canım, inan bu forumda seni en iyi anlayan benim sanırım...

çünkü bende evliyim hemde 3 yaşına girecek oğlumuz var...
eşimde uzun dönem gidecek askere....şuan tecilli ve 28 yaşında...ve 29 a girer girmez gitmek zorunda...tecil olmuyormuş artık...zaten tecil ettirse de öylede böylede gidecek..erteledikçe daha beter zor oluyor...
ben çok göz yaşı döktüm daha gitmeden hala da aklıma geldikçe ağlıyorum...15 ay gözüme okadar çok geliyor ki...nerdeyse bir buçuk sene gibi... ben eşimden bir gün bile ayrı kalamıyorum...15 ay nasıl kalıcam...

sürekli ağlıyorum üzülüyorum ona da yansıtıyorum eminim o benden daha çok üzülüyor ama elimde değil...
birgün ayrılık vakti gelip çatacak ve onu otogardan uğurlayacam..üstelik ufacık oğlumla birlikte baba gitme diye ağlarken ben onu sakinleştirmeye çalışacam

daha gitmeden bu kadar kötüyüm, kimbilir gidince nasıl olacam...dayanamıyorum çok yıprattım kendimi...keşke keşke diye diye şeytanı sevindirir oluyorum hep...keşkeler şeytandandır derler...
ama şimdilerde biraz daha sakin olmaya çalışıyorum...rabbim sağ salim gidip geldsin inşallah da ben sabretmeye razıyım diyorum...
napalım canım yaa vatan borcu eninde sonunda gidecekler...üzülsekde ağlasak da çare yok...keşke rahat olsunlar sağ salim dönsünler de beklemeye razı olalım...şafak topiklerini gördükçe onları okudukça mahfoluyorum....ama çare yok...
15 ay da olsa sayılı gün çabuk geçer elbet.... dert ortağınım emin ol

istediğin zaman görüüşebilriz özelden de yazabilirsin canım...üzülme dua et...dua göünle ferahlık verir..rabbimize sığınıcaz...sabır güç kuvvet ve tez zamanda kavuşmayı dileyecez..