Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

saol canm
Onur da bugün dönüyo istanbulda şuan zor geliyo ya akşam evde yalnız bekliyon tabi gelcek yemek yicez birlikte die yalnızda bişey yapıp yiyesin gelmio
gözün aydın o zaman canım, çabuk bitmiş işi. ben de hiç sevmem yalnız yemek yemeyi. evde teksem atıştırmalık şeyler yerim. inşallah bir daha gerek kalmaz gitmesine de sen de yalnız kalmazsın...

Canmmm hamilesinn ay cok sevindmmmah hayirlisiyla kucagina almak nasip etsn sagliklicaaa

Kizmaa geldmmm yaaa :))

Nanersiniz kizlar yaaa valla var ya zor gidiyo hayat ya yogun baya ama haklisinz daha da cok gelecem ins artikkk :)

daha çok gel ama iki ayda bir gelip gidiyon:KK14:kimse kalmadı zaten
iyiyiz biz uğraşıoz işte onur gitti geldi ya çalışınca yetişemion biyere dimi ev iş zor oluyo ama evde kalsanda sıkıcı çalışmak iyidir napalm
sen neler yapıon

gözün aydın o zaman canım, çabuk bitmiş işi. ben de hiç sevmem yalnız yemek yemeyi. evde teksem atıştırmalık şeyler yerim. inşallah bir daha gerek kalmaz gitmesine de sen de yalnız kalmazsın...
saol canm ilk gün bitcekmişte malzeme yokmuş onu bekledi geldi şükür
alışkınım gerçi yalnız kalmaya bursadan falan ama evlenince ayrı oluyomuş ozman beklediğin kmse yoktu mecbur yiyodum alışınca onurun gelmesine falan bende geçiştirdim öyle anneler geldi zaten bi gün kaldılar inşallah canm ama oluyo hep böle işler ya şirketin dışarda çok işi var :KK14:

daha çok gel ama iki ayda bir gelip gidiyon:KK14:kimse kalmadı zaten
iyiyiz biz uğraşıoz işte onur gitti geldi ya çalışınca yetişemion biyere dimi ev iş zor oluyo ama evde kalsanda sıkıcı çalışmak iyidir napalm
sen neler yapıon

Napim Fatosum ya ben de ayni calismaca gezmece devam , havalar guzellestikce enerjim yerine geliyor :)

Calismak en guzel bence de Fatosum ya ne kadr yorulsak da evde de insan daha cabuk birakiyo kendini alismamisiz..

Haklisn bi uc dort kisi kaldk zaten surda ama helal olsn ya kac sene oldu he superiz benceee :KK66:

Cuma da ist a gidiyorm ins, abimin sevgilisinin ailesiyle tanismaya gidiyoruz :) Eylul Ekim givi nisan dusunuyolar insallahh.. Zaferim de cumartesi gelecek hic resmi izni yok ki :/ biraz Zafer isini degistirmeyi dusunuyo, arada kiziyo herkese geliyo falan oyle geciyo gunlerr.. A bak bi kac hafta once de bi guncugune de olsa Izmire geldik gezdik donduk geri :) bu yasimizda boyle yorucu da olsa gezmeler superr ;)

Napim Fatosum ya ben de ayni calismaca gezmece devam , havalar guzellestikce enerjim yerine geliyor :)

Calismak en guzel bence de Fatosum ya ne kadr yorulsak da evde de insan daha cabuk birakiyo kendini alismamisiz..

Haklisn bi uc dort kisi kaldk zaten surda ama helal olsn ya kac sene oldu he superiz benceee :KK66:

Cuma da ist a gidiyorm ins, abimin sevgilisinin ailesiyle tanismaya gidiyoruz :) Eylul Ekim givi nisan dusunuyolar insallahh.. Zaferim de cumartesi gelecek hic resmi izni yok ki :/ biraz Zafer isini degistirmeyi dusunuyo, arada kiziyo herkese geliyo falan oyle geciyo gunlerr.. A bak bi kac hafta once de bi guncugune de olsa Izmire geldik gezdik donduk geri :) bu yasimizda boyle yorucu da olsa gezmeler superr :KK66:

Günaydın canm evet ya bende baya evde kaldım üniden sonra iş bulana kadar bana göre değil hergün aynı yere gelsekte gene de evden çıkmak iyi geliyor
evet ya baya oldu askerlik iş evlilik derken zman geçmiş diğer arkadaşlarda kalsa iyiydi:KK51:
ooo hadi hayırlısı canm Allah tamamına erdirsin :nazar:
evet ya Onurunda öyle çok yoğun oda değiştirmeyi düşünüyo artık ciddi ciddi Aydındaki işten adam cv sini bekliyomuş onu göndercek artık olursa giderim dedi
kız neden haber etmedin tanışırdık hem kalcak yer yoksa bizde kalırdınız nolcek kaç yıldır konuşuoz
yaşımızda ne var kız genciz daha biz :KK6:

