Merhaba canlarım....
Nasılsınız? Geçmişe bakamadım. Herkesler iyidir umarım. Hiç giremiyorum buralara facebooku olan varsa lütfen ulaşsın bana. Oraya telefondan daha kolay giriyorum burası için laptop açmam gerekiyor. Bebekle laptop falan açamıyorum. İletişimi kesmeyelim lütfen. İsterseniz kapalı grup açabilirim facede. Hem daha sık görüşmüş oluruz. Hepinizi merak ediyorum gerçekten.
Beni soracak olursanız, oğlumu büyütüyorum bildiğiniz gibi. Sağlık problemlerimiz hala devam ediyor. Genital bölgesindeki anomaliden dolayı genetik bölümüne kan verdik. Yani bebeğimiz kız mı erkek mi hala onu teşhis etmeye çalışıyorlar. Birkaç haftaya çıkar sonuç. Sonra da neden kaynaklanmış bu durum ona bakacaklar. Bir yandan kalpteki sorunlar daha düzelmedi. Bir de kafa ölçümüz olması gerekenden küçük zeka gelişimi takip ediliyor. Daimi hastanelere gidiyoruz. Bakılmadık organı kalmadı yavrumun. Hep foto çekiyorlar arşivliyorlar. Şu an endokrin, nöroloji, kardiyoloji, çocuk cerrahi, çocuk psikiyatri birlikte takip ediyor. Dua edin sonuçlarımız güzel çıksın, ameliyatlarımız da iyi geçsin oğlum düzelsin... Öptüm hepinizi.