Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Kolay gelsin canım benm sevindm her şey yolundaysa yoğunluk bile koymaz :KK66:

Evet canım çok şükür hem ailem gelecek mutluyum hem de ben de artık rayına oturtacam inş iş güç falan ama evlilik de benm de pek sorunum yok çok şükür, ufak tefek oluyor bazen ama biraz da alışma evresiydi diyorum :KK66:

saol canmcım
oturtursun canm başlarda zorlanabilirsin bana zor gelmişti tabi eve gidnce annem yemği yapıodu herşey hazır faln zor olmştu baya onurda ilk baş pek yardım etmiodu söylendim bikaç kez oda anladı artık yardım edio ben grmeden mutfağa girio hazırlıo falan ikimzde yeni bi düzene alışmaya çalışıoz onada hak veriiyom anne evinde yan gelip oturuyodu:KK14:
h.zonu misafir geldi mesela ben çalışıodum süpürge faln tutmuş evi toplamış olcak yavaş yavaş :cool:

öle canm her bölümn yoğunluk dönemleri ayrı oluyor iş olsunda
inşallah sabrınızın mukafatını alcanız canm en güsel yere düşcen inşallah
ooo görüşme var he güsel güsel geçsin eğlenin hasret giderin:KK60:
inşallah canım yaa:KK51: evet ya kavuşuyoz yine iki günlüğüne de olsa. pzts gelip salı gitcek. iki üç aya bi geliyor sağ olsun:KK23:

inşallah canım yaa:KK51: evet ya kavuşuyoz yine iki günlüğüne de olsa. pzts gelip salı gitcek. iki üç aya bi geliyor sağ olsun:KK23:
iki günde olsa görüyon canm bizde evlenene kadr öleydik okul askerlk hep kısıtlı görüşmeler bide para yok ikmzde çalışmıoz zor oluodu o iki gün bile yetio ya hayrlısıyla atanırsında herşey rayına oturur daha sıklaşır görüşmeler

iki günde olsa görüyon canm bizde evlenene kadr öleydik okul askerlk hep kısıtlı görüşmeler bide para yok ikmzde çalışmıoz zor oluodu o iki gün bile yetio ya hayrlısıyla atanırsında herşey rayına oturur daha sıklaşır görüşmeler
öyle canım şikayetçi değilim zaten uzakta da olsan seven değer veren destek olan birinin olması hayata bağlıyor beni o olmasa her şey çok anlamsız olurdu:KK37: inşallah biz de sizin gibi hiloşla zafer gibi bu kadar hasretten sonra mutlu sona kavuşuruz:KK16:

saol canmcım
oturtursun canm başlarda zorlanabilirsin bana zor gelmişti tabi eve gidnce annem yemği yapıodu herşey hazır faln zor olmştu baya onurda ilk baş pek yardım etmiodu söylendim bikaç kez oda anladı artık yardım edio ben grmeden mutfağa girio hazırlıo falan ikimzde yeni bi düzene alışmaya çalışıoz onada hak veriiyom anne evinde yan gelip oturuyodu:KK14:
h.zonu misafir geldi mesela ben çalışıodum süpürge faln tutmuş evi toplamış olcak yavaş yavaş :cool:

Aynen canım yavaş yavaş alışırız, bi de yemek olayı zaten 2 kişi olunca 2 gün gdiyo miss... Zafer de fena değil ya gene de şaşırtıyo arada beni :) Arada kv de yeriz arada nenede, arada kendimiz yaparız, arada dışarda yeriz derken ohoo geçeerr giderr :))

Yeni başladım Nilüüü dün başladım haftanın ortasındaa :) Çok şükür güzel başladım hayırlısıyla güzel gider inşallahh :KK66:
aa ilginçmiş cidden çarş çarş başladın hee hadi hayırlı olsun tekrardan canım benim:nazar::KK37: ortam nasıldı, sen bankada mısın yoksa ofiste falan mı?

aa ilginçmiş cidden çarş çarş başladın hee hadi hayırlı olsun tekrardan canım benim:nazar::KK37: ortam nasıldı, sen bankada mısın yoksa ofiste falan mı?

Evet öyle belgeler onaylanmış hemen başladım ben de ;) Hukuk işleri müdürlüğü ayrı bir bina canım sadece hukuk binası, şubede değilz yani ;) İyi şükür canım yavaş yavaş alışacaz, öğrenme aşamasındayım henüz yani banka işleri dah afarklı yavaş yavaş oturur her şey inş ;)

Evet öyle belgeler onaylanmış hemen başladım ben de :KK66: Hukuk işleri müdürlüğü ayrı bir bina canım sadece hukuk binası, şubede değilz yani :KK66: İyi şükür canım yavaş yavaş alışacaz, öğrenme aşamasındayım henüz yani banka işleri dah afarklı yavaş yavaş oturur her şey inş :KK66:
alışılır kuzum iş olsun da...

netin yolları mı kapanmış caaanım:KK8: iyiyim kuzum, ders çalışıyorum, alımları bekliyorum... sen nasılsın, ne var ne yok???

Net almadik zaten kuzum yaa telefondan giriyorum :) Insallah bu yil ugurlu gelir sana.. Ask hayati ne durumda ? :D Bende iyiyim kuzum bu ara kendimden supheliyim de regl donemini bekliyorum :)

Net almadik zaten kuzum yaa telefondan giriyorum :) Insallah bu yil ugurlu gelir sana.. Ask hayati ne durumda ? :D Bende iyiyim kuzum bu ara kendimden supheliyim de regl donemini bekliyorum :)
ayy ne güzel bi sürpriz, hadi hayırlısı canımcım :KK68: aşk hayatı bildiğin gibi esinim, aralıkta görüştük işte en son, bir daha ne zaman olur belli değil henüz. sen nasılsın, yakup nasıl, nasıl gidiyor evlilik:KK8:

ayy ne güzel bi sürpriz, hadi hayırlısı canımcım :KK68: aşk hayatı bildiğin gibi esinim, aralıkta görüştük işte en son, bir daha ne zaman olur belli değil henüz. sen nasılsın, yakup nasıl, nasıl gidiyor evlilik:KK8:

Suphem yanlis cikti nilum :) Ooo nasil gecti pekii? Bende iyiyim yavrum, yakupta oyle. Trabzona gidip geldikten sonra cok yogunlasti isler, kendi dukkanlarida oldugu icin izin hic yok. Hayat iyice monotonlasti ya hu. Disariya cikamiyoruz aksamlarida yorgun oluyo, klasik ciftlere donus yaptik :) Saka gibi zaman su gibi geciyo bi hafta sonra 7 ay bitiyor evleneli :D Darisi basina kuzummmm.

Back
X