Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

öyle canm herkeste böyle mi bilmiom ama evimde rahatım
galiba h.sonu da ne çabuk geçiyor ya onurda yorgunum die pek çıkmak istemiyo bazen zorla çıkartıyorum napııym
valla şöyle düzgün bi tatil yapmaya okadar çok ihtiyacımız varki bende bayramdan sonra almayı düşünyüorum ama onurun yok geçen sene ilk senesi olduğu için işyerinde balayı düğün iznini bu yıldan kullanmıştı bakalm napcaz
senin iş nasıl gidiyor

Kiz evimizde rahat olmamz guzel tabi gezme istegini de anliyorm benmki de oyle genelede yavas yavas alisiyo bana ozelde o da sonucta cok yorgun geliyo ama bilmiyorlar ki biz bi de ustune evde yoruluyoz ama gezmek demicennn :))

Is iyi canm alistm baya ya yogun ama iyi yani..

Izinleri kopardk bz de ayvaliga geldikkk ama cok ruzgarli buralar yahuu :))

Bu arada gecms bayramn mubarek olsn canmmm :)

Is bul bize izmirde bakarsn gelirzz :pp

Kiz evimizde rahat olmamz guzel tabi gezme istegini de anliyorm benmki de oyle genelede yavas yavas alisiyo bana ozelde o da sonucta cok yorgun geliyo ama bilmiyorlar ki biz bi de ustune evde yoruluyoz ama gezmek demicennn :))

Is iyi canm alistm baya ya yogun ama iyi yani..

Izinleri kopardk bz de ayvaliga geldikkk ama cok ruzgarli buralar yahuu :))

Bu arada gecms bayramn mubarek olsn canmmm :)

Is bul bize izmirde bakarsn gelirzz :pp

kız bizde ayvalığa gidelim dioduk teyzesinin yazlığı var orda bizimkinde teyze çok anam karaburunda ayvalıkta hem ziyaret hem tatil :KK48:
buralar bilem akşam nasıl rüzgarlı oluyor oralar daha rüzgarlıdır gezin güzelce cunda şeytan sofrası falan
seninde mübarek olsun canm
gelin kız nilüde gelio belli mi olur belki günün birinde hepimz aynı şehirde oluruz :KK66:

kız bizde ayvalığa gidelim dioduk teyzesinin yazlığı var orda bizimkinde teyze çok anam karaburunda ayvalıkta hem ziyaret hem tatil :KK48:
buralar bilem akşam nasıl rüzgarlı oluyor oralar daha rüzgarlıdır gezin güzelce cunda şeytan sofrası falan
seninde mübarek olsun canm
gelin kız nilüde gelio belli mi olur belki günün birinde hepimz aynı şehirde oluruz :KK66:

Gezdik canm masallah dibine vurdk gezmenin pazartesi de islerimize geri dondk :) siz de gidin tabi degisiklik olur hem yakn size.. Donuste de cesmeye ugradk ama cesmeyi daha cok sevdmm.. Ayvalik taraflarina onceden ailemle gitmistm ama kocisimle ilk gittk :) cundaya falan da gittkkk ama su buzduuu cesmenin denizi superdiii... Ha bi de antalyanin denizi de harika beklerz :))

Gezdik canm masallah dibine vurdk gezmenin pazartesi de islerimize geri dondk :) siz de gidin tabi degisiklik olur hem yakn size.. Donuste de cesmeye ugradk ama cesmeyi daha cok sevdmm.. Ayvalik taraflarina onceden ailemle gitmistm ama kocisimle ilk gittk :) cundaya falan da gittkkk ama su buzduuu cesmenin denizi superdiii... Ha bi de antalyanin denizi de harika beklerz :))
maşşaallah kız ta antalyadan buralara gelmişsn gezin anam
c.tesi bizde çeşmedeydik ılıcada gerçekten denizi sahili çok güsel kumlu suyu temiz ama çok kalabalık zor yer buldukm arabaya
onur gene eskişehre gitti dün amaan bi durmuyo yerinde he :KK14:
inşallah canm bakalım ama okadar geliyon buralara bi uğramıon bizde gelince demicez :KK51:

Ablalarım, kardeşlerim merhaba. Sevdiceğim 26 Temmuzda tezkere aldık çok şükür. Asker yarenliğinden de emekli oldum haliyle. Bu başlığa yazacağım günü iple çekiyordum. Nasip oldu sonunda:)

maşşaallah kız ta antalyadan buralara gelmişsn gezin anam
c.tesi bizde çeşmedeydik ılıcada gerçekten denizi sahili çok güsel kumlu suyu temiz ama çok kalabalık zor yer buldukm arabaya
onur gene eskişehre gitti dün amaan bi durmuyo yerinde he :KK14:
inşallah canm bakalım ama okadar geliyon buralara bi uğramıon bizde gelince demicez :KK51:

He valla guzel yerler ben de cok begendmm.. Aa deme oyle ama fistik yaa biliyosm es durumu :D

Ablalarım, kardeşlerim merhaba. Sevdiceğim 26 Temmuzda tezkere aldık çok şükür. Asker yarenliğinden de emekli oldum haliyle. Bu başlığa yazacağım günü iple çekiyordum. Nasip oldu sonunda:)

Canm merhabalarr hoşgeldinn biz tezkere alali tam 2 sene oldu su anda da evliyz cok sukur.. Kskada yani fatos da ayni durumda.. Bi de nilumuz var o da isini bi yollarin koyunca hemen evlencekler biz ucumuz ayni devreydik hala buralardayz :) ben de hilal bu arada Sabrin sonu delamet gecms olsn buyuk kismi atlatmissin iliskide :)

