cok sukur nisanliyken bitirmisiz, evlendikten sonra yollayamazdim bi gun ayri kaldik uykusuz kaldim :)

canlarımmmmm özlendiniz... ne kadar uzak ve sessiz kaldık böyle??? hepimiz gündelik hayatın derdine düştük... ben güya ders çalışıyorum. sizlerde ne var ne yok??? esinim olayı okudum gerçelten sıkıntılı bi durum. kadının yaptığı çok yanlış ama keşke makyaj malzemelerini aldığında tepkini ortaya koysaydın. ben artık karşıdaki kırılcak alıncak yanlış anlıcak diye hiç susmuyom. artık olan olmuş ama böyle böyle tanıyoruz işte çevremizdekileri neyse ki hemen göstermiş yüzünü de kurtulmulsunuz. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın... abin de hayırlısıyla yapar gelir askerliğini inşallah... hiloşum fatoşum siz nasılsınız bebeklerim, nasıl gidiyo hayat evlilik?

canlarımmmmm özlendiniz... ne kadar uzak ve sessiz kaldık böyle??? hepimiz gündelik hayatın derdine düştük... ben güya ders çalışıyorum. sizlerde ne var ne yok??? esinim olayı okudum gerçelten sıkıntılı bi durum. kadının yaptığı çok yanlış ama keşke makyaj malzemelerini aldığında tepkini ortaya koysaydın. ben artık karşıdaki kırılcak alıncak yanlış anlıcak diye hiç susmuyom. artık olan olmuş ama böyle böyle tanıyoruz işte çevremizdekileri neyse ki hemen göstermiş yüzünü de kurtulmulsunuz. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın... abin de hayırlısıyla yapar gelir askerliğini inşallah... hiloşum fatoşum siz nasılsınız bebeklerim, nasıl gidiyo hayat evlilik?

Valla ben de özledim sizleri yahu, bakıyorum arada kimsecikler yokkk... Ders çalış canm tabi yaa boşa gitmesin emeklerr inşallahh..
Ben iyiyim çok şükür canm ya şaka maka derken 2 ay geçmiş bile valla.. alıştık artık şükür güzel canm..geçen hafta İstanbuldaydım canımın içi ailemi de gördüm geldim, herkesin sağlığı da yerinde daha ne olsun yahuuu.. iş başvurularına başlıyorum artk yavaş yavaş bakalım hayırlısıı :KK71:

Sen naıslsın canm Mehmetle nasılsınızzz??

Fatoş sen nasısın alıştın mı yavrucum evliliğeee :p

Zeyno toparlamışsındır artk umarm dikkat et canm kendine de etrafa da :KK68:

Sende ozlendin kuzum.. Aynen nilum olacaga care yok ki, giden para olsaydi da boyle olmasaydi. Nerden bilebilirdim ki sonucununbu olacagini boyle olmazdi o zaman.. Helal para geri gelir illaki.. Simdi suclu benmisim gibi arkadas edindiklerimde arayip sormuyor, kocam da bi bize yeteriz diyor napalim. Sosyal ortamdan uzak yasayip gidiyorum. Regl oldum cok sukur gec olmadan :)

Valla ben de özledim sizleri yahu, bakıyorum arada kimsecikler yokkk... Ders çalış canm tabi yaa boşa gitmesin emeklerr inşallahh..
Ben iyiyim çok şükür canm ya şaka maka derken 2 ay geçmiş bile valla.. alıştık artık şükür güzel canm..geçen hafta İstanbuldaydım canımın içi ailemi de gördüm geldim, herkesin sağlığı da yerinde daha ne olsun yahuuu.. iş başvurularına başlıyorum artk yavaş yavaş bakalım hayırlısıı :KK71:

Zaman ne cabuk geciyor yahu dimi benimde 5 ay bitecek :)
Topladim kendimi sukur kuzum. 2-3 ay sonra bebis istiyoruz bakalim :)

Zaman ne cabuk geciyor yahu dimi benimde 5 ay bitecek :)
Topladim kendimi sukur kuzum. 2-3 ay sonra bebis istiyoruz bakalim :)

Canım benm ya aynen öyle valla geçip gidiyor zaman.. hadi bakalım Esinim inşallah her şey sağlıklıca olur.. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallahhh :KK68: Biz şu an düşünmüyoruz ama asla bu konuda büyük konuşmak istemem yani Allah'ın takdiri bazı şeyler..

Canım benm ya aynen öyle valla geçip gidiyor zaman.. hadi bakalım Esinim inşallah her şey sağlıklıca olur.. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallahhh :KK68: Biz şu an düşünmüyoruz ama asla bu konuda büyük konuşmak istemem yani Allah'ın takdiri bazı şeyler..

Evet bu konuda buyuk konusmamak lazim kuzum. Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini eylesin. ;)

iyiyim şükür canm alışıoz bizde yemeğe çağırıo akrabalr onlar pek gelmesede daha yeniyiz die zaten eve gel yemek yap ye zaman geç oluo bi iş yapamıom anca h.sonu çamaşır ütü temzlk öle geçio sen neler yapıon izmire gelme planın yokmu yakın zmanda

İyiym Hiloşumm aynı iş güç evlilik Onur balıkesire gitti 2 gece yalnızdım ilk ayrılığımız yaşadık bidaha olmaz inşallah zaten salonda yattım :KK51: zor oldu ama özlemekte güseldi :KK48: akrabalara yemğe gidiyoz onlar daha pek gelmio yeni evliğiz die iki ay oldu yani dedğin gibi alışıoz

iyiyim şükür canm alışıoz bizde yemeğe çağırıo akrabalr onlar pek gelmesede daha yeniyiz die zaten eve gel yemek yap ye zaman geç oluo bi iş yapamıom anca h.sonu çamaşır ütü temzlk öle geçio sen neler yapıon izmire gelme planın yokmu yakın zmanda

İyiym Hiloşumm aynı iş güç evlilik Onur balıkesire gitti 2 gece yalnızdım ilk ayrılığımız yaşadık bidaha olmaz inşallah zaten salonda yattım :KK51: zor oldu ama özlemekte güseldi :KK48: akrabalara yemğe gidiyoz onlar daha pek gelmio yeni evliğiz die iki ay oldu yani dedğin gibi alışıoz

Aynen canım biz de bazen Zaferlerin akrabalara gidiyoruz falan ama biz pek misafir ağarlamıyoruz şu an, sadece arkadaşlar gelirse geliyo; biz de öyle geçiyo zaman canım ya keyfimize bakıyoz şu an :)
Ben de geçen hafta İStanbul'a gittim bizim de ilk ayrı kalışımız o oldu, ama dediğin gibi özlemek de güzel arada baya bi özledim hatta çok kaldım diye Zafer trio falan attı yani :) ama aile uzak olunca gitmişken bikaç gün kaldım bende napimm ama ben de çok özledim cidden kocacımı :) alışıvermişiz yahuu..

hadi hayırlısı hiloşum Allah hayırlı kapılar açsın:KK36: 17sinde kpss tercihleri de başlıyor belki ataman olur:KK8: ya önceden aile yanında sevdicek özleniyordu şimdi koca yanında aile desene:KK16: iyiyiz çok şükür bizde canım :)

Back
X