- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi kelebek.hill
- #1.141
Canm yaaa cok tatlii :)) Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsn insallahh
Amin insallahh darisi basina kuzum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm yaaa cok tatlii :)) Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsn insallahh
tekrar çok geçmiş olsun canım, inşallah toparlar bi an evvel. oyy fatoşum oyy evlenince de bitmiyormuş dertler di mibizim gibi hiç kavuşamamaktan çok çok iyidir elbette ama evli olup ayrı kalmak...
gelcek şükür canım, zaten o da olmasa hiç çekilmez bu hayat, çok sıkıcıbu arada arkadaşım yazlığa davet etti tekrar. ben de bi sevindim bi heveslendim, atladım resmen ama ertesi gün dönmeye karar verdiğini söyledi
sanırım öylesine söylemişti ben de biraz sazanlık yapmış oldum
![]()
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin Zeynep maşaallah miniğe hareketli olcak deseneKizlar merhabalarr :) Nasilsiniz bakim neler yapiyorsunuz ? Bana gelince kizimla kavusacagim gunu sayiyorum. Masallah cok hareketli minigim, tepiyor da tepiyorTek sorunum sicak havalar, bide uyuyamamak
Bi dahaki ay baslayacagiz alisverise heyecan dorukta.. Rabbim hepinize bu guzel, kutsal duyguyu nasip etsin
![]()
evet kız yıldönümü yaklaşıoo valla bir yıl bitti heKizlarrr gunler geciyor gidiyor nisanlar dugunlerr ohooo.. Bizim de yildonumu yaklasiyor telas sardi ne alsam ne yapsam :)) is guc ayni kosturmaca.. Ekimde de abimin nisani var insallahh :)) benden simdilk haberler bu kadr :) kocişimle tempolu hayata devam :)
merhaba esintoşumKizlar merhabalarr :) Nasilsiniz bakim neler yapiyorsunuz ? Bana gelince kizimla kavusacagim gunu sayiyorum. Masallah cok hareketli minigim, tepiyor da tepiyorTek sorunum sicak havalar, bide uyuyamamak
Bi dahaki ay baslayacagiz alisverise heyecan dorukta.. Rabbim hepinize bu guzel, kutsal duyguyu nasip etsin
![]()
tebrikler canım, birlikte daha nice yıldönümleri kutlarsınız inşallahKizlarrr gunler geciyor gidiyor nisanlar dugunlerr ohooo.. Bizim de yildonumu yaklasiyor telas sardi ne alsam ne yapsam :)) is guc ayni kosturmaca.. Ekimde de abimin nisani var insallahh :)) benden simdilk haberler bu kadr :) kocişimle tempolu hayata devam :)
hem de nasıl fatoşum yaa üstelik döncem deyip dönmedisaol canm toparlıyo yavaş yavaş bi tek ağrısı var işte oda ağrı kesiciyle geçiyomuş
bitmiyo dertler anam en kötüsüde evliyken böyle ayrı kalmak akşam eve gelmesini beklerken gelmemesi
haydaa arkadaşında yani heveslendirip bırakmış
bizde bayramdan önceki hafta tatile çıkcaz nasipse arabayla geze geze akyaka dalyan fethiye belki olimposa da uğrarız
darısı başınıza canm inşallah
noldu sonuçlar bi gelişme varmı
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin Zeynep maşaallah miniğe hareketli olcak desenekarnın büyüdükçe rahat uyunmuyor dimi
merhaba esintoşumyatıp yuvarlanmaca, mahkeme sonucu, sınav sonucu beklemece... başka da bişi yok
maşallah size canım
havalar serinlemeye başlar artık, bundan sonra biraz daha rahat olursun. şimdiden güle güle kullansın her şeyini
inşallah yaşarız önce bi evleneydik
![]()
inşallah kuzum, pek sabır gösterdiğim söylenemez ama bakalımNe mahkemesi ya hu hayirdir fransiz kaldim. ? Bu kadar sabrin bi mukafati olur insallah kuzum.![]()
ayy maşallah canımevet kız yıldönümü yaklaşıoo valla bir yıl bitti hebenmki bir var br yok bitirdik yılı yarında tanışma yıldönmmz
8. yılımıza girioz
bizde tatile çıkalm dedik sonunda arabayla ege akdenz turu
Abin içinde hayırlısı olsun canm Allah tamamına erdirsin
inşallah kuzum, pek sabır gösterdiğim söylenemez ama bakalımya bizim sınavın 4 sorusu mahkemelik oldu da onun sonucunu bekliyoruz puanların açıklanması için
![]()
hiç sorma canım yaa, her yıl bi sıkıntı çıkıyor benim şansımaHayirlisi canimm :)
Aaa sorular bile mahkemelik oluyor artik, insallah guzel sonuclar alirsin![]()
Ayyy telden coklu alinti yapamadm biii
Sagol esintosumm amin darisi hepimizin basinaa :) once sne bi kucakla da bebisiniihayirlisiylaa..