Günaydın canm evet ya bende baya evde kaldım üniden sonra iş bulana kadar bana göre değil hergün aynı yere gelsekte gene de evden çıkmak iyi geliyor
evet ya baya oldu askerlik iş evlilik derken zman geçmiş diğer arkadaşlarda kalsa iyiydi:KK51:
ooo hadi hayırlısı canm Allah tamamına erdirsin :nazar:
evet ya Onurunda öyle çok yoğun oda değiştirmeyi düşünüyo artık ciddi ciddi Aydındaki işten adam cv sini bekliyomuş onu göndercek artık olursa giderim dedi
kız neden haber etmedin tanışırdık hem kalcak yer yoksa bizde kalırdınız nolcek kaç yıldır konuşuoz
yaşımızda ne var kız genciz daha biz :KK6:

Günaydınnm
Evet canım baya istikrarla burdayız az da olsa uğruyoz ne güzell.. Nilü nerelerdeee

Kesinlikle Fatoş çalışmak en güzeli dinç de turuyor bence yanii.. Hayırlısı olsn inş hepimizin de işi gücü için canm yaa

Yok kız aslnda ben genciz gezmeliyiz demek istemiştim :))

Çok sağol Fatoşum zaten yanımızda bi çift daha vardı otelde kaldık öyle kafamıza göre.. Hem valla Zafere desem gelmez yalan yok bizim muhabbetimizin dozunu bilmiyor tabi :)

Günaydınnm
Evet canım baya istikrarla burdayız az da olsa uğruyoz ne güzell.. Nilü nerelerdeee

Kesinlikle Fatoş çalışmak en güzeli dinç de turuyor bence yanii.. Hayırlısı olsn inş hepimizin de işi gücü için canm yaa

Çok sağol Fatoşum zaten yanımızda bi çift daha vardı otelde kaldık öyle kafamıza göre.. Hem valla Zafere desem gelmez yalan yok bizim muhabbetimizin dozunu bilmiyor tabi :)
burdayım kuzum bu aralar ben de pek giremiyorum ya dersteyim ya gezmede. havalar çok güzel, aklım dışarlarda hep:confused: hayırdır izmirde mi toplanıyoruz:KK8:

Günaydınnm

Gunaydınnn Hiloşum
evet az da olsa birbirimzden haberimiz oluyor merak ediyo insan yani okadar konuşmuşluğumuz var dert ortaklığımız var
çok şükür canm ya işimiz var darısı Nilüye artık
anladım canm iyi yapmışsınız ne güsel valla Onurun benm bu siteye üye olup konuştuğumdan haberi bilem yok :KK8:

Gunaydınnn Hiloşum
evet az da olsa birbirimzden haberimiz oluyor merak ediyo insan yani okadar konuşmuşluğumuz var dert ortaklığımız var
çok şükür canm ya işimiz var darısı Nilüye artık
anladım canm iyi yapmışsınız ne güsel valla Onurun benm bu siteye üye olup konuştuğumdan haberi bilem yok :KK8:

Yok benmkinin askerlik doneminden haberi var ama coktan unutmustur :D

Aynen darisi nilusee insallahhh

Yok benmkinin askerlik doneminden haberi var ama coktan unutmustur :KK70:

Aynen darisi nilusee insallahhh

günaydınn Hiloşşş
nasılsın??
unutmuştur ya biz olsak unutmayız ama benmki girer okur die sölemedim ben sonra bir lafımdan neler çıkartır :KK69:
akşamda gene gürcistana yolladım bu sefer daha uzun kalcakmış özledim şimdiden :KK61:

Çok merak ediyorum aranızda sevgilisi askere gitmeden once ayrılıp askerlik sırasında veya sonrasında barısan oldu mu?

günaydınn Hiloşşş
nasılsın??
unutmuştur ya biz olsak unutmayız ama benmki girer okur die sölemedim ben sonra bir lafımdan neler çıkartır :KK69:
akşamda gene gürcistana yolladım bu sefer daha uzun kalcakmış özledim şimdiden :KK61:

Gunaydinnnn :) canm yaa geldi mi
Kocannn ?? Ben se bu hafta afyondaym gorev geregioi ah ahh :/

Back
X