H holofira Nilüü napıon nasıl durumlar
yatıp yuvarlanmaca fatoşum... sen napan, nasılsın? izmire gelemedim canım, arkadaşım teklifini yenilemedi, benim de bu ara hiç 8 saat yol çekesim yok. sınav da hala açıklanmadı. belki haberin vardır bizim alan sınavında davalık olan sorular oldu, onun sonuçlanmasını bekliyoruz. biraz canım sıkkın bu yüzden...

yatıp yuvarlanmaca fatoşum... sen napan, nasılsın? izmire gelemedim canım, arkadaşım teklifini yenilemedi, benim de bu ara hiç 8 saat yol çekesim yok. sınav da hala açıklanmadı. belki haberin vardır bizim alan sınavında davalık olan sorular oldu, onun sonuçlanmasını bekliyoruz. biraz canım sıkkın bu yüzden...
iyiyim bende canm geçen hafta annem ameliyat oldu bende onun için izin aldım bi hafta Onurda eskişehirdeydi zaten cuma akşam geldi
okudum canm inşallah hayırlısıyla güzel sonuç gelirde geç olsun iyi olsun hiç canını sıkma herşey güzel olcak
gel kız onur giderse gene biyere bizde kalırsın :KK51:

iyiyim bende canm geçen hafta annem ameliyat oldu bende onun için izin aldım bi hafta Onurda eskişehirdeydi zaten cuma akşam geldi
okudum canm inşallah hayırlısıyla güzel sonuç gelirde geç olsun iyi olsun hiç canını sıkma herşey güzel olcak
gel kız onur giderse gene biyere bizde kalırsın :KK51:
çok geçmiş olsun canım, nesi vardı ki? yine mi durdurmadılar kocişini, ömrü yollarda geçiyor :KK51: inşallah kuzum yaa sıkmamaya çalışıyorum ama sıkılıyor yine de, uzadıkça uzuyor sabrım azalıyor :KK43: oyy çok sağ ol fatoşum düşünmen yeter :KK200: ablamdan izin alamadım, üç hafta sonra da mehmet gelcek zaten, biraz daha dayanalım dedik :110:

çok geçmiş olsun canım, nesi vardı ki? yine mi durdurmadılar kocişini, ömrü yollarda geçiyor :KK51: inşallah kuzum yaa sıkmamaya çalışıyorum ama sıkılıyor yine de, uzadıkça uzuyor sabrım azalıyor :KK43: oyy çok sağ ol fatoşum düşünmen yeter :KK200: ablamdan izin alamadım, üç hafta sonra da mehmet gelcek zaten, biraz daha dayanalım dedik :110:
saol canm safra kesesinde taş çıktı onu aldırdık
valla bıktım artık Nilü kocam evde duramıo gidiyo 15 gün yok
ohh iyi bare Mehmet gelcekse canm kafan dağılır iyi olur az kalmış :nazar::KK200:

saol canm safra kesesinde taş çıktı onu aldırdık
valla bıktım artık Nilü kocam evde duramıo gidiyo 15 gün yok
ohh iyi bare Mehmet gelcekse canm kafan dağılır iyi olur az kalmış :nazar::KK200:
tekrar çok geçmiş olsun canım, inşallah toparlar bi an evvel. oyy fatoşum oyy evlenince de bitmiyormuş dertler di mi :KK51: bizim gibi hiç kavuşamamaktan çok çok iyidir elbette ama evli olup ayrı kalmak... o_O

gelcek şükür canım, zaten o da olmasa hiç çekilmez bu hayat, çok sıkıcı :110: bu arada arkadaşım yazlığa davet etti tekrar. ben de bi sevindim bi heveslendim, atladım resmen ama ertesi gün dönmeye karar verdiğini söyledi :KK57: sanırım öylesine söylemişti ben de biraz sazanlık yapmış oldum o_O

Canm merhabalarr hoşgeldinn biz tezkere alali tam 2 sene oldu su anda da evliyz cok sukur.. Kskada yani fatos da ayni durumda.. Bi de nilumuz var o da isini bi yollarin koyunca hemen evlencekler biz ucumuz ayni devreydik hala buralardayz :) ben de hilal bu arada Sabrin sonu delamet gecms olsn buyuk kismi atlatmissin iliskide :)
çok teşekkür ederim :) o geldiğinden beri su gibi akıp gidiyor zaman, şafak sayarken geçmiyordu günler. inşallah bizlere de nasip olur buradan yıllarca dostlukları sürdürmek ve güzel haberler vermek.

Kizlar merhabalarr :) Nasilsiniz bakim neler yapiyorsunuz ? Bana gelince kizimla kavusacagim gunu sayiyorum. Masallah cok hareketli minigim, tepiyor da tepiyor :nazar: Tek sorunum sicak havalar, bide uyuyamamak :( Bi dahaki ay baslayacagiz alisverise heyecan dorukta.. Rabbim hepinize bu guzel, kutsal duyguyu nasip etsin :D

Kizlar merhabalarr :) Nasilsiniz bakim neler yapiyorsunuz ? Bana gelince kizimla kavusacagim gunu sayiyorum. Masallah cok hareketli minigim, tepiyor da tepiyor :nazar: Tek sorunum sicak havalar, bide uyuyamamak :KK43: Bi dahaki ay baslayacagiz alisverise heyecan dorukta.. Rabbim hepinize bu guzel, kutsal duyguyu nasip etsin :KK70:

Canm yaaa cok tatlii :)) Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsn insallahh

Kizlarrr gunler geciyor gidiyor nisanlar dugunlerr ohooo.. Bizim de yildonumu yaklasiyor telas sardi ne alsam ne yapsam :)) is guc ayni kosturmaca.. Ekimde de abimin nisani var insallahh :)) benden simdilk haberler bu kadr :) kocişimle tempolu hayata devam :)

Back
X