Nilu sagol canm benm amin hepimize mutlu seneler dusundm bi seyler tabiii.. bi tane video hazirladm mesela fotolarimizdan muzikli eglenceli..bi tane cift anahtarligi siparis ettm "eviimiz seninle guzel" yaziyo :) bi de bikac ihtiyaci ustbas :) o gun icin plani da ondan bekliyorm ama evde olursak videoyu tv de oynatacam guzel olur :)) sinav sonuclarindan haber et tatliskooosiz mehmetle nasilsinzz??
Fatoss masallah kizz sizin de baya olmssa tebrik ederm bice senelere hepimizeee.. Ayri gayri kotudur kizz ama sabret olsn her sey daha guzel olur ilerde insallh hicc ayrilmazsinzz![]()
ayy maşallah canımdaha nice 8 yıllara inşallah
![]()
Ayyy telden coklu alinti yapamadm biii
Sagol esintosumm amin darisi hepimizin basinaa :) once sne bi kucakla da bebisiniihayirlisiylaa..
Nilu sagol canm benm amin hepimize mutlu seneler dusundm bi seyler tabiii.. bi tane video hazirladm mesela fotolarimizdan muzikli eglenceli..bi tane cift anahtarligi siparis ettm "eviimiz seninle guzel" yaziyo :) bi de bikac ihtiyaci ustbas :) o gun icin plani da ondan bekliyorm ama evde olursak videoyu tv de oynatacam guzel olur :)) sinav sonuclarindan haber et tatliskooosiz mehmetle nasilsinzz??
Fatoss masallah kizz sizin de baya olmssa tebrik ederm bice senelere hepimizeee.. Ayri gayri kotudur kizz ama sabret olsn her sey daha guzel olur ilerde insallh hicc ayrilmazsinzz![]()
oyy oyy daha ne yapcan kuzum, gayet güzel düşünmüşün. romantiklişu sınavdan önce bi benim haberim olsa etcem de...
mehmetle iyiyiz çok şükür
salı günü burda olcak inşallah, onun hazırlığı heyecanıyla geçiyor
![]()
amin canm amin hepimiz birlikte daha nice mutlu huzurlu senelere
oldu be Hilal seneler geçio valla amin canm amin hepimize nice senelere
sabrediyoz canm napalım eppek parası
oo sende planlar yapılmış süprizler belli bende daha bişi yok tatil hazırlığı yapıyom anca![]()
aynen yavrum ya bi atanamamam bi de evlenememem topiğimizin milli sorunu haline geldiHe bence de yeter bu kadr :))
Artk aciklnsa da kurtulsan sen de ins hayirli haberlele canm benm..
Aman da ne guzel bi kavusma daha artk komple kavussaniz yaa bize bile dert olduuu :/
Yaaa deme Niluu yarinimiz belli ki:/ Basiniz sagolsn Allah yakinlarina sabir versn.. Cok zor..aynen yavrum ya bi atanamamam bi de evlenememem topiğimizin milli sorunu haline geldihakkımızda hayırlısı be hiloşum
bugün çok genç bi akrabamızı trafik kazasında kaybettik daha 23 yaşındaydı, kardeşimin çok yakın arkadaşı hatta adaşıydı. bi de sevdiceği vardı. adı murat ama muradını alamadan göçtü gitti bu dünyadan
![]()